Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
mahoo
csendes tag
Hi All,
en is megvettem az uj Genius 5.1-es szettet...
ami szamomra zavaro, hogy hangosabbra szamitottam. ez kb azt jelenti, hogy sztereo cuccnal, windows hangero maxon, ez erosito csatorna potijai 3/4-es allasban, hangero poti felallason, es itt kezd el hangosodni, de itt meg csak kezd, semmi extra, s majd kb 3/4-nel tenyleg hangos de... szoval ezzel nem is lenne olyan nagy gondom. de 5.1-es ac3-as filmnel ill. dvd-nel szamomra elmarad a kivant hatas. 1-2 divx-es film csutka hangeron is, ac3 gain is max, lazan turheto, talaltam ''hangosabbat'' is de nem kozeliti meg a 2 csatornas mp3 hangjat. tudom, hogy ez nagyon szubjektiv, nehez erre reagalni, de kivancsi lennek a velemenyetekre.
(egy cimboramnak a korabbi verzioja van meg, es O arrol aradozott, hogy milyen jol szol, mar felhangeron is..., persze en azt nem hallottam)
itt jegyeznem meg, hogy visszavittem az uzletbe (EHD) ezen okbol kifolyolag, es ott nagyon korekten egy masik cuccost felbontva, cserelgetve teszteltuk le, de mintha a masik se lett volna hangosabb.
Aktív témák
- Bundle topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óra topik
- RAM topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest