Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Telolehallgatáshoz azt hiszem, hogy birósági végzés szükséges. nem lehallgatják, rögzítik. mi értelme? ha tetten érnek egy bűnözőt(politikust), bemennek a központbe bemondják hogy XY bűnöző beszélgetéseit akarjuk meghallgatni az utolsó 3 napban, és jó eséllyel a társait is sikerül felderíteni ez az értelme. De már a 90-enes években(mikor még jóval fejletlenebb volt a technika) is rögzítették a hívásokat pár napig akár hiszed akár nem.
Hát az én cpu mat nem igen használják, mert azt észrevenném dehogy veszed! azt észrevetted hogy egy szűz, friss installált XP gyorsabb mint egy pár hónapos, mitől lehet?[link]
gyik haver mesélte, hogy nézegetett lányos oldalakat, majd az egyiket felhivta, másnap a rendszergazda megkérdezte, hogy milyen volt xxxxxxx ná ez semmi ezt én is meg tudom nézni Favorites--->History ennyi

Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Sata 240GB SSD // 100/100% // számla // garancia
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest