Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    Sracok, gyanitom a valaszt, de azert megkerdezem.

    Mac-en bootcamp-al feltettem a win10-et (x64), es pendrive hijjan a bootcamp managerrel egy usb kartyaolvasoba helyezett 32-es sandisk SDHC-t hasznaltam.

    Nem vagyok 100%-ig benne biztos, de azt hiszem, nem voltak rajta nem feldolgozott, szelektalt kepek, de az ordog nem alszik, szoval azt kerdeznem, hogy van-e mod a fat32-re, fenykepezvel (OMD EM1MK1) formazott kartyarol visszaallitani az adatokat. Ugye a Bootcamp patricionalja a kartyat/usb eszkozt es a win telepito melle felrak 1-2 dolgot.

    A kartya azota csak olvasva volt, irva nem.

    GDB-al (az utolso ingyenes verzio) vissza lehet-e hozni a raw (ORF) kepfajlokat? Ha erre nem alkalmas, van-e valami ami bevalt program es lehetoleg ingyenes.

    A Wondershare fele RecoverIT-tel probalkoztam eloszor, az kb 30 perc molyolas utan latja a kepfajlokat, ki is tudom valasztani az ORF kiterjesztesueket, hozza is a datumot es mukodik a preview is, szoval a kepfajlok nagy resze valszeg mentheto lenne, csak fizetos program reven nem allit vissza.

    Barminemu tippknek, otletnek orulnek :R

    Koszonettel
    B

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák