Hirdetés
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- RISC-V alapokon nyugvó egykártyás gép(ek) a Banana Pi konyhájából
- Úttörő újításokat hozhat a shader modell 6.10
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Dell notebook topic
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tudom van az a filter de blokkolja az avast egyik modulját. Ugye megérted hogy annyít meg nem ér

Az én FF.embe van 4-5 db kieg. meg 1 téma szóval szerintem nincs agyon túrva.
Izzasztás alatt a memóriát értem igen, mintha te is írtad volna hogy 1 gigás gépre te is inkább FF-t teszel.
(nem értek ennyíre hozzá de a FF ha megy nem morog annyíra a gépem mintha Chrome , onnan gonolom hogy van hozzá köze mert mintírtam CH-nál hallani ,)
(#1739) silver star: Szerintem meg csak akkor jobb az FF, ha létszükséglet a reklámblokkolás. De ha jobban megnézed, az IE is többet tud nála, csak éppen lassabb. Persze a Chrome nem tud túl sokat, viszont piszok gyors.
Nézd ha tudnám hogy az 1 GB-os gépemet nem izzasztják a reklámok meg egyebek akkor engem nem érdekelne. Lehet álszent duma de nálam az van hogy ha ez kell hogy ingyenes legyen pl a ph hát akkor reklámozzanak.- Én csak azért blokkolom a reklámokat mert attól tartok hogy izzasztják a picinykémet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest