- Apple notebookok
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- ASUS notebook topic
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v0
tag
nekem nem segit senki?
-
Macka
veterán
Jövő hét elején fog beleülni a gépembe a 2x1GB Geil Black Dragon, és egy E6750... Már kíváncsi vagyok, rendesen.
-
Yoker
csendes tag
Sziasztok!
Volna egy problémám, ha tud valaki segítsen légyszi!
P35-DS3 rev.1-es alaplapomon frissítettem BIOS-t, (F1 volt az alap)F6-ra és visít, hogy az eszközkezelőben van egy PCI device ismeretlen eszköz!0.PCI bus, 27-es eszköz
ez meg az eszköz azonosítója:
PCI\VEN_8086&DEV_293E&SUBSYS_A0021458&REV_02\3&13C0B0C5&0&D8Mit tehetnék
-
Gorneck
legenda
-
ész ventura
aktív tag
válasz Andrewhouse #2693 üzenetére
Tökéletes lesz, nekem is az van!
Én még húzom is, úgy is stabil, alapjáraton meg pláne!
Most még lejjebb ment az áruk!Azt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...
-
Andrewhouse
aktív tag
Sziasztok!
Eddig Asus lapom volt de elég drágák meg dágábbak is a (meg sokan inkább mot már gigákat ajánlanak)Gigás lapoknál.
Egy ilyet készülök venni Gigabyte GA-P35-DS3, mennyire kiforrot lap ez??
,és hogy stabilitás terén azért ott van nem???Tuningot nem használnék csak bele pakolnék egy e4500 plussz egy középkateg. vga azt kész. meg egy FSP 400W ATX-350PNF tápot.2 giga ram stb.semmi extra........
Üdv AndreW
[ Szerkesztve ]
-
Finwe
őstag
3GHz-et sanszos, hogy visz. Előre nem lehet tudni mit megy, kb-re sem...
szerk:egyébként itt találsz néhány eredményt, gondolom már ismered
Finwe
[ Szerkesztve ]
-{PoH}- Patriots of Hungary
-
Gyuro!
aktív tag
válasz Gorneck #2689 üzenetére
Bocs, de ez így még látatlanból nem mond sokat! Tudnál mondani egy hozzávetőleges értéket egy sima bolti procira nézve, átlagosan?!
Utána majd, ha a kezem ügyében lesz, kiderül, most csak egy előzetesre lennék kiváncsi!
[ Szerkesztve ]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét!
-
Gyuro!
aktív tag
Nem tudjátok véletlen, h E6750 gyári hűtéssel mennyit mehet a ds3r-ben?
Köszi előre is!Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét!
-
st3v0
tag
Nos, beleütközttem a 2. problémába: nem tudok tuningolni.
Gondoltam kiprobálok 1 minimális tuningot, 200ról -> 250 FSB-re. éredménytelenül. gép ujra indul 2x és visszaállítja mindent alapra.
Amit csináltam, hátha vmi elnéztem:
FSb 250
PCIe - fix 100
CIA2 - disabled
System memory multilplier - 3.2(800as ramjaim vannak, de probáltam 2-vel is)
DRAM Timing - auto(gondoltam őket még nem bántom)
System voltage control - Manual, dem hagytam mindent Normal-onvki tudna segiteni?
-
st3v0
tag
-
tgulyas
senior tag
Hogy tudom meg oldani azt hogy a DDR2 ram ami 1066mhz azon is menyen?THX
ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING Intel Core i9-9900K VGA 2060 Super 2x G Skill RipjawsV F4-3200C16-8GVKB win 10 pro
-
st3v0
tag
Sziasztok!
Tegnap kaptam meg én is a P35C-DS3R lapomat, ugyhogy csatlakozok én is a klubhoz
1. Kérdésem: az elöző alaplapomról megmaradt a HR05-SLI. melyi chip-re érdemes felrakni, ha érdemes. Az NB-jé elég maszivnak tűnik, az SB tudtommal annyira nem melegszi
-
-
stigma
addikt
én hűteni nem NL2 vel fogok hanem Jager-kolával most tesztelem milyen is holnap megmondom milyen volt félretéve a hétvégén ha gépelött leszek beszámolok hogy nekem mi sikerült az 525ös fsb limitről.
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
stigma
addikt
Valaki nemtudja esetleg P35C-DS3R max FSB limit mennyi? olyan 526 ra amléxe asszem.ha valaki talál valamit megköszönném, amúgy msot bujom a teszteléseket hátha ráakadok.
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
stigma
addikt
válasz 00roli00 #2665 üzenetére
orthos vagy prime tökmind1, vagyis általában mindenki orthos-t használ, 9es priorityra teddés 1-2 órán át futtasd, akkor tuti stabil lesza gép ha nem jelez h gáz van.
amúgy Gorneck23-től idézem ,, prime- sokkalta érzékenyebb" mint az orthos.
Szóval többség orhos-t használ....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
00roli00
aktív tag
Gorneck mester az everest stress test mennyire tekinthető elfogadhatónak a stabilitás teszteléséhez?Nincs kedvem a többivel p*csölni.
-
Gorneck
legenda
-
ész ventura
aktív tag
válasz Gorneck #2514 üzenetére
Még erre a válaszodra azt kérdezném (fél)Istenem, hogy egy erős hűtővel lehet felfelé növelni a proci fsb korlátját, vagy az a gyártás során eldől?
Ugyanis a WR-t 500 fsb feletti cuccokkal érték el, igaz picit jobb hűtéssel mint a gyári.Azt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...
-
Gorneck
legenda
válasz ész ventura #2656 üzenetére
2*1Gb/800 A-Data EE A 800-as egyből meg is mondja milyen/melyik EE ramod van!
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz ész ventura #2645 üzenetére
Akkor azt javítom!
Tudom...de ha sima 800as ramod lenne az nem EE lenne. Szal teljesen jól írtam a ramod.
Gorneck#1239
-
ész ventura
aktív tag
válasz Gorneck #2577 üzenetére
Köszönöm szépen!
Láttam és akartam is írni, hogy a CPU fesz 1,55V helyett "csak" 1,5 V volt.
Így tényleg csak a teszt erejéig merem használni!
Az A-data EE pedig 800+ os.[ Szerkesztve ]
Azt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...
-
tgulyas
senior tag
Hi egy kérdés tegnap tetem ösze a gépem van egy E6850 proci bene,azt nem értem hogy a multipiler az nekem x6 ez gyárilag enyi vagy valamit álitanomkel a biosban az alaplapom
Gigabyte P35C-DS3R.ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING Intel Core i9-9900K VGA 2060 Super 2x G Skill RipjawsV F4-3200C16-8GVKB win 10 pro
-
stigma
addikt
bocsesz nah én igazolom a msotani 6750ek amik G0 steppesek viszik a 3600at 1.35V on tutira.nekem is ennyit megy, még 3.8 nem jött össze, de olvasgattam 1.45V on 3.92ghz a max belőle asszem.ide nem az ES-es procikat értem mert azok tutira mennek 4ghz-n.
venni kell 6750et....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
Shadows
senior tag
-
Gorneck
legenda
-
Shadows
senior tag
szeirntem a táp holnap hozok haza egy 350-es fsp-t oszt meglátom
nem értem ezt a tuning dolgot 2975mhz-re húztam a procit a ram 850mhz-en megy +0,2v-al
de a ram olvasás meg 71XX és alapból az 5-5-5-18 at adta be(73XX volt az olvasás) most ez 5-6-6-20 most akkor ezt kellene 5-5-5-15-re levenni vagy mit?
ja és 7-es szorzóval
[ Szerkesztve ]
Csak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
Macka
veterán
Figyusztok!
E 6750-ről miket lehet tudni? Miket bírnak tuningban? -
bim
veterán
válasz Shadows #2604 üzenetére
az egyik tekercs adhat ilyen hangot.nálam a quad blend alatt egéész halkan megszólal.nem hangos inkább idegesitő.
de csak blend alatt igy gondolom a memoterheltséggel kapcsolatos lehet.
mivel nem blendelek minden nap ezért nem is érdekel a dolog.E6400-al nem volt ez a jelenség.... -
Shadows
senior tag
nektek nem ad idegesítő sípoló hangot a konfig mert engem kezd idegesíteni és nem tom mi az istenf@sza baja van
Csak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet