Hirdetés
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Használj Notepadet a hsz. megírására, aztán copy-paste, én inkább már ezt vetem be, ha tudom, hogy hosszú hsz.-t írok, volt már nekem is alkalmam megtapasztalni azt a csodálatos érzést, hogy milyen egy kisregény hosszúságú hsz.-t elveszteni egy pillanat alatt.
Nem jó érzés. 
Operában lehet jegyzetelni is, meg ott van kiegészítő is a formadatok elmentésére, ha crash vagy frissítés történne, biztos Chrome-ra is implementáltak ilyesmit.(#4861) ntomka: ha az ember nem kapkod, akkor is mellényúlhat, és az ilyen következményekkel járhat.
Milyen csodás is lenne, ha Prohardvernél megoldanák azt is, mint Gmailnél, hogy el nem mentett levélnél vagy szerver felé történő függőben lévő kérés esetén oldalelhagyás előtt figyelmeztet, hogy biztosan azt akarod-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem jó érzés. 
Milyen csodás is lenne, ha Prohardvernél megoldanák azt is, mint Gmailnél, hogy el nem mentett levélnél vagy szerver felé történő függőben lévő kérés esetén oldalelhagyás előtt figyelmeztet, hogy biztosan azt akarod-e.