Hirdetés
-
PROHARDVER!
-
maglew
aktív tag
(rögzített hozzászólás)
Íme a megoldás ha időközben Resetelted a készüléket:
1.
Telefonodon a dátumot vissza kell állítani 1-2 héttel ezelőttire! (automatikus dátum szinkronizálást kapcsold ki a telefon beállításban)
2.
Home app törlés.3.
Chromecast készülék resetelése (hosszan fél percig kell nyomva tartani a gombot)4. telefon újraindítása
5.Home alkalmás visszatelepítése és elindítása.
Ekkor a Chrome települni fog és automatikusan el is indul rá a frissítést!
Utána a dátumot állítsd vissza a telefonon és minden oké lesz remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Igen, utána olvastam, hogy hogyan jártál. Szívás ez a dolog. Anno nekem szabad volt a HDMI portom, mert Club 3D CAC-1557 kábellel volt összekötve USB-C - DP-n keresztül a két eszköz. Csak közben kiderült, hogy nem ébred fel mindig a monitor úgy, így eladtam a kábelt. Lehet a sok frissítés után, már nem lenne gond vele... De ezt így nem tudhatom .
#7319viperabácsi: Igen, így lenne érdemes még megpróbálni talán. Mondjuk közben leesett, hogy a monitoron csak hangszóró van, meg bement, kimenet meg nincs, hogy ne a monitor kis hangszóróin szórja
-
Köszönöm szépen!
Már érdemes volt beírnom, mert ezt sem tudtam hirtelen, hogy van külön HD és 4K verzió.
Nekem elég lesz HD is mindig is, ez a 4K-8K téma sosem fog vonzani.Időtállóság szempontjából lehet érdemes mégis CCwGTV mellett dönteni mindenképp, mert ki tudja, hogy 2-3 év múlva már behoznák YT-ra a 90-120fps videókat is 1080p-hez és hátha azokat még támogatná az aktuális féle CC, míg a CC3 már lehet azoknál a videóknál szintén csak 720p-t tudna és megint ugyanitt tartanék vele, mint most.
-
zsolt501
nagyúr
Egyre jobban kiábrándulok ebből a lejátszóból, kész vicc kategória amit a google összehozott ennél a lejátszónál, és a mostani frissítéssel is azt vettem észre, hogy HBO MAX esetén több probléma is lett akadozik többször a lejátszás (micro lag) ami előtte nem volt, illetve Plex esetén is gondok vannak a lejátszással, illetve a lejátszásba visszatéréssel is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Adobe Lightroom topic
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hobby elektronika
- Ukrajnai háború
- LEGO klub
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest