Új hozzászólás Aktív témák
-
apollo12
veterán
válasz
Speedhs #15496 üzenetére
egy jó kis ASUS Maximus IV Extreme REV 3.0 csak azt nem tom mi kerül enyibe 24/7ben 6ghz lehet a procit járatni vagy mi
-
Reibek
senior tag
Ez lett a mai nap eredménye:
Megint csak arra jutottam hogy ez volt az uccsó innentől kezdve 955-963mhz eggyik se ment azonnal kidobott ahogy a második teszt eleje elkezdődik.
Kell még a hidegMindenki csak saját felelősségre próbálgassa utánam!!!
Kezdők ezt ne próbáljátokSzab.tam szólok nekik ne legyen utána sárral dobálás
-
apollo12
veterán
válasz
H.Ezredes #15484 üzenetére
egy corsair tx 850 est fogok venni, ha nem jön össze a lóvé akkor csak egy CORSAIR GS 600w jó kis táp 1ága van és a 12volton 580 wattot képes le adni, physx nek még egy 545gt is majd bele fér, a mostani tápom csak 400watott képes le adni
-
H.Ezredes
őstag
válasz
apollo12 #15481 üzenetére
Vegyél CHIEFTEC CTG 600W 80+-ot ami nekem van meg se nyikkan alatta
Én 500-ról váltottam 600-ra mikor megvettem a GTX 295-öt és ez a második ugyan ilyen tápom és nem csalódtam csak azért a második mert az előzőt eladtam a volt konfigommal én megvagyok vele elégedve maximálisan 80+-os teljesítmény , halk ,megbízható ,erős
-
Wukiwo
senior tag
amúgy a játék fizikája olyan kis sutára sikeredett..szerintem...
nálam eddig 55 fps alá nem ment a game
-
apollo12
veterán
na most dőltem egy hátast, nem nyomtam a vga ra tuningot gyárin ment XD és így is egész jó fps em volt
úgy néz ki amikor ki fagyott a gém, akkor nem bírta a tuningot, hát szegény táp már nagyon gyengusz kezd lenni, mert a 12voltos ág 11.616volton ment,
havernál még 825 is stabil volt witcher 2 ben és ott is 99%-an ment a vga
-15mhz a szaros táp miatt
-
apollo12
veterán
válasz
peetmaster #15476 üzenetére
gyári hűtéssel nyugodtan mehet 800-1600-3800mhz, a legtöbb 480 as bírja, gyári feszen
ha msi tf2 veszel, akkor biztos
-
peetmaster
senior tag
-
apollo12
veterán
válasz
Speedhs #15473 üzenetére
MSI Afterburner tuning program mellete
Betat töltsd le
-
apollo12
veterán
válasz
peetmaster #15470 üzenetére
tessék nálam most így megy
-
apollo12
veterán
válasz
peetmaster #15470 üzenetére
mindjárt csinálok képet hogy megy nekem
-
peetmaster
senior tag
-
apollo12
veterán
Na meg jött a game, hát szebb lett és bőven elegendő 800-1600-4000mhz is, a játéknak ultra beálitás mellet fullhd ban, nekem 815-1630-4000mhz használtam, és nem igen ment 50fps alá,
és meg is írták hogy többet fog zabálni a single mod, mint a multi, ugyan ez volt a bfbc2 ben is. A procim ki használtsága 80-90% on volt
képek:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] -
Qru
MODERÁTOR
válasz
attamero81 #15466 üzenetére
Így már ok, már látom. Köszi.
Szép.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
attamero81 #15464 üzenetére
De mi a jelszó?
-
attamero81
senior tag
Itt vagyok és a karim meg itt.
-
-
-
Laci2277
senior tag
válasz
Reibek #15448 üzenetére
Én inkább a 700/1848, vagyis a alapórajel alulfeszelésre gondoltam.
Nekem is frankón lefut a 3dmark11 0.988V-on(1.075V gyári fesz), ami szép meg jó, csak éppen kitörölhetem vele a hátsóm, mert egy valamirevaló játékból úgy kidob, ahogy van. Tehát sok értelme nincs az alulfeszelést ezzel a programmal tesztelni, mert nem ad valós képet.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Laraxior #15450 üzenetére
cpu görbéidet nézted? volt asszametrikusan kiakadt mag? vagy a magok aránylag elosztva dolgoztak?
(nálam ez fontos kérdés.)
gpu usage?nyitva lett egy vga hűtés modding topic. még a zárás ellen küzdöttünk, ezért beraktam tőled egy cpu hűtős képet. de majd dobálhanál be pár megoldásodat. (ha lesz kedved). ha van képed a 280amp! jeges vizesből is....
várunk szeretettel! -
Laraxior
titán
Játszottam egy bő órát Battlefield 3-al és vígan elvolt a VGA 830-as GPU órajellel. Max hőmérséklet 59°C
-
quasarus
tag
Sziasztok. Tudja valaki mi az oka ennek: 2500k 33ghz/gtx 480 alpórajelen, alapfesszel 3dmark vantage 23000pont,
majd tuning 2500k 4ghz/gtx480 1050 fesz, 850-1700-1900 3dmark vantage 19000pont?
közben felraktam az új VHQL drivert is :-(
-
Laci2277
senior tag
válasz
Reibek #15436 üzenetére
Szerintem a 3dmark11-el tesztelni a minél alacsonyabb feszt, vagy a tuningot, nem mérvadó, ha a stabil működés a kérdés. Nálam a 800/3900-hoz kell a karinak 1.038V, így stabil játékok alatt, viszont a 3dmark11 1.013V-on is gyönyörűen lefutott. Ennyi fesznél, de még 1.025V-nál is a crysis2 úgy kidobott, hogy öröm volt nézni.
A problémamentes működés kiteszteléséhez legalább fél óra játék kell, valami ütős darabbal.
-
Reibek
senior tag
válasz
attamero81 #15437 üzenetére
Feltettem ezt az extreme AB-t és valóban nem lehet a Core clockot külön húzni de GPU-Z mutatja ha a shadert pl 1600mhz-re nyomod akkor húzza a core clockot is 800mhz-re.
Nem fake használható és ugye így ha szükséges adható neki 1,212V-nál több is csak kérdés az hogy az általad linkelt és beszélt dolgok miatt oké hogy lehet nyomatni a feszt de kell e vajon a modósítás hogy meg is kapja?
Ja és ez az extreme AB lötte be 0,963V-ra az alap feszt.
Vajon kiméri a kártyáról mennyi a legkisebb amin még tud menni?Mondjuk nem ál szándékomba sok feszt adni minél kevesebbet annál jobb.
Minden esetre szépen fokozatosan csinálom holnap a dolgokat. -
Reibek
senior tag
Na első neki futásra nem feljebb vittem a dolgokat hanem lejjebb.
Kérdés kinek milyen alacsonyan ment a 701mhz azaz az alap?
Nekem 0963-al lement hibázás nélkül a 3dmark11 sztem ez nem rossz a gyári 1,038 helyett. -
Reibek
senior tag
válasz
attamero81 #15434 üzenetére
Elméleti szinten a bios mod által engedett 1,212V elégnek kell lennie de ha nem és a hűtés beválik akkor jöhet a barkács
A program amit reggel linkeltem be az MSI AB Extreme az nálam müködik 1.5V az adható max fesz 1400mhz core clock és ez elég túlzás de 7400mhz-ig a ram
Ez már tényleg az a kategória hogy senki ne utánozzon!!!
-
attamero81
senior tag
válasz
Reibek #15433 üzenetére
Ha sikerül is felvinned az lehet szerencse,mert az adott alkatrészek paraméterei engedik.Ez alatt értem én,hogy az ellenállás,tekercs,kondik értéke szabja meg,hogy mennyi feszt tudsz adni neki.Ezért írtam,hogy a tekercsek illetve fetek,kondik ellenállások kiszámított cseréjével kapsz egy alap érétket amit megint húzhatsz .
-
Reibek
senior tag
válasz
attamero81 #15429 üzenetére
Memokat illetően nekem elég a 4ghz
De a GPU-t miért ne tudnám 1000mhz-re húzni?
Egyébként köszönöm hogy segítesz lehet ketten kéne hogy nyomjuk akkor eredményesebb lenne -
H.Ezredes
őstag
válasz
attamero81 #15431 üzenetére
-
H.Ezredes
őstag
válasz
attamero81 #15429 üzenetére
Nyissunk új topicot "barkácsoljunk saját VGA-t" névvel
-
attamero81
senior tag
válasz
Reibek #15422 üzenetére
Nyomoztam egy kicsit.
A tuningodat illetve nem fogsz tudni 4 GHz főlé menni.A miért?Azért,mert ez a memória chip van fent: KNG10325FF.Igaz ez a chip 5 GHz-ig bírja,de a délutáni eszme cserénknél elfelejtettem megemlíteni,hogy a vrm rész ennyit enged meg.Ahhoz,hogy elérd ezt a frekit a memonál illetve a GPU-t tud feljebb húzni akkor át kell konfigurálni a vrm részt úgy,hogy kiszolgálja a chip energia szükségletét.A tekercseket illetve a feteket le kell cserélni olyan értékűre amikkel kiszámítva hozzák a kívánt értékeket. -
Qru
MODERÁTOR
Milyen az új driver? Érdemes feldobni?
-
H.Ezredes
őstag
válasz
attamero81 #15401 üzenetére
Töltöm le én is
)
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Erdei88 #15420 üzenetére
vigyázni kell a screen-ekkel. én már rutinosan kis szoktam takarni a panelekkel....
a tálcán a media pleyerben futó videó címe: <ih líbe máj klájne póni...>
igen cinkesek tudnak lenni az ilyenek a nagyérdemű topiclakók előtt....és senki nem a 925 mhz-et veszi észre, természetesen 1.2v-on....
-
szab.tam
nagyúr
-
szab.tam
nagyúr
válasz
apollo12 #15410 üzenetére
nézem valami gameplay-t, vagy trailer.t, vagy mittoménmit:
a repülős része a hawx-et szeritnem ronggyá veri...
nemaz, hogy csak grafikában, hanem élményben is...a hawx egy idegesítő, kapkodós rémálom. abban is csak szabadrepülésben megyek. rio, tokio, felhőkarcolók mellett, hidak alatt. buli. a küldetésekben pedig 5-15 mp-enkén lőni kell valamit. egyszerűen idegesítő.
a bf3 repülős rész sem egy vitorlázás, de élvezetesebbnek tűnt.... -
szab.tam
nagyúr
válasz
apollo12 #15399 üzenetére
285.27 beta-t le nem cserélem. végre a win7-en az egoengie-es játékok fagyás nélkül futank vele dx11-ben. nem piszkálom, amíg nem elsz új áték, ami miatt kéne...
más.
hamár hűtésről és vrm-ről beszélünk...ugyan ez nem gtx 480, de ahhoz is van ilyen. ezek a themal cuccok egész jól át vannak gondolva. csak háta memóriákat nem hűti semmi.a gtx 480 verziónál sem, asszem...
-
attamero81
senior tag
Fent is van az új driver!!
-
apollo12
veterán
ez se rosz gtx 480 300w
gtx 295 nem fogyaszt ennyit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális GIGABYTE GeForce RTX 4060 AERO OC 8G Videokártya
- GeForce RT X 3080 Gaming x TRIO 10 G
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest