Hirdetés
- Gamepad
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"nincs egy lista a kitöltött adatokkal, mint mondjuk FFben, vagy Operában."
Mint Operában? Ezt nem is értem, Operában eleve nincs is autocomplete...
Engem személy szerint tényleg idegesít, mert ez az autocomplete kiegészítő Operához sokszor qrva gagyi, nem egyszer fordult elő, hogy egyszerűen nem láttam, mit gépelek, mert valami fehér réteget elérakott, igazából nem gondolkodtam még, ilyenkor mi a tökömet talál ki, de olyankor qrva idegesítő. Nem véletlenül jobbak a natív megoldások még mindig... Másik oldalról meg pont ezért idegesít, hogy Chrome-ban minden szirszarhoz kiegészítőre van szükség, amikor sok beállítás más böngészőkben kapásból alapcuccos. Szerk.: kíváncsi lennék, ezt hányszor mondtam már el a Chrome-mal kapcsolatban, lassan külön számolni fogom.
==
(#6152) Tibii91:
"A reinstall lassan az IT-világ pálinkája."
Hogy mi va'?
Nem értem a hasonlatot. A pálinka egy kellemes pia (ha jóféle), a reinstall viszont olyan, mint egy hátbab@szás, nem túl jó érzés.
Hát hogy lehet a kettőt egy kalap alá hozni? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HP ProDesk 400 G3 (SFF), i3-6100T,4GB DDR4,256GB SSD, DVD,WIN11
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 8250, 8-16GB RAM, SSD, NFC, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hát hogy lehet a kettőt egy kalap alá hozni?