Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Mini-ITX
- Tápos kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LG LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Áhh, dehogy fog... az se fog különösebben fejleszteni 2009-ig....
Megszokta, hogy alul van...
Kíváncsi vagyok, hogy mennyire sikerül kihasználni a hátralévő egy/másfél évben az R600 architekturát és arra is, hogy mikor kezd el hajlani a GeForce az AMD féle architektura fele, mert ez a DX10.1-es fejléesztés (aminek a kezdőlépésnek kellene lennie) inkább ilyen nesze neked, fogd meg jól stilusú lesz (vagyis annak tűnik).... 
Bár én is örülnék, ha 2008 izgalmas lenne vga fronton is, de nem tartom valószínűnek.
(szvsz)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Megszokta, hogy alul van...
Kíváncsi vagyok, hogy mennyire sikerül kihasználni a hátralévő egy/másfél évben az R600 architekturát és arra is, hogy mikor kezd el hajlani a GeForce az AMD féle architektura fele, mert ez a DX10.1-es fejléesztés (aminek a kezdőlépésnek kellene lennie) inkább ilyen nesze neked, fogd meg jól stilusú lesz (vagyis annak tűnik)....