Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Egyetértek, én sem értem mi a halasztásnak az oka. Az említett bugkezelő oldalon csak pár más funkció előzi meg ezt a kívánságlistán, ráadásul ott is sokan írják, hogy csak ezért nem váltanak Chrome-ra és erre jön a válasz, hogy kb 6-12 hónap múlva beletesszük...

Am engem sem zavar különösebben, mert én FF-ben is mindig letöltöttem a fájlokat, kivéve a torrenteket."Ennek a levét mondjuk csak a fejlesztők isszák, felhasználói szemszögből ez nem okoz zavaró problémákat"
Sztem elég sokaknak okoz problémát, pl.: ntomka kiegészítő hiánya. És azért az látható, hogy egy-egy kieg többre képes, mint akár egy reklámkampány, mert míg az utóbbi csak kipróbáltatja a felhasználóval a böngészőt, addig az ntomka-féle kieg hozzáláncolja, még akkor is, ha nem tetszik neki a böngésző annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 1 év GARANCIÁVAL - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest