Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Nagyon köszönöm mindenkinek.
Sajnos NV driver miatt van. Ha 3 monitort használok 1 asztalnak, akkor késik a hang, ha 1 monitoron van az asztal akkor nem késik, szóval ebből nekem egyértelműnek tűnik, hogy az NV Surround a ludas.Az persze furcsa, hogy a hang késik emiatt és nem siet, de ez van. Pár flag viszont hasznosnak néz ki. Jó kis böngésző ez, ha picit megpiszkálja az ember...
1709-el eddig nem volt gondom és a Rift miatt óvatos vagyok. Nekem elég sok minden van egyszerre ezen a konfigon és így megy most minden (kop-kop) szóval amíg nincs nagyobb baj, addig nem frissítek.szerk.
nem mégsem, most 3 monitorral is jó, valami bővítmény volt mégis, mert ott is takarítottam
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest