- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Philips LCD és LED TV-k
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Közös alapokra helyezte az FSR-t és a PSSR-t az AMD és a Sony
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Én is észrevettem a lassulást sok kiegészítőnél, ahogy Tibii91 is.
(#4701) Freddycom: pedig simán előfordulhat, hogy egy kiegészítő valamilyen szempontból szarul van megírva, és észrevehető lassulást okoz, főleg, ha pl. minden oldalon végez valami vizsgálatot, az erőforrás-igényes lehet. Pont Opera topicban írtam meg nemrég a parámat, hogy csak kikapcsolt JavaScript mellett hajlandó megnyitni bizonyos oldalakat, amikor már majdnem tele van a memória, de azért még van pár MB szabad.
De olykor meglepően sokat esznek a JavaScriptet használó kiegészítők, és jelentősen megdobja azoknak a weboldalaknak a memóriaigényét is, amik JavaScriptes kódokat futtatnak. Tapasztalatból mondom, nem okoskodásként.
(remélem nem hangzott annak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Játékok
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Apple iPhone 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De olykor meglepően sokat esznek a JavaScriptet használó kiegészítők, és jelentősen megdobja azoknak a weboldalaknak a memóriaigényét is, amik JavaScriptes kódokat futtatnak. Tapasztalatból mondom, nem okoskodásként.
(remélem nem hangzott annak)