- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keput
csendes tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, amit nem feltétlenül tudok hogy alaplap gond-e vagy az alaplap BIOS-ának a baja-e.
Alaplapom típusa Gigabyte GA-EP35-DS3L.
Van egy SSD amit szeretnék rákötni a gépre, véleményem szerint mindent megfelelően csinálok, átállítottam AHCI módra BIOS-ban, 0-ás Sata portra kötöm rá, lehúzok minden más egyéb merevlemezt, tuning nincs. A probléma ott kezdődik hogy vagy nem is sikerül feltelepítenem rá a windows-t vagy ha sikerül is, most utoljára addig eljutottam, viszont egy idő után kikapcsolja a monitort a gép, illetve néha újra is indul, de azt nem mindig csinálja, de a monitor kikapcsolás az mindig bekövetkezik maximum 5-10 perc után, valamikor el sem jut a betöltésig a win. Mindig SSD-nél jelentkezik ez a probléma ha arról szeretnék bootolni oprendszert, illetve ha be is bootol akkor is elszáll egy idő után. Van hogy feltelpíteni sem tudom újra rá. Ez a probléma teljesen megszűnik ha hdd-t kötök rá, illetve eddig is azzal használtam az elmúlt években a gépet. Tápegység probléma nem lehet, ugyanis a hdd is simán megy, videókártya probléma sem lehet mert hdd-ről ugyanígy tökéletesen fut minden. Tehát egyedül ha ssd-t rakok a gépbe akkor hal le minden, de az is csak akkor ha oprendszert onnan bootlja a gép. Ha HDD mellé teszem be az SSD-t csak sima adattárolónak, akkor úgyis tökéletesen megy minden. Ráadásul még a kábeleket is átnéztem, kicserélgettem. illetve ugyanarról a kebelről pl megy a hdd, de ha megcseélem és az ssd-t teszem a helyére akkor az nem megy. Molex csatik is jók, mert kiprobáltam máson is, tehát áramot is kap rendesen. Illetve a táp is bőven elég neki. Esetleg valakinek valami ötlet? Vaalami a Biosban nem lehet jól beállítva?
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8 GB / 1600 MHz DDR3 RAM Párok: Kingston HyperX - Corsair Vengeance - Hikisemi
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB LETT!Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged