Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
olivera88
üzenetére
Kapásból nálad lehet a hiba, ezt már javították volna. Mivel az Opera = Chrome ezért a Chome-al van valami gond.
- kipróbálod letiltott kiegészítőkkelAmit megtehetsz:
gyalulod a Chrome-ot és manuálisan is törlöd a maradványait a Chrome és a Google mappákat ezek rejtve vannak a Users mappa mélyén. Ezután gép restart és a legfrissebb chrome-ot újratelepíted, majd bejelentkezel DE NEM SZINKRONIZÁLSZ MINDENT!!!!!!!! Hanem szelektálsz csak a:
- könyvjelzőket és bejelentkezéseket jelszavakatMert ha a beállításokban vagy a kiegészítőkben van a hiba akkor megint előjön.
Ezután teszteld lépj be és ha okés akkor mehet a böngésző belakása. Ha megint megjelenik akkor valamelyik beállításod, script-ed, akármid zavar be.
-
válasz
olivera88
üzenetére
A windowsos gépen mielőtt megnyitod a Chrome-ot tiltsd le a hálózatot, hogy ne kapjon interneten keresztül "frissítést", aztán ha még megvan a mappa, akkor exportáld html-be az egészet. Utána netet vissza, másik eszközön a szinkronizálást is visszakapcsolhatod, ekkor ha eltűnik, importáld be a html-t, töröld ki a felesleget, és elvileg rendben leszel.
-
Amur
addikt
válasz
olivera88
üzenetére
bitorrent topicban kaptam egy jó megoldást:
a https everywhere kiegészítőt kell telepíteni. Ugyanis a nem titkosított oldalakról való letöltéssel van baja. A google nagyon nyomni akarja a https oldalakat. így hogy a kereső sem fogja felhozni, és a letöltést sem engedi a böngésző, muszáj lesz váltani a weboldal üzemeltetőinek.
Tehát egy kiegészítővel megoldható, ez a lényeg! Nálam is müködik! -
Toth_Jani
őstag
válasz
olivera88
üzenetére
Az biztos jó kis program lehet, de gondolom meg sem kérdezte hogy a Profil könyvtárad törölje-e, igy gyakorlatilag nem csinál semmit.
Nem magát a programot kell törölni hiszen az soha nem romlik el (ha nem sérül a meghajtó), hanem a Profil könyvtárat, ami viszont egy marék adatbázis ami képes összeomlani. -
Akelaus
senior tag
válasz
olivera88
üzenetére
Megtettem, majd elhánytam magam. Förtelem. A címmező még hagyján, de az új lap gomb?!, és a könyvjelző sáv is tagoltabb lett, így több helyet is foglal szélességében.
Más: a jutube csak nálam hülyült meg, vagy ez valami új hogy akkorák benne az ablakok (nem mindig), h a fél kijelzőt eltakarják?
-
olivera88
veterán
válasz
olivera88
üzenetére
Wikipédiával is szarakodik a HTTPS miatt.

"Az Ön kapcsolata nem privát
A támadók megpróbálhatják ellopni adatait (például jelszavakat, üzeneteket vagy hitelkártyaszámokat) innen: hu.wikipedia.org. NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID
(z) hu.wikipedia.org webhely rendes esetben titkosítást alkalmaz az Ön adatainak védelme érdekében. Amikor a Google Chrome most csatlakozni próbált, a(z) hu.wikipedia.org webhely szokatlan és helytelen hitelesítési adatokat küldött vissza. Ez olyankor fordulhat elő, amikor egy támadó megpróbálja magát kiadni a(z) hu.wikipedia.org webhelynek, vagy valamilyen Wi-Fi-bejelentkezési képernyő megszakította a kapcsolatot. Adatai továbbra is biztonságban vannak, mivel a Google Chrome még azt megelőzően megszakította a kapcsolatot, hogy bármiféle adatcserére sor kerülhetett volna."
-
-
törölt tag
válasz
olivera88
üzenetére
Indításnál nem számít. De érdekes módon nem gyorsít rajta a bővítmények kilövése sem. Rákattintok, persze azonnal reagál, megnyitja az ablakot, viszont amíg behozza az oldalt, az sok idő relatíve (a proxys beállításon is túlvagyok már). Explorer sokkal gyorsabban indul. Kipróbáltam a chrome-ot ugyanúgy a bing-es kezdőlappal, sokkal több ideig hozza be, ha cache-ből dolgozik, ha nem. Csak azért nem használok explorert, mert vannak dolgok, amiket nem lehet megcsinálni benne, de a chrome jó pár verzió óta nem a sebességről szól, ami elég bosszantó.
-
nasinas
tag
válasz
olivera88
üzenetére
Nekem sincs változás.
Azaz a betűk szépek lettek, de a könyvjelző sáv ugyanúgy lefolyik a sávról, szóval az eddig felfért X db logó helyett most csak X-9 lpgó van ott, és nálam csak a logók vagy gombok vannak ott, szóval jó sok van belőlük.
És azoldalakat is nagyítva hozza be az eddigiekhez képest - a Firefoxxal vetem össze, mert korábban a Firefoxot sikerült visszaállítanom illetve azonos megjelenítésűre állítanom, mint ahogy a Chrome muzsikált.
Meg emlékszem is,hogy pár oldal hogyan jelent meg eddig.Belerúgok......

Hm?
Köszi!

-
törölt tag
válasz
olivera88
üzenetére
Mert Chrome.
A Dragont csak látásból ismerem, de nem értem miért használsz ilyen noname böngészőt is. Windows? Akkor IE. Biztos, hogy rámmordulnak akik szeretik a Chromeot, de vállalom. Nekem többet ér a procim mint a "króm" plusz a térkép IE-n is bejön, akkor meg minek más. A Google gyár jó, de benne nem minden. -
-
randras
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
olivera88
üzenetére
Melyik verzió?
Mert nálam van ilyen opció ("sajnos" *)
* Mert volt egy kis időszak, mikor nem volt, viszont akkor úgy működött, ahogy kell... ha asztalról indítom, asztali, ha modern felületről, akkor meg a "modern chrome".
Írtam is anno. Sztem így volt a legjobb a működése.
-
micafighter
nagyúr
válasz
olivera88
üzenetére
Nálam stabil van és volt mindig is. Azt nem tudom, hogy magától átválthat-e beta chanelre. Azt tudom, hogy release log-al annyira nem dobálóznak. Azt is tudom, hogy béta release logot linkeltem, mivel csak azt találtam, de a verziószám ugyanaz, tehát a release log is releváns mivel ha változik valami akkor a verziószám is változik. Ez azt is jelentheti, hogy a béta verzió lett végleges, változtatás nélkül.
-
R1200GS
aktív tag
válasz
olivera88
üzenetére
Sajnos ma delelőt megint visszajött ez a delta cucc.

A Hitmanpro-val tudtam végre eltávolítani. A Malwarebytes progi nem segített, sem a CCleaner. Mindent letöröltem aminek esetleg lehet köze a keresőhöz, a chrome-ot is teljesen kipucoltam. Már azon gondolkoztam, hogy újra rakom a windows-t, de végül a Hitmanpro segített. -
törölt tag
válasz
olivera88
üzenetére
Simán meglehetne csinálni hogy úgy nézzen ki mint XP-n, ha valamelyik téma készjtő szeretné, hiszen rengeteg olyan téma van, amely nem AERO-s keretet alkalmaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Címsorba: