- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
Aktív témák
-
zamby
csendes tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy egy ideje a gépem magától újraindul, és néha nem megy a billentyűzet sem.
Ma bekapcsoláskor legalább tizszer újraindult, miközben addig eljutott, hogy mikor a NOD ablaka feljött, akkor indult újra. Addig ezt csinálta, még a kapcsolóval ki nem kapcsoltam újraindulás előtt. Mikor újra bekapcsoltam viszont a billentyűzet nem működött, csak felvillant bekapcsoláskor a három led, sőt volt mikor az egér is megfagyott. Másik billentyűzettel is próbáltam, de ugyanaz. Ez is előfordult már többször is. Hardveres hibára gyanakszok (alaplap, CPU), vagy lehet valami féreg?
Előre is köszi a segítséget!
Aktív témák
A topic folytatása a Nem induló gépek topicja (kiemelt téma) lett.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest