Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
biggamer
üzenetére
Szóltam én azért? Másik üzire nyomtam ezt a választ aminek nincs sok köze a PhysX-hez, a 171.41-es driverhez.
Amúgy bocs ha sértő volt, csak azért szóltam érte mert elejét akartam venni hogy megint mindenki itt kéregessen moddolt inf-et külön mindenféle OS-hez és kártyához egy olyan driverhez ami semmit se változtatat a PhysX támogatáson. (ugyanis ez a driver is csak GT-200as karikra megy fel alapból)
De jó, linkelj inkább be minden új forceware drivert ami semmi újdonságot nem hoz PhysX terén, aztán 10 hsz hogy "nem ismeri fel" "inf kell", 10 hszn mire mindenki kap linket, aztán 20 hsz hogy "basszameg, így se megy még G80-al, szar az egész, szar a physx meg buzi az NV hogy még így se megy G80-al".
Nem fogok többet ellenkezni, csak megmertem jegyezni hogy talán nem a legjobb ötlet.
Nagyon is szivesen szoktam látni a linkjeid a GT-200 meg RV770 topicokban, legtöbbjére rá is kattanok, mert bízom benne ha te linkeled egy rövid pislantást már biztos megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Warships
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest