Hirdetés
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valaki elmondana nekem legyen szives, hogy hogyan kell beallitani ezt a fizikszet? (7850+9600gt)
Kora este ota olvasgatok, kisezer blog van rola, de meg mindig nem ertem, hogy mit hogyan kell csinalni, de szerintem 5 mondtatba le lehetne irni, feketen-feheren.
Melyik nv drivert szedjem le?
Melyik fiziksz drajvert szedjem le?
Melyikkel patcheljek?
Mit csinaljak peccseles utan?Nagyon kezdek mar ideges lenni, 3x huzom fel a win-t egymas utan es meg mindig ugyanott tartok.
Nem ertem akkor sem. Fel eve kb. felraktam a 6970 melle a nv drivert ,majd futtattam az 1.04 patchet es ennyi volt az egesz.
Azota miben valtozott?? Es melyik drivereket tegyem fel?
Annyira bugos a win ettol a ket drivertol, hogy az nemigaz. Meg a jobb klikk sem akar bejonni az asztalon
A 260.89 drivert tettem fel, gpuz-ben meg csak ki sincs pipalva a fiziksz meg a cuda. Erdekes, hogy ugyanezzel a driverrel meg kivolt pipalva mind a ketto a fel oraval elobbi windowsomon

Szoval mostmar tenyleg semmit nem ertek
(bocs az ekezetekert, de meg a nyelv sincs beallitva annyira friss a win, csak ez a hulye fiziksz miatt telepitgetem es eszem a kaksit mar sok-sok ora hosszaja
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Wi-Fi helyett koax? Igen - így működik a MoCA
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)