- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Házimozi haladó szinten
- Célegyenesben a Yettel TV
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedhs
őstag
.
-
-
Speedhs
őstag
285.56 drivert váltottam az újjal. Gta IV, +5 fps
, voltak textúra kiesések, azok is megszűntek. Feltettem a játékhoz magas minőségű textúrákat. Háát 870 mhz gpuval is le megy néha 30 alá az fps :/
-
Speedhs
őstag
válasz
Alpachino #17489 üzenetére
Már bocsi, de te miről beszélsz ?
Érdekes, az én 470-em hozza a szintjét a 480-nak, úgy, hogy még a tuningolt feszültsége sem éri el a 1 mV-t, 0,990-n 820 mhz- gpuval lazán játszható a gta IV full hd-ben minden maxon. 40 fps körül. Elárulom neked, hogy 915 mhz-s gpuval is megy ez a kártya, és akkor már rég elhagyta az alap 480-at. -
Speedhs
őstag
Én is úgy voltam vele, hogy a hipro 700 w tápom elviszi a 2 db 470-et, de gondolj bele abba is, hogy mi van ha nem viszi el ? Ne adj isten, tönkreteszi az egész gépedet :/
Akkor a meglévő konfigod, nem tudom mennyi, de legyen 130 ezer körül, dobhatod ki azért, mert nem akartál egy 4.000 ft-os táp helyett egy stabil, megbízható márkát választani + 10 ért. -
Speedhs
őstag
Megkérdezem attamerot
egyébként, mekkora lenne, ha sikerülne
Ha minden jó megy, akkor 2 hét és vadászhatok a második kártyáraAz is nagyon jó már ! És az 1087 az pl 3dmarknál kellett ?
Mert nekem tegnap tesztelgettem a gta Iv-et 900 mhz gpu.val, és arra jutottam, hogy 1025 mV-n sok az anomália, 1035 mV, itt is van anomália, bár ilyenkor csak az olyan helyeken, ahol aprólékos árnyékok vannak. Pl vasútpálya alatt. 1040 mV az csak, 1-2szer szemetelt fél óra alatt. 1050 mV-vel teljesen jó.Recon666 :
Nem olcsók..
-
Speedhs
őstag
Köszönöm a válaszokat
Akkor nem is lesz olyan komplikált
(#16917) Recon666 Ez nagyon tetszik! Hol lehet ilyet kapni ? /mennyiért
/
-
Speedhs
őstag
válasz
Recon666 #16913 üzenetére
Basszus, eszembe jutott, hogy mit nem kérdeztem meg.
Szóval, a mostani kártyámra attamero még anno rárakta az Msi TF2 bioszát. Az alap órajelek : 607 core clk, 1215 shader, 1674 memory clk.
Most, ehhez én slibe vehetnék pl egy zotac gtx 470-et, aminek ezek a specifikációi ?
Core clock 656MHz Shader Clock 1312 MHz Memory 1701 Mhz.Ez csak úgy menne, ha csinálnék egy biost az msi-re, amiben u.azok az értékek, mint a zotacon ?
Basszus, nagyon szép a géped ! Te harisnyáztad fel a kábeleket fehérre ?
-
-
Speedhs
őstag
válasz
attamero81 #16897 üzenetére
Nekem nagyon megérte anno, szeretem ezt a kártyátTök fölös váltani nagyobbra, majd jön egy másik mellé és nem lesz gond egy darabig
-
Speedhs
őstag
1050mV-vel is adja neki a kártya 900mhz gpuval !
gta IV nagyon zsír
-
Speedhs
őstag
Háát, jó kérdés. Még tavaly volt hír róla, hogy még 2011 decemberében jön, de hamar kiderült, hogy kacsa hír. Szerintem ha jönnek az új radeonok, utána jön talán az nv kepler, tavasz végén talán.. ha szerencsénk van .
Egyébként te még mindig megy a 470 sli ? Azt hadd kérdezem már meg, hogy gyakran előfordulnak kompatibilitási problémák ? Volt valami game , ami sok volt nekik ?
-
Speedhs
őstag
válasz
attamero81 #16842 üzenetére
Akkor hivatalosan te már "elhagytad" a topicot ?
Én még maradok 1 db 470 nél, hirdetem egy darabig, és majd ha jön az új széria, akkor beruházok egy 580-ra. Persze csak ha lemegy az ára. .Egyébként grat az új konfighoz
-
Speedhs
őstag
Hali, úgy döntöttem, hogy lesz egy másik 470 is, már minden adott.
B.U.É.K mindenkinek, és reménykedjünk, hogy nem vágja agyon az új rendszer a Hardveraprót .
Találkozunk jövőre -
Speedhs
őstag
válasz
attamero81 #16740 üzenetére
Utána nézek, köszi a választ !
-
Speedhs
őstag
válasz
attamero81 #16736 üzenetére
És az baj lesz, hogy az egyik msi tf 2 biosos, a másik meg nem az lesz ? Mert, akkor eltérő az órajel és a márka.
-
Speedhs
őstag
válasz
attamero81 #16733 üzenetére
Jól belehúztál
Akkor úgymond összeadódik a memória ? Nem lesz limit az 1280mb, mert megfelezik egymás között, ha jól értem.
-
Speedhs
őstag
Hali .
Már megvan a táp, már csak egy másik 470 kellene a mostani mellé. A kérdésem az lenne, hogy így elég lenne a 2 kártya pl egy Bf3-hoz ? A memória felhasználás akkor megoszlana, vagy még mindig kevés lenne az 1280 mb kártyánként ? -
Speedhs
őstag
válasz
apollo12 #16666 üzenetére
Már régi de itt van
: [link]
Szab.Tam dehogyisnem! ott mindennel gond volt. Ha elolvasod, amit linkeltem kiderül. Csavarok azok maradtak a gyáriak, ezért kellett kivágnom a referencia hűtés nagy alubordájából azt a menetes keretet.
apollo12
ez a vga van most attameronál. És azon is moddolt hűtés van
-
Speedhs
őstag
válasz
gainwardgs #16635 üzenetére
Eldöntöttem. Biztosra megyek és tápot veszek. Azért akarok két kártyát, mert ilyenem még nem volt. Most léptem túl a 3d-n, most ezt akarom kipróbálni .
-
Speedhs
őstag
válasz
szab.tam #16632 üzenetére
A véleményeteket, nem azt amit hallani akarok. Tudom, hogy a logikus az, ha veszek tápot, sőt a biztos lépés is. Bazz, ha ezt tudom, akkor már megyek is tápot venni..
Inkább azt kérdezem, hogy mit éri meg venni 470 / 480 slihez :
corsair tx 850 23.000
xfx 850 25-000
CoolerMaster Real Power 1000W 25.000Laraxior Igen, az eladóval beszélgetek már egy ideje
Utolsó kérdés. 2 db 480 al is elbírna majd a jövőben ? -
Speedhs
őstag
Sziasztok!
Nagy dilemmában vagyok
Szóval, adott a gépem egy 470 gtxel és egy hipro 700 w táppal. A táp, láttam, elbír 2 db 470-et. És a kérdésem az lenne, ezen filózok.. , hogy maradjon ez a táp és vegyek még egy 470-et. Mert ha ez így működne, akkor nem kéne kiadnom 20 ezret tápra.
A másik fele az lenne, hogy veszek tápot, és majd egyszer egy 470et pluszba.
Kérlek, NE azt írjátok, le, hogy mit spórolok a tápon stb, hanem a véleményeteket, hogy megéri-e kipróbálni ezzel a táppal.
-
Speedhs
őstag
válasz
gainwardgs #16573 üzenetére
Neked ez a plus II verzió egyébként ?
Szerk : Egyébként telibe lőttem a hőmérsékleteket
nekem is ilyen volt..
-
Speedhs
őstag
válasz
peetmaster #16542 üzenetére
Moduláris annyiban, hogy a kiegészítő kábeleket kedved szerint pakolod fel rá.. az alaplapi csatlakozók azok fixek.
Pala: De akkor, az sem moduláris, aminek a fent általam leírt jellemzői vannak ?
-
Speedhs
őstag
válasz
attamero81 #16522 üzenetére
Mennyivel lett másabb a hőfok az új ház miatt ?
-
Speedhs
őstag
válasz
attamero81 #16520 üzenetére
Frankó, nekem a 480-t kb 1 cm választotta el a merevlemez helyektől.. a vízhűtést ebbe az ősrégi házba eléggé érdekesen lehetett megoldani
a ház-ra rá sem lehet tenni az egyik oldallapot
-
Speedhs
őstag
Ja, 65 alatt nem kapsz már azt se, meg 480 at 70 alatt sem.. pedig ezeket nem érinti a hdd válság.
Az enyém, egy rejtett 480..
(#16518) attamero81 Azért fájt a szívem, mikor elcseréltük, annyit költöttem rá, de így utólag már annyira nem, mert szerencsére nagyon jó darab. DCUII hűtés teszi a dolgát ?
-
Speedhs
őstag
De a furmarkos, a mezei tesztnél 590 w körül volt. De akkor még ott van a proci stb. Ha választhatnék akkor evidens, hogy normális táp, mint mégegy kari
Ezt csak egyszer kéne letudni. ( én szétfeszelni ?...900 mhz fölött mi az már .. )
1075 mv az még jó, volt itt olyan emberke aki 1150 et adott neki
, talán Crossfitt07, nem tudom pontosan. Mindjárt megkeresem ..
-
Speedhs
őstag
-
Speedhs
őstag
-
Speedhs
őstag
válasz
Laci2277 #16492 üzenetére
Thx, nem is néztem, hogy utolértelek
,igazából a 470 nem tud sok pontot, ha megnézed kb ugyanazokon az mhzken hajtottuk a 2 kártyát és a tied 500 ponttal többet hozott. Egyébként az NB az a memória ? Az is ad több pontot,ha húzom ?
A ti 480-atoknak, hogy hogy ennyi fesz kell ? Nekem 1075 el viszi a 900 mhz-t
(607-ről )
-
Speedhs
őstag
Sikerült megtalálnom a tápom határát végre
1075 mV-nél többet nem bír. De így meglett a 900 mhz gpu, simán benne lenne egyébként többe szerintem
-
Speedhs
őstag
válasz
kicsipapucs #16468 üzenetére
Ezt részleteznéd ? Mert nem értem mit írtál
Megölted a 480 -at
-
Speedhs
őstag
válasz
attamero81 #16374 üzenetére
Ez csak egy próba volt. Majd karácsonykor veszek tápot. Egyébként még én oktattam ki a pc boltba őket a "tuningról" .
Mondtam nekik, hogy nem bírja a táp a tuningot, mert xy Ampert nem tud leadni. Néztek rám, mondtam milyen tápom van. Erre ők : 700 W-os ??? Hát akkor ott a rendszereddel van a baj, hogy lekapcsolt.Ők az Lc power tápokat adják 10 x fölött, mert az a tuti..
-
Speedhs
őstag
Vettem egy 6 pines átalakító kábelt kipróbálni, hogy osztott ágról több áramot kap-e a vga. Amit kicsipapucs ajánlott itt [link] . 1 számtech boltban ilyet kaptam: [link] kicsit furcsállottam h nem fekete a csati ill. h nem 6érintkező van benne hanem csak 5 (a felső sorban 3fekete, az alsóban 2sárga, ahol a középső sárga hiányzik)
A kérdésem az lenne h jó ez a fajta kábel vagy mindenképpen ilyet szerezzek? -
Speedhs
őstag
válasz
Razermazer #16355 üzenetére
Az nem mindennapos . 950 mhz
már pár fpst rádob az 580-ra .
-
Speedhs
őstag
válasz
Razermazer #16353 üzenetére
Láttam a gépedet
a 480-at overclckkal milyen hőfokokon tartotta ( load, idle stb ) ?
-
Speedhs
őstag
válasz
kicsipapucs #16344 üzenetére
Oké ! Majd írok, ha sikerül összehoznom
thx
-
Speedhs
őstag
Szerintetek az sikerülhet, hogy 2 külön ágról adnám az áramot a gtx 470-nek ? A hipron ugye alapból van 2 db 6 tűs csatlakozó. Na én ebből csak az egyiket használnám fel és a másik 6 os helyére egy ilyen átalakítósat raknék, ami 2 ágról veszi fel az áramot. Ha jól emlékszem akkor 38 Amper kell neki. Ebbe a tuning is beletartozik vajon ?
-
Speedhs
őstag
Nem volt hmm... és ? Ennyire telt a nyári melóból . Azt hittem, hogy egy 700 w-os táp bírni fogja a tuningot, de mint kiderült az osztott ág miatt nem. Egyébként most döglött meg a dvd íróm is + winyó ( 5 éves ) kezd meghalni. Tehetném már rég lenne minden
Ja gépházban sem férek el már a vízhűtés miatt .. De a gta IV tuning nélkül is eldöcög. ( Csak 890 mhz-s gpu fölött szokott lekapcsolni )
-
Speedhs
őstag
válasz
Robi BALBOA #16323 üzenetére
Nem tudom mi a vége.. de azt igen, hogy a táp nem bírja a tuningot neki.
Ráadom a max adható feszt 1087-et, órajel 915, 1830, 1900, 3dm11 elindul kb 5 sec lemegy és kikapcs. Majd vennem kell tápot, de nekem túl drágák :/ -
Speedhs
őstag
válasz
Laci2277 #16317 üzenetére
Nem fog menni. Ki dob 3dm11 alatt kék halállal #124 es hibakóddal . Ami elvileg azt jelenti, hogy nincs elég szufla neki. Nem feszegetem tovább. De ha a cpu alapon van és a vga 915-1830-1850 en akkor nem indul újra, és fordítva szóval gyenge a hipro sajnos :/
Majd jövőre talán lesz pénzem normálisra .. -
Speedhs
őstag
válasz
Robi BALBOA #16318 üzenetére
Van neki alapból 2 db 6 pines csatlakozója, de ez akkor sem egy corsair vagy enermax táp... tuti ez a baja. Vízzel van hűtve. 50 fok fölött még nem volt a vga overclckkal .
-
-
Speedhs
őstag
válasz
attamero81 #16309 üzenetére
Neked mennyit produkált 3dm11ben a gtx 480 ?
-
Speedhs
őstag
válasz
attamero81 #16309 üzenetére
-
Speedhs
őstag
Ez sikerült idáig. Ment teszt 900 mhz-s gpuval is, de arról nem csináltam screent, csak 3dmark11-el lementettem . Esetleg ha valaki tud segíteni abban, hogy a procit 5ghz-re hogyan állítsam be, akkor olyan tesztet is csinálok.
-
Speedhs
őstag
Nagyon király ez az ud5 ös deszka !
3dmark11-ben gtx 470 el 6334 pont !
Cpu 3,7 ghzn volt . A 470 1020mV-t kapott, gpu 870, shader 1780, 1850 a memoria. De még van benne kraft, csak már este van és a cpu-t nem sikerül tuningolnom .. -
Speedhs
őstag
válasz
apollo12 #16209 üzenetére
Szintúgy, Monor, vasútállomás. Friss műszakis lada, ( többet ért a műszai, mint maga a kocsi.. ) A Magyar- Olasz 3-1 es meccsről hazatérve, nem nagyon találtuk a kocsit a parkolóban.. 2 nap múlva hívtak, hogy Felsőfarkasdon találták meg kiégve.. az alvázszám alapján tudták csak azonosítani. ( Ezek után nekünk kellett fizetni a forgalomból való kivonásért stb...)
-
Speedhs
őstag
válasz
Robi BALBOA #16206 üzenetére
Szerinted... nekünk a lebetonozott szobrot lopták el az udvarunkból ... ( Pest megye . Monor )
-
Speedhs
őstag
válasz
Laraxior #16129 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen telefonról, de egy
helyesírás javító progit integrálhatnának már a ph levelezőjébe
Hogy ne csak off legyen : holnap végre veszek alaplapot, egy asus p8p67 pro3 személyében. Már a víz+ vga, stb készen vannak, be van szerelve minden a gépházba, csak az alaplap hiányzikRemélem jól lehet tuningolni majd az Attamerotól vett msi gtx 470-et.
Szerk : Ne integráljanak semmit se a levelezőbe, inkább tanuljon meg írni, aki nem tud.
-
Speedhs
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külpolitika
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Asztalos klub
- Nyaralás topik
- Automata kávégépek
- Crypto Trade
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest