Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
King Unique #1752 üzenetére
, neked is liksoft.
Vegul konzultaltam ismerossel is aki nagyobb kocka nalam is (cegvezeto egy SW fejleszto startupnal)
Oriasi makom lett, tavalyi thaifoldi kepeinek az adtatmentesehez (szintenzenesz fotos SD kartyaval, parja raformazott a kompaktban), neki. O a RecoverIT-et hasznalta, megvette, meg 1 honapig jo az 1 eves licensze, kolcsonadta, azzal 2200+ db ORF fajlt sikerult visszallitani (valamiert mindenbol dupla, de ezt mar meg tudom oldani)
Rohadt makom volt, kepeket atnezve legalabb 3 olyan csaladi esemeny nyers raw-jait vissza tudtam hozni, amiket meg nem dolgoztam fel.
udv
BPozitiv dolog az egeszben, ravilagitott, hogy rohadtul at kell gondolnom az archivalasi gyakorlatomat.
-
Balinov
titán
Sracok, gyanitom a valaszt, de azert megkerdezem.
Mac-en bootcamp-al feltettem a win10-et (x64), es pendrive hijjan a bootcamp managerrel egy usb kartyaolvasoba helyezett 32-es sandisk SDHC-t hasznaltam.
Nem vagyok 100%-ig benne biztos, de azt hiszem, nem voltak rajta nem feldolgozott, szelektalt kepek, de az ordog nem alszik, szoval azt kerdeznem, hogy van-e mod a fat32-re, fenykepezvel (OMD EM1MK1) formazott kartyarol visszaallitani az adatokat. Ugye a Bootcamp patricionalja a kartyat/usb eszkozt es a win telepito melle felrak 1-2 dolgot.
A kartya azota csak olvasva volt, irva nem.
GDB-al (az utolso ingyenes verzio) vissza lehet-e hozni a raw (ORF) kepfajlokat? Ha erre nem alkalmas, van-e valami ami bevalt program es lehetoleg ingyenes.
A Wondershare fele RecoverIT-tel probalkoztam eloszor, az kb 30 perc molyolas utan latja a kepfajlokat, ki is tudom valasztani az ORF kiterjesztesueket, hozza is a datumot es mukodik a preview is, szoval a kepfajlok nagy resze valszeg mentheto lenne, csak fizetos program reven nem allit vissza.
Barminemu tippknek, otletnek orulnek
Koszonettel
B
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Red Plus 3.5 4TB 5400rpm 256MB SATA (WD40EFPX)
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest