-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
Google Toolbar alternatíva. Ha a kis keresődoboz hiányzik, akkor a címsor keresőként is működik. Csak gépelj be valamit a címsorba, amire rá akarsz keresni a google-n és nyomj entert. Ha webcímre akarsz rákeresni, akkor írj elé kérdőjelet. Így ?http://prohardver.hu
Nyomd meg a Ctrl+B-t és előugrik a könyvjelző eszköztár. Erre egérrel rá tudod húzogatni a könyvjelzőket. Vagy nyomj Ctrl+Shift+B-t és a könyvjelzőkezelőben tedd meg ugyanezt, ott átláthatóbb.
-
Pipó
őstag
Na jó. Kipróbáltam minden variációt (kikapcsolás/bekapcsolás aminek köze lehet a gpu-hoz), de semmi változást nem észleltem. Pedig már a 22-es bétát is kipróbáltam. Chrome-t majd csak télen használok.
"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
spammer
veterán
szerk: félreértettem, szerintem nem ezt keresed, de mindegy, itt hagyom most már.
-
Egyébként nem tudom felfogni, hogy a gyökér gugli miért így csinálja, hogy az utolsó lappal zárja be az egészet és legfőképp azt, hogy miért nincs erre opció. Egyszerűen nincs rá értelmes magyarázat. Mocskosul idegesítő.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Pipó
őstag
Valaki megnézné nekem, hogy megjeleníti-e nála az "indapass" oldalt 33-as verzióval.
[ Szerkesztve ]
"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
w333
félisten
Siralmas az egész, nálam is kb. 1 hete csak úgy magától megőrölt a Chrome, már Win. újratelepítést + szinkron törlést stb. csináltam de minden hiába, amennyire megbízható gyors és jó volt a Chrome most annyira sz@r lett az egész
Nálam pl. naponta legalább 2-3X elszáll a flash player, aztán szintén naponta 2-3X a "manóba" felirattal elszáll, néha van hogy nem engedi hogy egy linkre kattintsak, tegnap este kaptam Yahoo -n képeket a letöltés gombra kattintva nem történt semmi (böngésző újraindítás után már jó volt) mostanában elég nehezen tölti be a weboldalakat bal alul "Várakozás a szerverre" felírat ... és még sok egyéb nyűg
Lassan már keresek tényleg egy normális böngészőt, mert ez katasztrófa
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
uniplet
csendes tag
Igen, a 2 másodperces szabály... Nekem ugyan ezt csinálja. Pl weboldalon lapozgatnék a képek között, és ugrik egyet. Ha 2 másodpercig csak kattingatok, akkor közben is ugrik egyet. Ha lenyíló ablak van, vagy pl itt a hirdetésekben szeretnék szerkeszteni, becsukja az ablakot. Rohadt idegesítő, de nem tudok rájönni, miért csinálja. Csak pár napja kezdte el. Valakinek nincs ötlete? A chrome a szar, vagy szoftver hiba?
L.
-
Pipó
őstag
Ma más okból (a vaterával már hetek óta szívok) kikapcsoltam a hardveres gyorsítást és visszatértek a régi színeim (amit persze újra be kellett állítanom, mert addigra eltekergettem a hókulás miatt) Mikor utána visszakapcsoltam a hw gyorsítást, már így maradt megjavulva.
Ha valaki a vatera ügyben otthon van, írja már meg, mi a f@xért olyan csigalassú nálam és nem is jelenít meg tartalmakat, csak pörögnek ott a kerekek, már egyáltalán ha be tudok lépni:
-
Pipó
őstag
újra kellett indítanom a routert. Pedig minden más oldal pöccröff, csak ezzel b@szakodott. Ezért nem is gondoltam.
-
Pipó
őstag
Üdv! Korábban is volt olyan problémám, hogy hardveres gyorsítás bekapcsolása esetén idióta színvilág fogadott nv kártyával. Ha kikapcsolom, jó. Eddig emiatt ezt a kikapcsolt opciót használtam. Gondoltam majd csak változtatnak rajta, de a mai napig ilyen. Van már rá valami megoldás?
-
pinnacle
nagyúr
Lehet megvan mi okozza a problémát. Te monitorod kalibrált, vagy van színprofil beállítva? Nekem a 2433W-n volt, pedig szerintem nem állítottam be. L557-nek nem volt. Töröltem, után a hardveres gyorsítás után is jó. Viszont a Firefoxnak jobban olvashatók a betűk, vastagabbak. Chromeban akárhogy nagyítom, nem lesz ilyen. Van erre valami megoldás? Mintha ugyanaz a beállítás lenne, de mégis másképp mutat.
-
pinnacle
nagyúr
Akkor lehet törölni, ha a Saját után, a profilra is rákattintatsz, de ha nincs probléma, akkor mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest