Hirdetés
-
PROHARDVER!
-
maglew
aktív tag
(rögzített hozzászólás)
Íme a megoldás ha időközben Resetelted a készüléket:
1.
Telefonodon a dátumot vissza kell állítani 1-2 héttel ezelőttire! (automatikus dátum szinkronizálást kapcsold ki a telefon beállításban)
2.
Home app törlés.3.
Chromecast készülék resetelése (hosszan fél percig kell nyomva tartani a gombot)4. telefon újraindítása
5.Home alkalmás visszatelepítése és elindítása.
Ekkor a Chrome települni fog és automatikusan el is indul rá a frissítést!
Utána a dátumot állítsd vissza a telefonon és minden oké lesz remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tkesy
őstag
válasz
totopad #6747 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Jelenleg PC van rákötve TV-re, s én úgy használom, de ez mondjuk idős embereknél nem megoldás, s reméltem van annyira modern a magyar T, h ha már telefonon van TV GO akkor ilyen androidos v apple tv-s cuccon is... De ezek szerint nem...
A Direct One-t én is néztem, csak ha már van egy helyen egy iptv-m, ami mellé jár a TV GO, gondoltam parallel nem fizetek elő még egyre...
-
totopad
senior tag
Nem, se alternativ forrás nincs TVGO-hoz, se hivatalos és még hivatalos Castolás sincs, mint opció. Egyedül az asztali Chrome átküldés opciójával tudod cast-olni, de az a képet adja át és nem a teljes stream-et -magyarán laggol-.
Lineális TV-re a Direct One jelenleg a legjobb hazai opció CC-re!
-
tylerddd
veterán
A TV Go szerintem nem véletlenül nem megy rajta. Ha annyira akarnák tévén nézetni, legalább egy cast opció került volna a mobil app-be, de az sincs benne. Go-nak se véletlenül hívják, gondolom. A többi, amit írtál, megy rajta. Mondjuk legutóbb én a Rakuten TV-t kerestem, az nem érhető el rá.
-
tkesy
őstag
Sziasztok,
Azt meg tudja mondani valaki, h mi a helyzet a Telekom TV Go-val? Fut már rajta esetleg? (Itt még azt írják, h nem) (Ha továbbra sem, tudtok esetleg mondani olyan eszközt, ami hasonló mint ez, de megy rajta az IOS v Androidos Telekom app? nomeg a többi dolog: HBO max, Amazon prime, Apple TV...)
Köszi a választ előre is!
-
-
Janaboy
veterán
Kis érdekesség: Here’s everything new in Google TV 12 on the Chromecast
A hírek szerint a 4K-s Chromecast with Google tv is meg fogja kapni az updatet, ami szerintem az egyik legfontosabb benne, hogy lesz benne frame rate match
-
Abyssh
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem az új Chromecast HD-vel kapcsolatban amire bárhogyan is keresem a választ, nem dobott fel semmi használhatót a google. Azt tudom, hogy egy usb-c hubbal minden gond nélkül lehet külső meghajtót csatlakoztatni az eszközhöz, de arra nem találok választ, hogyha a hub rendelkezik jack audió kimenettel akkor vajon az is működik-e, vagy csak a hdmi jelet megbontva tudok vezetékes hangfalat csatlakoztatni hozzá?
Amiatt van rá szükségem, mert a mostani tv boxomat a projektor bekapcsolása nélkül is használom zenelejátszásra és szeretném ugyanígy használni ezt az eszközt is ha beruházok rá. Előre is köszi ha valaki letudná tesztelni -
Két kérdésem lenne a nagyérdeműhöz:
1. Adott egy régi monitor DisplayPort bemenettel, egy DP-HDMI hosszabbító, egy CCwGTV, és egy BT hangszóró (meg mondjuk egy Netflix), lehet ebből "tévét" csinálni? (Elvileg lehet, de hátha van valami gyakorlati buktató.)
2. Össze lehet házasítani a CCwGTV-t egy AirPlay kompatibilis "hifitoronnyal"? Kell ehhez bármilyen SW licensz vagy apple eszköz? A saját CCwGTV-men nem találtam ilyesmit, de a BT-t sem találtam meg elsőre... -
Somatom
veterán
válasz
tylerddd #6732 üzenetére
Sejtettem. Ha vki most havi hat rugót fizet egy előfizuért, annak havonta a duplája lenne a két kártya, plusz meg kéne vennie a mobil routert a CC -hez. Erre írtam, hogy húzós. Értem én, hogy többet tud, de ha nincs szükség többre, akkor a CC -hez elég bekapcsolni a hotspotot. A melós kéthetemben nonstop megy a kamionban a telómon a hotspot. Arra csatlakozom a tablettel, meg a többi kütyüvel. Símán viszi a CC -t is. Ha mobil routert szeretnék, akkor a mostani 5700Ft -os csomagom mellé, még be kéne vállalnom havi 11 rugót, mivel három kártyára lenne szükségem. Arról nem is szólva, hogy nem tudom, hogy NAT -olt -e a Tkomos. A mostani előfizum publikus IP -t ad, ami azért jó, mert egyes szolgáltatások rosszul viselik a dupla NAT -ot (mivel ugyebár a teló, vagy a router is NAT -ol). Ráadásul az otthoni router mögötti NAS -om külső elérése is nehézkessé válna. Az már egyéni probléma, hogy hiába lenne az egész, ha véletlenül Svájcban ragadnék (gyakran küldenek oda), mert ott csak a Voda számolja EU -s áron a roamingot.
-
tylerddd
veterán
válasz
Somatom #6731 üzenetére
10990, nekem olcsóbb Magenta1-ben (tv, vezetékes net, mobil együtt). A két teljes sávszélt (akár 5G; 28GB EU net) biztosító kártyának egyébként darabja 2990/hó lenne bármilyen másik csomaghoz. Ezek "klón" kártyák, egy az egyben ugyanaz, mint az alap kártya, akár telefonálni is lehet velük.
-
Somatom
veterán
válasz
tylerddd #6725 üzenetére
Az egy dolog, hogy húzós az ára. De, még egy külön előfizetés is kell hozzá, vagy a telóból kell mindíg kiszedegetni a SIM -et. Mi van akkor, ha pl. egy kártyán van a beszéd és az adat előfizetés? Akkor nuku telefonálás, amíg a routerben van a SIM.
Nemtom a telós megoldásban mi a kényszer a külön eszözhöz képest. Bekapcsolod a hotspotot, a CC kpcsolódik és müxik. Pont ezt tennéd a mobil routerrel is. -
tylerddd
veterán
válasz
marcellx #6718 üzenetére
Sajnos kellett ilyen kényszermegoldást használnom egy ideig. Úgy is használható, hogy egy 2. telefont használsz "routerként", de akár ugyanarról a telefonról mehet a hotspot ÉS a kiküldés is. Viszont nyilván zabálja az akksit. totopad jó ötletet adott, csak akkor be kell fektetni egy ilyen routerbe, amiknek az ára húzós. Persze ha huzamosabb ideig fog így kelleni, akkor érdemes megfontolni.
-
törölt tag
válasz
marcellx #6718 üzenetére
Szerintem így pont nem, mivel a cc és a telefon nem egy alháló lesz.
Persze egy próbát megérhet,lehet hogy tévedek.
Inkább úgy működhet ,hogy a. telefon (ami korlátlan netes) lesz a hotspot. Így lesz egy "wifi routered" ami a netet szórja. Erre csatlakozik a b. telefon és a cc is. Így b. telefon és a cc egy alháló lesz és b. telefonról lehet tartalmat átküldeni a cc-re.
-
marcellx
csendes tag
Sziaszok!
Segítséget szeretnék kérni. Arról érdeklőnék hogy lehetséges e úgy használni chromecast-et hogy mobilnetről fusson az egész? Ahol használni kéne Wifi egyáltalán nincs de van egy korlátlan mobilnetes telefon. Szóval az úgy működne e hogy azt a telefont megosztjuk mobil hotspot-on? De ugyan arról a telefonról indítanánk el netflixet és hasonlókat, meg attól még így működne a képernyő tükrözés?
Lehet hülyeséget kérdezek de előre is köszi. -
tibibi
őstag
üdv! mindigtv go működik chromecast 3 -al?
-
törölt tag
válasz
Greybeard #6714 üzenetére
Szerintem a cc mint eszköz , tud alapvető szabvány dolgokat és ezek mellett teret enged a szoftver gyártóknak egyedi megoldásokra is.
Valahol biztosan a hbo bénázik a háttérben ,mert több év alatt csak náluk van ez a bug és nem is javítják.
Sok éve használok cc-t , hbogo, netflix, d+ , meg a nem tudom én micsodák amiket használtam egyik sem csinált ilyet. A hbogo is egy elég töketlen banda volt fejlesztés téren, mégis azt is megugrották ,hogy a felirat félig átlátszó fekete hátteret kapjon. Igaz sok idő volt, meg közben a nevenincs fejlesztő random app-ja már röhögve is tudott ilyeneket, de csak összehozták. Most a max ott tart hogy alapvető hibát képtelenek javítani, ha jelzed a supportnak vagy pont le...nak, vagy úgy csinálnak ,mint ha akkor hallanának erről először.
-
Greybeard
tag
válasz
#46824192 #6713 üzenetére
A problémás felirat témához szeretném hozzáfűzni, hogy szerintem az inkább a lejátszó program, mint a Chromecast hibája. Én egy Chromecast Ultrával használok filmek lejátszásához hol Videostream-et, hol Soda Player-t és mindkettőn hibátlan a felirat. Korábban ugyanezt tapasztaltam Chromecast 3-on is.
-
törölt tag
válasz
classic B #6711 üzenetére
Nekem (1080p-re) cc2 van és xia mi stick.
Cc2 csak telefonról vezérelhető kényelmesen. Bár néha ez is kényelmetlen tud lenni hosszútávon.
(gyanítom a cc3 -hoz sincs dedikált távirányító)
Ja és cc -n a feliratozás valszeg még mindíg kuka.
A kezdetek óta rosszul jelenik meg, jellemzően balra eltolva. Ha már javították, akkor nagyon összekapták magukat. Ugyanis mikor hibát jelentettem erről ,azt is pont le---ák.A xia cucchoz van bt távirányító és igazából nem tudok rá rosszat mondani.
(Szerintem ez ugyanaz mint a mi box s , csak gyengébb ,kevesebb a ram és nincs semmilyen külső bemenet. lan,usb, akármi) -
classic B
senior tag
Sziasztok!
Nem találtam topikot, ezért ide írok.TV okosítót keresek, ugyanis a WebOS 3.4-es LG tévémre nem elérhető a HBO Max. Sajna nem tudom melyik ajánlott és jó, úgyhogy segítséget kérnék, hogy a kinézett típusok közül melyik lenne a legjobb vétel most:
- realme 4k
- Chromecast 3
- Xiaomi Mi Box S
Köszönöm. -
Sziasztok!
Hátha van valakinek tippje:
Adott egy Strong androidos TV chromecast funkcióval. A TV beállítva megfelelően, ahogy kell. Ment is tabletről, telefonról és laptop chrome böngészőből a képtovábbítás.
Aztán egyszer csak a telefon, tablet, azaz androidos eszközök nem érzékelték a TV-t. A laptopról a chrome alkalmazásból továbbra is gond nélkül át tudom küldeni a képet, de androidos eszközökről sem a Google Home-on keresztül nem tudom átküldeni a képet, sem az appok (pl YT, HBO, Disney, Netflix) nem érzékelik a tv-t.
Az egész tv-n csináltam egy visszaállítást, beállítottam mindent újból, akkor működött a képernyű átküldése, de a következő használatkor megint nem - chrome böngészőből viszont továbbra is. Tehát a tv-n megy a funkció, a laptop chrome böngésző érzékeli, megy rendben, de az androidos eszközök nem látják.Van erre valami megoldási javaslatotok azon kívül, hogy állítsam be újra és újra a tv-t?
-
vacs
Topikgazda
válasz
gaben88 #6708 üzenetére
Szia.
Chromecast tv-re a Digi online a Store-ból nem telepíthető, de (a képek alapján) van benne chromecast funkció, ezért simán át lehet küldeni telefonról.
Hbo, Disney, Apple tv van, működik.
A CC3 is jó lehet, de azt telefonról kell vezérelni, míg a Chromecast tv-hez jár távirányító, kényelmesebb, szerintem!
Nekem Realme stick 4K is van itthon a CCTV mellett, az is tökéletes. -
gaben88
őstag
Sziasztok, CC3-al vagy az ujabb CC TV-vel lehet DigiOnline-t nezni?
Alberletben olyan eszkozre lenne szuksegem, amivel lehet nezni a DigiOnline-t, Netflixet, HBO Maxet, Disney+-t esetleg AppleTV-t. A CC3 a maga egyszerusegevel szimpatikus, de agyaltam AppleTV-n, Nvidia Shielden vagy Mi Box-on/Mi Sticken is.
Szerintetek? -
tylerddd
veterán
válasz
HugóBoss #6705 üzenetére
Szerintem alkalmazásfüggő. Nekem is csak Netflix és Amazon folytatható onnan, ahol írod. HBO Max, Disney+, AppleTV+ nem. Ezek alatt meg a használt szolgáltatók ajánlatai, amiket vacs is ír.
Esetleg próbálj ki egy launchert, biztos tudnak itt ajánlani egy jól működő darabot, ami talán tudja ezt a fícsört.
-
HugóBoss
tag
Sziasztok, arra van valami megoldás, hogy a HBO Max-et is lehessen a home menüből folytatni? Most csak a netflix van ott (meg talán a prime, de abban nem vagyok biztos)
-
nOvOp
senior tag
válasz
tylerddd #6702 üzenetére
Neked csatlakozik a CC-hez vmi? Nekem egy ilyen USB csatlakozón keresztül kapja az áramot és nem közvetlenül.
-
tylerddd
veterán
Hmm, én a CC-t indítottam újra. Ha legközelebb előjön, kipróbálom a tévét ki/bekapcsolni. De ha ez is megoldja, akkor kérdéses, hogy a CC-nek van-e baja. Esetleg valami szoftveres bug okoz összeütközést?
Olyan is volt, hogy (csak a Netflix-en a Narcosnál) felvillant a jobb felsőben a Dolby Vision felirat, majd elment a kép, a film ment tovább, hang is volt. Ilyenkor ki kellett lépnem a főmenübe, vissza és ment rendesen.
-
nOvOp
senior tag
válasz
tylerddd #6700 üzenetére
Pont a minap volt nekem is egy ilyen képem. Nem tudtam mi az. Az volt érdekes, hogy át akartam kapcsolni a TV-re és mikor megnyitotta a bemeneti lista választást, ott is ilyen volt a kép. Újraindítottam a TV-t és utána már jó volt. Eddig nekem egyszer volt ilyenem. Amúgy az enyém is LG, de 2016-os modell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bitcoin topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Netflix
- Philips LCD és LED TV-k
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest