Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#1) H.Ezredes

H.Ezredes
(senior tag)
LOGOUT blog

Minden VGA barkácsolással kapcsolatos dolog ide tuning / tesztek / benchmark / képek Saját tesztek saját VGA-k egyedi hűtések bármi :).

[ Szerkesztve ]

► BMW 1M Coming Soon ◄ ►BMW Clubs Meeting 2012 Hungary 2012. 06. 09-17 Velence ◄

(#2) Pala válasza H.Ezredes (#1) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

A saját vga az milyen? :) Megyek összedobok egy nyákra 2db GTX285-öt és elnevezem GTX299-nek. :D

(#3) H.Ezredes válasza Pala (#2) üzenetére

H.Ezredes
(senior tag)
LOGOUT blog

ettől a hozzászólástól gondoltuk,hogy lehetne egy ilyen:

"Nyomoztam egy kicsit.
A tuningodat illetve nem fogsz tudni 4 GHz főlé menni.A miért?Azért,mert ez a memória chip van fent: KNG10325FF.Igaz ez a chip 5 GHz-ig bírja,de a délutáni eszme cserénknél elfelejtettem megemlíteni,hogy a vrm rész ennyit enged meg.Ahhoz,hogy elérd ezt a frekit a memonál illetve a GPU-t tud feljebb húzni akkor át kell konfigurálni a vrm részt úgy,hogy kiszolgálja a chip energia szükségletét.A tekercseket illetve a feteket le kell cserélni olyan értékűre amikkel kiszámítva hozzák a kívánt értékeket."

Tehát MOD-erek egyedi hűtések stb... :)

► BMW 1M Coming Soon ◄ ►BMW Clubs Meeting 2012 Hungary 2012. 06. 09-17 Velence ◄

(#4) FireKeeper válasza H.Ezredes (#3) üzenetére

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

minden kártyának van külön topikja, a vga-hűtőknek van külön topikja, van tuning topik is. ennek szerintem így nincs sok értelme.

-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)

(#5) barack1997

barack1997
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez zárva lesz szerintem...

Üdv Barack. 2 Informatikus beszélget. Nincs kölcsön egy 1000-esed ? De van, adok 1024-et, hogy kerek legyen :D//Steam nick: ruszkii97//Origin nick: Barack_HUN

(#6) H.Ezredes válasza FireKeeper (#4) üzenetére

H.Ezredes
(senior tag)
LOGOUT blog

Egyveleg. Ide bárki jöhet kötetlenség nélkül :) Megoszthatja saját egyedi VGA -ját /dolgai tuningjait egyben bármit.

(#7) attamero81 válasza barack1997 (#5) üzenetére

attamero81
(senior tag)

Nem lesz zárva,mert én átalakítottam a 480-amat úgy,hogy egy Asus GTX580 DCUII hűtés van rajta.Illetve szerintem vannak még mások is akik modolták saját karijukat valamilyen formában!

Minek fizessünk az energiáért,ha ingyen is miénk lehet!!!!

(#8) H.Ezredes válasza attamero81 (#7) üzenetére

H.Ezredes
(senior tag)
LOGOUT blog

Föl is tehetnéd a képeket amúgy meg,hogyan készítetted :)

MOD: Engem legalább is érdekel :)

[ Szerkesztve ]

(#9) barack1997

barack1997
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem a HD 5870-en Accelero Twin Turbo Pro figyel

Üdv Barack. 2 Informatikus beszélget. Nincs kölcsön egy 1000-esed ? De van, adok 1024-et, hogy kerek legyen :D//Steam nick: ruszkii97//Origin nick: Barack_HUN

(#10) FireKeeper

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

GTX460 topik
GTX 465/470/480 topik
GTX560 topik
GTX570/580 topik
VGA hűtő topik
Barkácsolós topik

na ezért nincs értelme külön topiknak.

szab.tam: különösebben nem érdekel személy szerint, egyébként is, majd a modik eldöntik. csak arra próbáltam rámutatni, hogy a topik altémái mind beférnek már létező topikokba.

[ Szerkesztve ]

(#11) apollo12 válasza H.Ezredes (#8) üzenetére

apollo12
(PH! addikt)

engem is érdekel

BFBC2 nick : Bomi12 | Origin/Battelog : bomi12

(#12) szab.tam válasza attamero81 (#7) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez q****-ra nem lesz bezárva.... :DD :))

lerágott téma, de hátha valakinek új....
ha nem elég a refhűtő:

gtx480 körőtű vs. daru ninja mod: (sosem lett élesben teszteve, csak koncepciómodell...

(#10) FireKeeper
hiába nem tetszik, szerintem buktad.... :D

H.Ezredes
talán a topic címének a váalsztása nem volt szerencsés. valami "vga modding" szeerű kelett volna. a "saját vga" kicsit félrevezető. minta fognál egy ait kártya pcb-t, és építenél belőle egy nem létező nvidia vga-t... :D

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#13) attamero81 válasza H.Ezredes (#8) üzenetére

attamero81
(senior tag)

A képek meg vannak csak kép feltöltési limitem van a PH!-n még 5 napig.

(#14) apollo12 válasza attamero81 (#13) üzenetére

apollo12
(PH! addikt)

akkor kivárjuk az 5napot

[ Szerkesztve ]

(#15) szab.tam válasza apollo12 (#14) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

csak oda ne. :(

egy idő után törlődnek, és itt meg csak egy kis piros x-es négyzet marad a hsz-ban......

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#16) attamero81

attamero81
(senior tag)

Ha gondolja valaki megy emailon!

(#17) H.Ezredes válasza FireKeeper (#10) üzenetére

H.Ezredes
(senior tag)
LOGOUT blog

Itt nincs is szó 460/465/560-ról :S Sőt ide Benchmark eredmények tuningolások hűtők ide minden lehet és kell is..És ha népeknek van igényük rá nem 5 topic-ba kell írni külön miért ne tehetnék ah nem használjuk akkor lehet zárni de ha működik akkor.....

(#12) szab.tam

Nagyon Brutális :C

KépHost.hu-ról is tűnik ?

Saját "régebbi" eredmény

[ Szerkesztve ]

(#18) apollo12 válasza szab.tam (#12) üzenetére

apollo12
(PH! addikt)

pedig ki kellet volna próbálni

(#19) szab.tam válasza apollo12 (#18) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem. :N

ez egy vészterv volt. arra az esetre, ha a csövek a nagy monstrumba valamiért korlátozottan vitték volna kia hőt. akkor ezzel besegítettem volna egy 30-40w hőelvonással. de itt most fordítva sülne el a dolog, hiszen ez a hő a házon belül maradna.

most azon agyalok, hogy a vga hátlapját is behűtöm. asszem márhol már írtam is. beborítom thermal pad-del, és vannak nagyon könnyű, hdd méretű bordáim. abból 2 db-ot rátennék.

[ Szerkesztve ]

(#20) attamero81

attamero81
(senior tag)

Vram emelés:ITT

(#21) attamero81

attamero81
(senior tag)

Egy újabb tuning mester:Szét húzva
Itt azt taglalják a skacok,hogy a megemelt feszültséggel jelentkeztek a korlátok amit a rendszer nem igazán szívlelt.A kondikat ha megnézitek 1000 mikro/16V és 105 Fokosra cserélték 560 mikro/2.5 V-ról ami csak 95 fokos.A második képen pedig valami OC lehet életbe léptetni.Ezt még ki kell nyomoznom.

(#22) szab.tam válasza attamero81 (#21) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a koindimoddot kerestem.... :))

Laraxior kolléga GTX 480 & Thermalright True Black CPU Cooler moddja is szép és ide való. :K

azóta ezt már többen követték. (a ninja mod is innen jött.)
egyébként ennek az elődje, (ideiglenes utódja?) az a kis ninja volt Lara-nál, ami most nálam várja készenlétben a felhasználást....

(#23) attamero81 válasza szab.tam (#22) üzenetére

attamero81
(senior tag)

Szép ez is!De látom neki is ki kellett támasztani,mert oldal nehéz.Nekem is oldalasan áll egy kicsit az 580 -asé!

(#24) attamero81

attamero81
(senior tag)

Na ha minden igaz akkor itt van az enyém:[link]
További képek:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]

[ Szerkesztve ]

(#25) szab.tam válasza attamero81 (#24) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem csináltál képeket a szerelésről? :((

(#27) attamero81 válasza szab.tam (#25) üzenetére

attamero81
(senior tag)

Holnap rendbe szedem őket és pontosan sorba felrakom ide nektek.Illetve van ezen kivűl egy olyan projekltem ahol egy set top box-ból csináltam 4 GB pendrive-ot!

(#28) apollo12 válasza attamero81 (#27) üzenetére

apollo12
(PH! addikt)

mii az a kondi ott fent, nekem nincs olyan :DDD 3. kép

(#29) FireKeeper

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

címnek jó lenne valami "Egyedi VGA hűtések és tuning topikja" vagy "Nagy VGA modding topik". így talán AMD-sek is írnának ide (pl én).
És kicsit összeszedni az 1. hsz-t. belinkelni az itteni "hírhedtebb" modokat illetve a kedvelt hűtőtípusokat.

(#30) szab.tam válasza H.Ezredes (#1) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a modkerből bezárták, majd újra nyitották.

javasolták a cím megváltoztatását. (talán kissé jogosan is...) :K

nem kéne 4 vga-ra bekorlátozni.
szerintem valami ilyesmi kéne:

Egyedi VGA modding. Hűtés, tuning, keményen. Eredmények, társalgás kicsit lazábban.

ha neked megfelel, kérem a módosítást....

először a címet rendbetenni, majd kicsit később az 1. hsz-t is....

[ Szerkesztve ]

(#31) apollo12 válasza szab.tam (#30) üzenetére

apollo12
(PH! addikt)

tényleg jó lenne

(#32) FireKeeper válasza szab.tam (#30) üzenetére

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az én címjavaslataim jobban tetszenek :P Kicsit rövidebbek, velősebbek, bár a tiéd talán több érdeklődőt bevonzana.

(#33) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

és majd az 1. hsz-ba az 1. sorba beírni, hogy ez súlyozottan platformfüggetlen topic.
nem a trollkodó fan-ok helye. aki nekiáll a másik platformot fikázni, rövid úton pi*n lesz rúgva.... :K :D

(#34) szab.tam válasza FireKeeper (#32) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az a baj, hogy vga hűtés topic már van. itt az egyediségre kéne a hangsúlyt fektetni.

tehát ide csak olyan hűtő, vga kerüljön, ami kicsit is, de módosítva lett.
az nem, hogy valaki vett egy sima thermalright hűtőt, és felrakta... :N

(#35) H.Ezredes

H.Ezredes
(senior tag)
LOGOUT blog

Intézkedem :R

(#36) attamero81 válasza apollo12 (#28) üzenetére

attamero81
(senior tag)

Az egy fenti kondi csak letörtem véletlenül mikor raktam fel a hűtést!

(#37) H.Ezredes válasza attamero81 (#36) üzenetére

H.Ezredes
(senior tag)
LOGOUT blog

Én is nézem mondom letört vagy mi lett vele :)

(#38) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jöhetnének javaslatok az 1. hsz szerkesztéséhez is. :R

milyen megoldásokat várunk.
ami fontos, hogy teljes platformfüggetlenség.

pár egyedi vga hűtés is. (pl. az aláírásomban lévő linkből is lehet beemelni. vagy mittomén.)
pár érdekes vga hűtés linkje.

(#39) H.Ezredes válasza szab.tam (#38) üzenetére

H.Ezredes
(senior tag)
LOGOUT blog

Küldhetitek nekem szab.tam-nak is összerakjuk közösen :)

(#40) FireKeeper válasza szab.tam (#38) üzenetére

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a hosszú hétvégén összeröffentek akkor gyorsba a 4850 hűtéséről egy logout szösszenetet.
első hsz-be bekerülhetne néhány kedvelt hűtő adatlapja, pl AC S1, scythe musashi, alpenföhn Peter, stb, amik jók modding alapnak.

(#41) Speed(R)

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azt hiszem a logoutos írásom a 4850X2 hűtéséről ideillik :)

Nem tudom, mi baj a ph képfeltöltéssel..ezek ~1.5 éves képek :U

A gyári 625/993 helyett 750/1100on rohangált, procilimittel ennyit ért. 20% OCval <55°C, alig hallhatóan..ütős volt :K

A GTX460amon egy mókolt Setsugen figyel..kép még nincs, anno kimaradt, kiszedni meg sux..majd ha ledöglik, pótlom a hiányosságot ;p De semmi extra, pár elhajlított borda, hogy elférjen a dupla DVI.

Egyébként a barkácsolós-gányolós topikban ez simán elférne szerintem..oké, ott nem csak VGAk vannak..de szét kell választani ezt szerintetek?

[ Szerkesztve ]

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#42) szab.tam válasza Speed(R) (#41) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

teljesen! :)) :C

(#43) szab.tam válasza Speed(R) (#41) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

azért támogatom én is teljes válszéleséggel, mert a gány topicban már egyesek unták az állandó hőcsöveimet. vga hűtős topic is van már ugyan, de az maradjon a gyári megoldásoknak, (ref + érintetlen cserék).

a vga topic-okban pedig csak ez megy:
- elég lesz-e a tápom (vásárlás előtt)
- nem elég a tápom (vásárlás után)
- driver-
- mv-ok, hozzá tartozó frekik, hőfokok...

itt meg az egyedi hűtések. és azért jó, mert ha valaki az ati kártyájára rátákol egy hatékony hűtőt, azt a gtx480-ammal sosem fogom meglátni, (ötletet csenni), mert nem járok ott.

ide viszont jöhet mindenki, akinek jó kis buherált hűtése van. :K

[ Szerkesztve ]

(#44) H.Ezredes válasza szab.tam (#43) üzenetére

H.Ezredes
(senior tag)
LOGOUT blog

Jöhet ide minden ami a hűtéssel / tuningal kapcsolatos :)

(#45) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Lyuktágítás

Felszerelve

Beépítve

Hárman párban - itt már megcsonkítva

[ Szerkesztve ]

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#46) H.Ezredes válasza Winner_hun (#45) üzenetére

H.Ezredes
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon melegen néz ki :) :DDD Látom ház "műtét" is volt :)

(#47) szab.tam válasza Winner_hun (#45) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:C :R

kártya?
hűtő pontos típusa? :U

de ügyes, mert a cpu hűtők gpu-ra aplikálásánál probléma szokott lenni az alaplap közelsége. Laraxior a kis ninja-t amikor beleállította a gtx480-ba, az egyik oldal lamellasorát lehajtogatta....
de amint látom, ez szépen elfér.

szerk.?
alsó képhez némi magyarázatot.... a 3. hűtő min van? nb?

[ Szerkesztve ]

(#48) Winner_hun válasza H.Ezredes (#46) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Muszáj volt. A VGA-t idén lecseréltem, igaz az újonc is ugyanezt a fajta hűtést kapta. Megjött az új kártya, ki se próbáltam, nekiálltam és megreszeltem azt is. Kicsik a gyári lyukak, ez van..:D

(#49) Winner_hun válasza szab.tam (#47) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

7800 GT van a képen, jelenleg GTS250
Hűtő? Coolink BAT. Univerzális procihűtő. Legalábbis én univerzálissá tettem a VGA és a chipset kompatibilitással:D

(#50) szab.tam válasza Winner_hun (#49) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:D :C

kifejezetten tetszik. :K

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.