Legfrissebb anyagok
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dumi86
senior tag
Nem tudom jó helyre írok e de végül is Google téma
Szóval van a Google.hu vagy Google.com(igazából ez mindegy is). Ha rákattintok a kereső részére ahol még üres mező van oda nem dob fel semmi keresett címet. Ezt pár napja kezdte el. Se cookiekat nem töröltem se semmi változás. Próbáltam Edge, Vivaldi és Explorer böngészőben, mindegyiknél ugyanez. Nem tudom ez most így normális? Sok értelme nincs is így a keresőnek ha nincs meg semmi előzmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új MSI 16 Vector QHD+ 240Hz Ultra 9 275HX 24mag 32GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval van a Google.hu vagy Google.com(igazából ez mindegy is). Ha rákattintok a kereső részére ahol még üres mező van oda nem dob fel semmi keresett címet. Ezt pár napja kezdte el. Se cookiekat nem töröltem se semmi változás. Próbáltam Edge, Vivaldi és Explorer böngészőben, mindegyiknél ugyanez. Nem tudom ez most így normális? Sok értelme nincs is így a keresőnek ha nincs meg semmi előzmény.