Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Amazon Kindle
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
Takhanto #11214 üzenetére
Szerintem valami bug, vagy a fene tudja. Nálam IDE módban van Native Sata Enabled és 5-öt ír ki 1Terrás Samu vinyóval.
Az a lámaság, hogy a win is az eszközkezelőben...azt hittem AHCI-ban tudja.
Raid létrehozása annyiból áll, hogy pl van 2 vinyód.
Fogod lementessz róluk mindent. Utána Raid Enabled, majd mentéssel kilépsz biosból.
Restart után vissza és meglesed, hogy ki lehet-e választani a Raid vezérlőt boot-ként...lehet még nem engedi.
Na szóval Raid Enabled, betölti az Intel AHCI/Raid biost és írja mit kell megnyomni a konfiguráláshoz. Megnyomod, bemész és létre lehet hozni...nem ördöngősség, navigáló gombokat írja, hogy mit hogyan. Létrehozol egy Stripe kötetet és csók.
Azt is meg lehet csinálni, hogy a 2 vinyón létrehozol egy Stripe kötetet, ami pl az OS és a telepített játékok vannak, majd egy Mirror kötetet, ahova pedig a mentett cuccaid, így ha szétesik a kötet, akkor is szvsz megmaradnak a fontos cuccok... még nem próbáltam, de vannak alternatívák... -
Gorneck
legenda
válasz
Takhanto #10515 üzenetére
Nos...még mindig nem értem mi köze a Realteknek az X-Fi-nek...de ez vmi kész röhej....a realtek oldalán egy ideje fent van egy béta 3d effektes driver...[link]
Ha megnézed akkor a GB oldalán egy őskövület (2.04) van fent ahhoz képest ami a realteken (2.14)...szal tuti vmit heréltek a driveren...ez vakítás lesz...és arról van szó, hogy felrakod azt a 3d-s vackot és xf-i effektek adják be... -
Gorneck
legenda
válasz
Takhanto #10114 üzenetére
Mert azon gondolom volt plusz sata vezérlő amit tiltani lehetett...ezen ilyen nincs...
Ide vezérlőt meg ki lehet kapcsolni...csak olvasni kell...onboard ide...
De ez ott van a manuálba...olvasgasd...alaplapom beállítási lehetőségről írok,mit hogyan állítsam be. Hatalmas probléma...kb semmihez nem kell nyúlni...alapon jól van beállítva minden...kivétel a MIT menü...
-
leftyke
aktív tag
válasz
Takhanto #9971 üzenetére
Hello Takhan
Bocsi tegnap már nem voltam de most válaszolok
MCH fREQUENCY LATCH: AUTOROL 333RA
cpu VCORE: normal
CPU referenc:0,76
MCH Core:1,2Vra autorol
MCH referenc:0,76v
MCH/DRAM: 0,85V - 0,9ről
ICH I/O 1.5V
ICH Core 1,2V
DRAM voltage:1,9V 1,8ról
DRAM termination 0,85V-0,9ről -
Gorneck
legenda
válasz
Takhanto #9904 üzenetére
Menü->GB Utility...win alól tudsz flashelni...
-
-bh-
aktív tag
válasz
Takhanto #9842 üzenetére
Memokat állítsd be pl. így: 4-4-4-12, 2V v amennyi kell a BlackDragonnak
a többit elösször fixre (v normal-ra), aztán ha kevés, akkor kezd el növelni picit a feszeket
kivéve: MCH reference (0,76 körül a jó; se több, se kevesebb)...
Több info:Gorneck23 P45-ös oldala - lap alján...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 4gen i5 és i7 félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó MSI K9N2 SLI platinum alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest