- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Projektor topic
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Üdv all!
Ha már memóriák, sajnos a türelem nem az én erényem, ezért nem vártam meg az AMD edition-ös RAM-okat, hanem vettem a 790XT-be 4GB-os OCZ Platinum 1600-as CL7-es kitet ...
Alapból nem is volt vele stabil a gép, 1600-on ment ugyan, de random fagytam vagy rebootoltam ... A problémát az okozta, hogy a BIOS alapból 1,6V-ot adott a memeknek (1,9 helyett ...)
Visszavettem 1333MHz - 7-7-7-30 - 1T-re, adtam a memeknek 1,7V-ot, utánna ráeresztettem a Prime-ot éjszakára, és reggel hiba nélkül várt (volna, de párom nem tudott aludni, emiatt hajnali 5-kor kikapcsolta a Prime-ot)
Mindenesetre olyan 10 órát mehetett hiba nélkül addig, és azóta is szépen megy, bár vannak anomáliáim az új géppel, de azok első körben nem a memóriákra utalnak
Szóval nekem eddig bevált az OCZ Platinum kit (Kösz CoolMan!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Milyen program, ami...?
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- SörcsaPH!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest