Új hozzászólás Aktív témák
-
Apone33
őstag
válasz
torma1981 #18269 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, eddig witcher 2 és metro alatt indult újra a gép, többi játéknál még nem csinálta. Kíváncsiságból prime-ot, meg a furmark-ot futtattam, a gpuk 800-on mentek a mérő 950w-ott mutatott és lekapcsolt az egész gép. Játékoknál még csak egyszeri újraindulás volt, de ha nem húzom őket akkor nincs gond, legalábbis eddig.
-
Pala
veterán
válasz
torma1981 #18102 üzenetére
Így van!
Azt azért tudni kell, hogyha felraknám magam mellé az asztalra a házat + levenném az oldalát és úgy kéne 20cm-ről terhelés alatt hallgatni a karikat....nos, hát úgy már eléggé elviselhetetlen lenne hosszú távon. Nade most asztal alatt, lábam mellett "eldugva", zárt házban (azért a megfelelő szellőzésre figyelek) nem vészes annyira. Ráadásul ha játszom, akkor többnyire fülessel.
Idle meg hangtalan.
-
Pala
veterán
válasz
torma1981 #18100 üzenetére
Érdekes, én most a refhűtős 470-eket megváltásnak éreztem a TF2-es 480-ak után. Hangban kb. ugyanaz, viszont ez legalább szépen kifújja a házból a hőt (esetemben ez fontos szempont volt) és a vrm-ek, fet-ek hűtése is korrektül megoldott, ami a TF2-ről nem mondható el. Tavaly év végén volt szerencsém egy refhűtős Asus 480-hoz is, azóta azt vallom, most már csak olyanra neveznék be.
Aztán ha valamiért mégis hűtést akarnék rajta cserélni, akkor meg Xtreme Plus II aztán csókolom!
-
Reibek
senior tag
válasz
torma1981 #13451 üzenetére
A MORA2-n nekem 4db 18cm-es van 700rpm-es és semmit nem hallok belőle ha játszok nem zavart eleve mert 5.1 elnyomja de mikor neteztem nagyon idegesített eddig 9db 12-es volt rajta 1200rpm-es most váltottam és csöndes minden. a pumpákat érdemes még vmi megoldással elhalgattatni de ahogy Erdei is írta a D5 az tud halk is lenni csak hát az se 5k.
-
Qru
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest