Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
Hát, ezzel most mindent arra állított be, mint a másik gépemen van (pedig még le se okéztam, csak beléptem és pörgette magát), eddig csak a könyvjelzők voltak.

Viszont ezzel nem a fiókomat állítom át, csak nem a privát hanem a céges gépről?
Ránéztem a privát gépre, ott maradtak a pipák, remélem így is marad. Igaz, ott nem kívánok átváltani Minden szinkronizálásáról, Szinkronizálás beállítására. Csak remélem, hogy ha egyszer mégis váltok, akkor nem a céges gép alapján fogja kipattintani a pipákat és törölni a dolgokat!
szerk: Most kipróbáltam, kijelentkeztem, természetesen simán megnézhető a gmail fiók Chrome-ba való bejelentkezés nélkül is, és gmailezés közben/után sem jelentkezik be magától a Chrome-ba. Ezt nem nagyon értem. A Chrome-ot megnyitva rányomok a kezdő lapomon (nekem a google.hu) fent jobb oldalt a Gmailra, ezután be kell lépnem a google fiókomba, hogy megnézhessem a leveleimet, de eddig is benne voltam a Chrome-ban...

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs