Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- OLED TV topic
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Nem annyira a semmiből, én már hallottam erről korábban, csak most, mire odaértem, hogy meglett a Radeonom is, már elfeledkeztem róla.
Hopsz, de most, hogy rákerestem, már tudom is, hogy miért: "egy multiplayer felülnézetes lövöldözős akció az űrben." Itt aztán nagy sansza van a Physx effekteknek, tán' még annyi se, mint a Batman-ben.
Kár, pedig Spock-ékat jobban csípem, mint a denevérembert.Valami fasza kis FPS kéne, ahol "ki lehet rúgni a ház oldalát", bár én már azzal elszórakoznék, ha legalább pár ablakot ki lehetne lőni, vagy összetörni pár vázát, ilyesmik.
Így látatlanban abban is kételkedem, hogy a Borderlands-ban érne-e valamit az extra Physx content. Jobban porzik a föld, ha belelövök, aztán ugyan úgy maszatos hullos marad?
Mikor elkezdtem vele játszani, az első 5 perctől úgy a 30-adikig rendesen szédültem attól a játéktól. (Aztán megszoktam, hogy mikor körbefordulok minden majdnem ugyan úgy néz ki, mint mielőtt megmozdítottam az egeret, és sikerült rákapni a tájékozódási pontok belövésére.)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest