- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbig25
őstag
válasz
DummyBoy #3290 üzenetére
Szia!
Értelemszerűen F6 vagy F7. Kipróbálod ezt is, azt is. Nekem mind a kettő bevált és nem találtam különbséget. (igaz nekem Athlon II procim van, így az unlock funkcióról nincs véleményem) Jelentős újítás, hogy F7-ben már van Core Control...
Illetve, ha feszemeléssel tuningolsz és mégis szeretnéd használni a C'n'Q funkciót, akkor kipróbálhatod az F8B-t. -
adorjant
őstag
válasz
DummyBoy #245 üzenetére
ramoknak érdemes adni pici feszt
én az easy energy saverrel szívtam-szívok elég sokat,mert ha bekapcsolva hagyom,akkor ahogy kedve támad,csontra fagy a rendszer...
anélkül is van cnq,szóval azt azért nem bukja el az emberfia,csak hát illene működnie...
illetve az órajel is indokolatlanul ugrik akár maxra is 5-10% terhelés mellett...(egyébként nekem már am2+ giga lapokban sem igazán tetszett ennek a proginak a működése-nem működése,nem tudom nektek mi a tapasztalatotok ezzel kapcsolatban...)
-
szki
őstag
válasz
DummyBoy #180 üzenetére
2x2 GB javasolt. A 4x1-el nem biztos, hogy két dual chanel létrejöhet (ram függő). Illetve ilyenkor a tuning is gyengébb állítólag. IIletve 4 modul az dupla fogyasztás (6W pluszt jelent
)
Nem tudom OCZ DDR3-ról hol olvastál problémát?
Kingmaxiot biztos szeretik a Giga lapok (lásd támogaott ram modulok a Giga honlapján) -
szki
őstag
válasz
DummyBoy #177 üzenetére
Én az FXT-UD5P-be mezei Kingmaxot tettem (2x1 GB 1333 CL9), amit épp az aproban hirdettek 4500 Ft-ért. Átmenetileg ez megteszi (1,8 V-ot szereti 1,65 helyett). Sajna nem volt időm tesztelni a memo tuningot, de plusz fesszel emelhető 1600 MHz-re, vagy 1333-on szűkíthető az időzítés.
Még 1 hét és megjönnek a spéci ramjaim (OCZ LV AMD Edition 2x2 GB 1600-777).A hűtő vélhetően fel fog menni. Nekem Mugen2 figyel a dobozában, és várja a beszerelést
Tomate: Grat a laphoz!
Be fog indulni az élet, amint megkapod a procid, én meg a ramjaimat
Jelenleg számítógépházam sincs, és szét van pakolva az összes alkatrész az asztalon. Persze használat közben elég veszélyes. Főleg, ha a kisgyerekeim játszanak a géppel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Motoros topic
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Apple MacBook
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest