Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Oldalak betöltési sebessége tekintetében legfőképp, de általános értelemben is lassult.
Tény, hogy a gépem egyre érzékenyebb minden apró baromságra, mert már több mint egy éve fent van a jelenlegi oprendszer, és nem igazán takarékoskodtam ez idő alatt a telepített programok számával, sok háttérben futó szolgáltatásom is van, sok memóriaigényes alkalmazást használok böngészés mellett (legfőképp pl. a memóriazabáló NetBeans vagy Visual Studio futkorászik közben, plusz jópár program fut általában egyszerre - épp most tervezek beruházni memóriára
), és így jobban észrevehető, ha egy program érzékelhetően lassul valaminek következményeként. Az általam érzékelt lassulást követően próbaként leállítottam/eltávolítottam néhány kiegészítőt azok közül, amikre igazából nem is nagyon volt szükségem, de "miért ne" alapon fent hagytam, hátha mégis kell, és a leállításuk/eltávolításuk után észrevehető volt a gyorsulás.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Linux haladóknak
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Viccrovat
- Milyen joysticket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), és így jobban észrevehető, ha egy program érzékelhetően lassul valaminek következményeként. Az általam érzékelt lassulást követően próbaként leállítottam/eltávolítottam néhány kiegészítőt azok közül, amikre igazából nem is nagyon volt szükségem, de "miért ne" alapon fent hagytam, hátha mégis kell, és a leállításuk/eltávolításuk után észrevehető volt a gyorsulás.