- Házimozi belépő szinten
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
...lehet, nálam azért nem volt rajta, mert a telepítéskori többszöri megakadás miatt csináltam egy hard resetet. Utána már a távirányítót is párosítani kellett.
Amúgy, valószínűleg a telepítés problémákat is a wifi nyűglődése okozta.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
törölt tag
-
Igen, utána olvastam, hogy hogyan jártál. Szívás ez a dolog. Anno nekem szabad volt a HDMI portom, mert Club 3D CAC-1557 kábellel volt összekötve USB-C - DP-n keresztül a két eszköz. Csak közben kiderült, hogy nem ébred fel mindig a monitor úgy, így eladtam a kábelt. Lehet a sok frissítés után, már nem lenne gond vele... De ezt így nem tudhatom .
#7319viperabácsi: Igen, így lenne érdemes még megpróbálni talán. Mondjuk közben leesett, hogy a monitoron csak hangszóró van, meg bement, kimenet meg nincs, hogy ne a monitor kis hangszóróin szórja
[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
HUTCHDB
nagyúr
No akkor ez valós probléma. Frissítést néztem, de nincs új, ha jól olvasom, akkor nem is lett kiadva.
Valahogy feltörni a szoftvert nem lehet?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
addikt
Köszönöm szépen!
Már érdemes volt beírnom, mert ezt sem tudtam hirtelen, hogy van külön HD és 4K verzió.
Nekem elég lesz HD is mindig is, ez a 4K-8K téma sosem fog vonzani.Időtállóság szempontjából lehet érdemes mégis CCwGTV mellett dönteni mindenképp, mert ki tudja, hogy 2-3 év múlva már behoznák YT-ra a 90-120fps videókat is 1080p-hez és hátha azokat még támogatná az aktuális féle CC, míg a CC3 már lehet azoknál a videóknál szintén csak 720p-t tudna és megint ugyanitt tartanék vele, mint most.
-
zsolt501
nagyúr
Egyre jobban kiábrándulok ebből a lejátszóból, kész vicc kategória amit a google összehozott ennél a lejátszónál, és a mostani frissítéssel is azt vettem észre, hogy HBO MAX esetén több probléma is lett akadozik többször a lejátszás (micro lag) ami előtte nem volt, illetve Plex esetén is gondok vannak a lejátszással, illetve a lejátszásba visszatéréssel is.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
senior tag
Akkor megpróbálom megválaszolni a saját kérdéseim, hátha valakinek hasznos lesz.
1. Nem lehet. (HDMI->DisplayPort nem megoldható passzív eszközzel.)
2. Nem lehet. (A CCwGWT apple "periféria" lehet csak.)
De tévedhetek, továbbra sem értek hozzá.''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...