- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Madn!ght #23129 üzenetére
Elgondolkodtató..ha valaki elvinné a VF3kt, még rá is mozdulnék
JEDI22
5760x1080/5040x1050 esélyes, hogy megfeküdné a gyomrukat..SLI+2 monitor helyett inkább 1 nagy kijelzőre költenék..ha mindenképpen ultraszéles képre vágysz, vannak 21:9 arányú megoldások a piacon..2560x1080 felbontással többnyire. És akkor nincs kávákkal megtört kép, viszont növelheted a FOVot ;p -
Speed®
titán
válasz
Madn!ght #23011 üzenetére
Anno azért mentem rá, mert reméltem, kultúrált a hűtése és jó tuningban..hamar rá kellett ébredjek, a külsőséggel tudják eladni vérpistiéknek, a mögöttes tartalomért veszik az elvetemültek. Minimum víz kell rá, hogy meg lehessen neki adni, amit kényelmesen bír..combos nyák/táprész, lehet neki adagolni a feszt..anno láttam nitrós 1400MHzes eredményeket is valahol
-
asvald
senior tag
-
kaszas19
senior tag
válasz
Madn!ght #22809 üzenetére
aha akkor ezért volt neked ismerős
jól csináltad mert jól hűt bár inhell is újrapasztázta mikor eladta nekem.
Na ma tesztelgettem egy picit 4,2ghz-ig feltornásztam a cpu-út 1,41v helyet max 1,328v-tot kap cpu-z szerint az elején kap 1,396v-tot de aztán fogja és leesik a fesz mint ha nem tudná tartani a beállított értékeket na mindegy.
Játék Benchmark alatt néztem a CPU GPU kihasználtságot és nem teker a cpu maxon az f1 2013-ban meg a GPU és 70-89%-kon megy a CPU 50-60% ezért hiába emelem nem lesz több FPS-em se. -
peetmaster
senior tag
válasz
Madn!ght #22642 üzenetére
A portalanítás megoldható, de az újrapasztázásos dolgot a garancia miatt nem erőltetném egyenlőre, főleg, hogy még nem csináltam ilyet.
odorgg: megvolt a bios reset. 10 perc Heaven megint lement hiba nélkül. Holnap este megpróbálok játszani egy kicsit, hogy jelentkezik-e a hiba. LinX-et pedig nemsokára tolok. Holnap este írok!
-
Laraxior
titán
válasz
Madn!ght #22598 üzenetére
Ha rajta hagyod a fekete nyákbordát akkor igen. GPUra egy blokk, hátulra pedig egy 8-as venti és mehet is. Tuningban 100%, hogy többet fog menni, mint a ref verzió. Tudom, mert 2 évig így használtam. 1000óra Battlefield 3, és sosem kékhalálozott. Összeraktam stock coolerrel, és eladtam, a gazdája a mai napig vígan használja. Néha itt is felbukkan a topikban
-
kona005
senior tag
válasz
Madn!ght #22582 üzenetére
Igen, a kari bal szélén lévő fekete műanyag csík
Nem igazán tudom elmagyarázni, de amikor rá akarom pattintani a a házban a slotoknál lévő kis műanyag pöcköt az nem pattan rá teljesen, ha kicsit kézzel segítek rajta 1-2 mmt hátratolom akkor meg attól a műanyagtól a végén nem fér el! Fogja a karit végülis nem mozog de azért látszik hogy teljesen a helyén. Megpróbálom lefényképezni valamivel és felrakni ide.
-
InHell
senior tag
válasz
Madn!ght #22225 üzenetére
Nyilván gazdaságosabb lenne egykártyás rendszernél maradni, de pl. én szerettem az SLI rendszeremet.
A 480 előtt GTX 460 SLI-m volt, és csak amiatt cseréltem le őket, mert vizeztem a rendszert, és azokra nem lett volna értelme blokkot vásárolni.(#22230) apollo12 télen ablak alatt pár teszt erejéig ment. Azóta is tökéletesen működik a vga.
Normális szobahőmérsékleten még vízzel sem hajtanám ilyen órajelen.
Nekem alulfeszelve 950mV-on megy alapórajelen egyébként, ha kell egy kis plusz teljesítmény, alapfeszen 830 MHz-en hajtom. -
-
Alu
senior tag
válasz
Madn!ght #21514 üzenetére
Nekem is volt Giga 1GB-m, valami 1 GHz -ig ment p*csa fesszel és hőmérséklettel.
Megnéznék két 1GHz -es 460-at sli -be.
Igen, én is itt zúzom magam, hogy áhh el kéne már adni legalább az egyik kártyát, meg lehet elég lenne valami H67 -es lap és egy sima 2600 esetleg valami Ivy i5, ezt mondom reggel, délután meg nézem a GTX 680 Lightinget meg a 3770 K -t, hogy mennyit kb mennyit kéne ráfizetnem, ha eladtam a jelenlegi cuccaimat..
Őrület.
(#21515) FatalEror: Az biztos, nagyon kíváncsi vagyok Crysis 3-ra, de van amikor napokig nem jutok gép elé és akkor egész hétvégén ott ülök, ami valljuk be nem tesz jót az embernek, egész nap nézni ezt a pixelrengeteget és idegeskedni a sok nyomorék csalón a gamekben...
De le merem fogadni, hogy ha meglesz most tavasszal a motor, utána egyből a gép fejlesztésén fog tekeregni az agyam... -
Alu
senior tag
válasz
Madn!ght #20684 üzenetére
Ennyi pénzért mit akarsz? Ne legyetek már telhetetlenek..
Nekem az egyik Ref. múltkor laza Crysis 2 -nél belenyalt a 91 fokba és érdekes módon semmi baja nem lett.. Nem kell félteni ezeket a kártyákat.. 100C -nál kezdj el aggódni, 105-nél kezdj el káromkodni, 120 -nál meg kapcsold ki a gépet..140 -nél meg már készülj az égett műanyag szagra, miközben szétolvad a mókuskerék.
GTX 480 Lightinget általánosságban meddig lehet felhúzni és max. mekkora fesszel? 1GHz -r e mennyi az esély? A kártya oldalán az a kapcsoló a Bios kapcsoló?
-
FatalEror
addikt
válasz
Madn!ght #20689 üzenetére
Hát igen.....van amikor haver átjön és ordibálunk hajnalig,szóval szoba csukva,és bár az ő gépe nem számottevő hőtermelés szempontjából,de az enyém faxán befűtött,és WC-re menetel közben döbbentem rá amikor ki kellet nyitni a szoba ajtót és egy bő 10fok különbség volt.
Amúgy azon gondolkozom,hogy gép megy a párkányra,és egy szellőzőn keresztül kintről jó kis minuszos levegő a gépre és a gép pedig felfűti a levegőt,illetve gép is hűsölhet. -
Alu
senior tag
válasz
Madn!ght #20403 üzenetére
Nincs.
Errol a szivacsrol beszelek, alatta lathato a 2 csavar Link Link.
A gari matrica mashol van, azt is olyan fantasztikusan sikerult leragasztani, hogy lassan a fele feljon... -
-
Alu
senior tag
válasz
Madn!ght #20398 üzenetére
F**K.. es akkor hogyan tovabb?
Garit nem akarom, hogy elvesszen, akkor inkabb fojenek meg es fel evente megek uj kartyakert.
sz. Jon a tel, legalabb beszallnak a futesbe, ha mar amugy is ennyit zabalnak.
(#20400) Erdei88: Csak azert kerdezm, mert itt a csavo siman letepte.. Link (4:28)
-
Alu
senior tag
válasz
Madn!ght #20391 üzenetére
Ezek ketten mindent felulmulnak.
Fogyasztas, homerseklet... teljesitmeny meg alig alig.
Raadasul csak 1 kartya volt bent, amikor sikerult belenyalni a 91fokba.. Szerinted miert akarok FC blokkokat tenni rajuk?
A kartya hatuljan a feteknel ket csavar le van ragasztva ilyen szivacsos locsiccsel. Ha azt leszedem ugrott a gari? Mashogy nem tudom kitekerni a csavarokat...
A felso katyan van olyan sz*r, az alson nincs (Az also egy 580). Meg egy kep. -
gainwardgs
veterán
válasz
Madn!ght #20259 üzenetére
Crysis...az alap meg a warhead, azóta...... a 3 is ugyanolyan konzolport, történetben semmi uj ez kb crysis 2 kiegészítő, azt is 15perc alatt meguntam.
Az 1 volt a legjobb a legujabb vasakat is szénné kellett húzni, szerintem még most is a legjobban kinéző rész összes közül, még ma is tud izzasztani főleg vmi tuti MOD-al
Ja ugyanígy vagyok a maffia 1-el
-
N_A_S
veterán
válasz
Madn!ght #19989 üzenetére
valószínűleg csak a bizti ment ki benne, mert nem volt amper szaga. igen, még 3 év gari volt rá. remélhetőleg egy AX-et kapok majd cserébe
ráadásul pont akkor amikor visszahozták a másik 480-am, kb 6 órán keresztül tudtam az SLi-nek örülni... most megint 1 kártyával nyomom a jó öreg HX520-assal, a másik meg pihen a polcon.
-
Alu
senior tag
válasz
Madn!ght #19918 üzenetére
Na majd este hazamegyek és letesztelem a 480 -at és az 580 -at is.
Én is nagyon kíváncsi lennék az eredményekre, bár szvsz az 580 fog győzni.
Csináljatok ti is Vantage és 11 teszteket. 800/1900-on.480 -nak 2000 MHz -es mem. órajel már sok?
Csak azért kérdem, mert az 580 memóriája 2004MHz -n jár alapból.. -
apollo12
veterán
válasz
Madn!ght #19821 üzenetére
én most szereltem be még egy extreme radit a rendszerbe, és sokat segített
30 cfokos szobában idle 38Cfok, load 48Cfok volt eddig a max, 850/2000mhz 1075mvolton,
de az a vicc, hogy léghűtésnél 1075mvolton csak 835/2000mhz volt stabil1db extreme radival 30 cfokos szobában idle 42cfok körül volt, load 56Cfok körül
most így néz ki kép
-
Tubi2
senior tag
válasz
Madn!ght #19738 üzenetére
Pont hogy rugósak a csavarok, és lehetővé teszik az egyhe mozgást. Nem eltávolodik a GPU-tól, hanem oldalasan picit csúszik rajta.
A gyári pasztamennyiség tényleg hatalmas volt, sajnos már nem maradt annyi pasztám összesen, hogy kipróbáljam, hétfőn veszek és túladagolom, ha ez kell neki.
Picit belegondolva: lehet azért recés a borda felülete, hogy nagyobb felületen kapja be a hőt? -
Tubi2
senior tag
-
N_A_S
veterán
-
Vigilante
őstag
válasz
Madn!ght #19562 üzenetére
Elvitték?
Nah nem baj épp ma raktam meg a Crysis agyon moddolva adott átlag FPS-eiből az 5-öst, az még ott van a maga 3,5 milliárd HUF-jával!
Egyébként, aki már tolja SLI-s rendszerrel az Alan Wake American Nightmare-t, ha akar SLI támogatást, akkor NVIDIA Inspector-al keressen rá az Alan Wake profile-ra és adja hozzá az American Nighmare exe-jét is!
és már is dübörög az SLI 97-98%-os kihasználtsággal!
-
N_A_S
veterán
válasz
Madn!ght #19560 üzenetére
Az én lapomon meghalt az NF200-as vezérlő nagy valószínűséggel, ezért átvittük haverhoz és egy R4E-be teszteltünkmagyarul, amit látsz a képeken a 2db EVGA 480-on kívül semmi nem az enyém.
A ZOTAC 480 és a Giga 460 SOC adaskah fórumtársé, a másik 460 kölcsönbe volt, a konfig többi része pedig acsi90 -hez tartozik (a későbbiekben tervezett 680-ak is az ő konfigjának a részét képezik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest