Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Még jó, hogy Opera javára.
Nálam teljesen egyértelmű, hogy sokkal gyorsabb, és az a durva, hogy pont most próbálgattam úgy, hogy Operában jelenleg asszem kb. 35 fül van megnyitva, és MÉG ÍGY IS sokkal gyorsabb az általános böngészés során, mint a Chrome akár egyetlen tabbal. Azért az mondjuk nagyon nem mindegy. 
Szóval hogy összegezzük: nem nagyon tudok olyat mondani a Chrome javára, ami miatt szívesebben használnám, mint az Operát.
Még jó, hogy ezt egy Chrome-topicban írjuk. 
Volt egy időszak, amikor átszoktam a Chrome-ra, mert idegesített egy-két Gmailnél és Fácsénál jelentkező bug az Operában, de úgy tűnik, ezeket kijavítgatták, mert az aktuális verziónál egyáltalán nem tapasztalok ilyen jellegű hibákat.
Mondjuk az még néha előjön, amit az Opera topicban említettem, hogy amikor már alig marad kábé szabad fizikai memória a sok egyszerre megnyitott fos miatt, akkor engedélyezett JavaScript esetén behülyül néhány oldal, főleg a PH!.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- SzoftverPremium.hu
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nálam teljesen egyértelmű, hogy sokkal gyorsabb, és az a durva, hogy pont most próbálgattam úgy, hogy Operában jelenleg asszem kb. 35 fül van megnyitva, és MÉG ÍGY IS sokkal gyorsabb az általános böngészés során, mint a Chrome akár egyetlen tabbal. Azért az mondjuk nagyon nem mindegy.