Hirdetés
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy munkahelyi gépen Chrome böngésző alól, az egyik online hírlevél küldő szoftver (mailerlite) használata egyik napról a másikra beállt? Konkrétan mikor szöveget írnék megfagy az oldal, egy-egy billentyű leütése sok-sok másodpercbe telik, mire megjelenik a képernyőn.Elkezdtem Edge alól használni és hetekig gond nélkül működött, ma viszont ott is ugyanez a problémám. Lehet, hogy nem is böngésző gond? Vagy eddig miért működött jól Edge alatt? Illetve kolléga gépéről működik Chrome-mal is.
Mit gondoltok, merre érdemes elindulnom a hiba elhárításával kapcsolatban? (gyorsítótár, sütik törlése megvolt, nem segített)
Köszönöm!
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan tudom kideríteni, hogy mi zabál ekkora memóriát a chrome-nál? 4 lap volt megnyitva és ahogy leállítottam azt a 2 GB-s folyamatot nem történt semmi látható változás. De minden indításkor előjön. -
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Letöltés egyszerűsítési ügyben szeretnék segítséget kérni.
Adott egy link, amiről le kéne nyerni több ezer PDF fájlt. Hogyan lehetne ezt úgy megoldani, hogy ne egyesével kelljen lementegetni? FTP elérhetőség sajnos nem adott.Köszönöm!

Ha esetleg rossz topik, tudnátok tippet adni, hol lelhetek segítségre?
-
acsati
aktív tag
Mi lett a Chrome-mal?
Eddig mindig amikor elkezdtem gépelni a címsorba egy weboldal címet, akkor magát a főoldal hozta be elsőnek, csak nyomtam egy entert és ott voltam. Most meg elkezdtem ugyanúgy gépelni, hogy pl. origo és nem az origo.hu-t ajánlja elsőnek, hanem ezer másik aloldalt, amit néztem már.
Vissza lehet valahogy ezt állítani? -
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Nem találtam hirtelen jobb topikot, remélem tudtok nekem segíteni. Cégnél adott két laptop (egy hp/Win és egy Mac) Windows alól a www.maps.google.hu műholdképe friss és jó. Viszont Mac-en ugyanezt a linket használva a műholdkép kb. 2012-es nincs még rajta az iroda épülete. (Régi, Új)
Hogyan lehet a legfrissebb műholdképes térképet használni?Köszönöm,
acsati -
acsati
aktív tag
Nem tudok most hirtelen jobb topikot így itt teszem fel a kérdésemet:
Nem tud valaki valamilyen megoldást arra, hogy hogyan is lehetne a petofilive.hu oldalról letölteni ott lévő tartalmakat?
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Azt hiszem még itt ajánlotta valaki az uBlock reklámblokkolót régebben, amit azóta is használok.
A napokban elkezdett olyat csinálni, hogy nem nyit meg linkeket facebookról. Rákattintok egy linkre (pl. egy indexes cikk, de más oldalakkal is előfordul) megnyitja egy új lapon egy pillanatra és egyből be is zárja.
Mit tehetek ez ellen? -
acsati
aktív tag
Nekem miért írja, hogy naprakész? Verzió: 42.0.2311.82 beta-m (64-bit)
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy az rtlklub/most oldalán szeretnék visszanézni tartalmat, amihez Microsoft Silverlight szükséges. Na már most ez nekem ezer éve telepítve van (régen működött is), de mégis azt írja, hogy telepítsem. Letöröltem, felraktam újra (általuk megadott linkről), de semmi változás. kép
Van ott egy link, hogy ha chrome-ot használok, de az se segít, mert más a problémám, nem látja azt, hogy telepítve van egyáltalán.
Tud erre valaki megoldást?

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hálózati / IP kamera
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Warzone
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest