- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tudom van az a filter de blokkolja az avast egyik modulját. Ugye megérted hogy annyít meg nem ér

Az én FF.embe van 4-5 db kieg. meg 1 téma szóval szerintem nincs agyon túrva.
Izzasztás alatt a memóriát értem igen, mintha te is írtad volna hogy 1 gigás gépre te is inkább FF-t teszel.
(nem értek ennyíre hozzá de a FF ha megy nem morog annyíra a gépem mintha Chrome , onnan gonolom hogy van hozzá köze mert mintírtam CH-nál hallani ,)
(#1739) silver star: Szerintem meg csak akkor jobb az FF, ha létszükséglet a reklámblokkolás. De ha jobban megnézed, az IE is többet tud nála, csak éppen lassabb. Persze a Chrome nem tud túl sokat, viszont piszok gyors.
Nézd ha tudnám hogy az 1 GB-os gépemet nem izzasztják a reklámok meg egyebek akkor engem nem érdekelne. Lehet álszent duma de nálam az van hogy ha ez kell hogy ingyenes legyen pl a ph hát akkor reklámozzanak.- Én csak azért blokkolom a reklámokat mert attól tartok hogy izzasztják a picinykémet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mikrotik routerek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest