-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Használj Notepadet a hsz. megírására, aztán copy-paste, én inkább már ezt vetem be, ha tudom, hogy hosszú hsz.-t írok, volt már nekem is alkalmam megtapasztalni azt a csodálatos érzést, hogy milyen egy kisregény hosszúságú hsz.-t elveszteni egy pillanat alatt.
Nem jó érzés. 
Operában lehet jegyzetelni is, meg ott van kiegészítő is a formadatok elmentésére, ha crash vagy frissítés történne, biztos Chrome-ra is implementáltak ilyesmit.(#4861) ntomka: ha az ember nem kapkod, akkor is mellényúlhat, és az ilyen következményekkel járhat.
Milyen csodás is lenne, ha Prohardvernél megoldanák azt is, mint Gmailnél, hogy el nem mentett levélnél vagy szerver felé történő függőben lévő kérés esetén oldalelhagyás előtt figyelmeztet, hogy biztosan azt akarod-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vicces képek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Diablo IV
- One mobilszolgáltatások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 32GB DDR4 so-dimm laptop RAM 3200MHz 2666MHz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem jó érzés. 
Milyen csodás is lenne, ha Prohardvernél megoldanák azt is, mint Gmailnél, hogy el nem mentett levélnél vagy szerver felé történő függőben lévő kérés esetén oldalelhagyás előtt figyelmeztet, hogy biztosan azt akarod-e.