Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cs1csó
    titán

Minden tökéletesen működik (remélem még 10 éven át) csak minden megnyitáskor az x-re kell kattintani, vagy egy sort feleslegesen elfoglal az üzenet.
    Remélem lesz valamilyen "véglegesen tudomásul vettem" módszer, hogy ne jelenjen meg többé. :F
    Amig lehet a W7-nél maradok, mert feszélyez, ha egy amerikai cég előzetes engedélyem nélkül turkál a gépemben és változtatásokat csinál.

mert feszélyez, ha egy amerikai cég előzetes engedélyem nélkül turkál a gépemben és változtatásokat csinál.

A Windows 7 is ugyanúgy "hazatelefonál" annyiban jó most a Windows 10 mert már a11 a "fő" így a 10-et kevésbé bolygatják "fejlesztik" szerintem érdemes áttérni rá.
    Persze utána végig kell menni a beállításokban és amit lehet kikapcsolni ha már említetted a CCleaner-t abban lehetséges törölni az UWP appokat is tehát azoktól is megszabadulhatsz.

Ezután a használhatósága kb. olyan mint a Windows 7-é, nekem elhiheted, a Windows 7-et használtam vagy 5 évig, 7 éve pedig már a 10-et használom.

Új hozzászólás Aktív témák