- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Házimozi haladó szinten
- Célegyenesben a Yettel TV
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Nem, kéne lötyögnie, és a 90 fok TF2-vel nagyon-nagyon sok. Nekem a gyárival se volt 80 fölött, pedig az a TF2-höz mérve sehol nincs hűtésteljesítményben.
Fuss neki mégegyszer az összerakásának.Am mx pasztával is ilyan max 3-4 fokot lehet nyerni, nem érdemes szétszedni ezért a hűtést szvsz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
LLKobe #19723 üzenetére
2k-t én is engedtem. Eleve úgy hirdetek meg mindent... +1-2k-val. Szeretnek alkudni, hát megadom nekik az illúzióját.
Garót azért kérdeztem, mert haver is most adta el itt a 480 TF2-jét de az PCX-es garos volt, akkor nem az övét vetted meg.
mod:
Amúgy a 460 is ha melóra fogom elmegy alapon is 70 fokig a gpu hőfok. Igaz közben totál kuss van és a villanyóra se pörög annyira.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
LLKobe #19716 üzenetére
40k de ref, OEM és nem garos, szóval sztem reális ár érte ezek fényében. Amúgy semmi baja szóval jól jár vele aki megveszi, keveset volt használva és jó hűtésű házban, gpu 80 foknál melgebbett sose kapott és húzva sem volt (1680-as tft mellé tök felesleges is lett volna, a bench-elésből meg már kiöregedtem
).
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
Srácok a mai nappal kiléptem a 480 tulajk köréből. Downsizeing van kéremszépen...
-
Qru
MODERÁTOR
PRóbálta már vki ezt a Deepcool V6000-et 480-on? Elég rá?
-
Qru
MODERÁTOR
Próbáltátok már az új drivert? Felraktam de Diablo 3-ban csökkent az fps-em.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
quasarus #19437 üzenetére
Túl gyenge az a táp 12V-on, nem lesz elég a 2db 480-nak. Még 2db 470-hez is kevés lenne.
Az a táp 566W-ot tud 12V-on, a két 480 bekér egyenként alaphangon 250-255W-ot, vagyis marad kb 56-66W "szabad" kapacitása ami édes kevés tekintve hogy a procidnak alapjáraton 95W-os fogyija van.
-
Qru
MODERÁTOR
A kártyának önmagának bőven elég, ha tényleg le tud adni az adott táp annyit, és nem csak rá van írva.
25Ax12V=300W
Egy 480 eszik kb 250W-ot, egy 580 kb 225W-ot maxon (tuning nélkül).
Persze bele kell kakulálni, hogy a proci is a 12V-os ágat szlopálja úgy viszont már valóban kevés lehet ha csak egy 25A-es ág van és vmi "rendes" prockó dolgzik a gépben...
-
Qru
MODERÁTOR
Új 296-os drivert próbáltáltok? Én teganp felraktam de érdemi gyorsulást nem vettem észre eddig (nem mintha nagy szülség lenne rá
).
-
Qru
MODERÁTOR
Nyehe, ettől nagyobb jós progi csak az ssd élettartamát megmondó progik.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
gainwardgs #17200 üzenetére
Tudom láttam a képen.
Csak a tisztánlátás miatt írtam, hogy a TX 650 V1 is SS beles. Azért vettem anno ilyet, mert az 550-es CWT már nem bírta a húzott Q6600-ot etetteni és lekapcslat terhelésre.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
gainwardgs #17196 üzenetére
Az elsőgenerációs TX650 a HX520 belére épül gyakorlatilag, SeaSonic belesek. PH teszt-ben is le van írva.
A TX750 viszont már CWT beles.mod:
Már csak azért sem lehet CWT a TX650 mert a CWT nem gyártott akkoriban singlerail-es tápokat.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
attamero81 #17175 üzenetére
Az ok, hogy parian van kb a teljesítményre de teljesen másik GPU-ra épül a kártya.
465-öt a kényszer szülte. Kellet egy középkategóriás kártya de még nem volt kész a GF104 csak a GF100 így kénytelenek voltak erre építkezni.
-
-
Qru
MODERÁTOR
Így van, 512-esnek indult a tervezés során, de a rossz kihozatali arány miatt (és ezen még a stepping váltás sem segített sopkat) csak 480 SP-sként adták ki őket végül, így is marha sok selejtesük volt (ezekből eltt a 470-esek többsége ugye) és a gyártása sem volt túl gazdaságos.
A fogyasztás nem is lett volna olyan nagy gond mert ugye 300W az OEM limit (nem mintha sok OEM gép kelne el 480-al), aki meg csúcs vga-t vesz ne sírjon a fogyasztás miatt.
A hűtésen egyértelműen spóroltak, a VaporChamberes hűtést akkor már évek óta alkalmazták a Radeonokon, tehát megoldható lett volna a 480-ason is. Mint ahogy végül az nV is ezt a megoldást választotta az 580-nál is ugye. -
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Robi BALBOA #15962 üzenetére
6 magosok ára nem ngaon fog esni a közeljövőben, mert egy jó darabig enm lesz konkurencia neki az LGA2011. Utóbbi jóval drágább, akinek meg 4 magos i7 900-a van azoknak nem éri meg váltani csak 6-magosra.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
attamero81 #15580 üzenetére
Az szép, azt láttam az adatlapodon meg olvastam itt a topikban, csak azt nem tudtam milyen márka.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
attamero81 #15578 üzenetére
Milyen márkájú a tiéd?
-
Qru
MODERÁTOR
Megnéztem az MSI AB-el kerek 1000-es az alapfeszem.
-
Qru
MODERÁTOR
Most lemértem ref hűtéssel idel: 47 fok 44%, load max 82 fok (79 és 82 között ingázik) 53%-os ventivel, úgy hogy a szobában 25 fok van. Egész korrekt szvsz alapfeszen.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
peetmaster #15540 üzenetére
Főleg a procin segíthet. A vga túl mélyen van fentről nézve, hogy érdemben segítse a gpu hőfok csökkenést.
mod:
Jaja de miután kiveséztük ma már, hogy ki hol szokott hányi ez simán belefér.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
peetmaster #15535 üzenetére
A felsőt fordítsd meg, mert így a felszálló meleg levegőt visszatolod vele a házba, úgy meg gyorsan házonkívülre kerülne.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
peetmaster #15527 üzenetére
Jó az. Nekem a gyárival idle 52, load-ban meg olyan 81 körül van a gpu hőfok.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
attamero81 #15466 üzenetére
Így már ok, már látom. Köszi.
Szép.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
attamero81 #15464 üzenetére
De mi a jelszó?
-
Qru
MODERÁTOR
Milyen az új driver? Érdemes feldobni?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
attamero81 #15270 üzenetére
Jó.
-
Qru
MODERÁTOR
Igen, a Foxconn. Ha jól tudom a PC Partner is besegít...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külpolitika
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Asztalos klub
- Nyaralás topik
- Automata kávégépek
- Crypto Trade
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest