- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin555
aktív tag
válasz
parandroid #1 üzenetére
keresek videó karit megvételre
http://www.pc-max.hu/webaruhaz/256-mb-7300-7500le.html?vmcchk=1&category_id=1512
PÜ bitte!
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
MasterMark #7012 üzenetére
Most, hogy szétszedtem és összeraktam feléledt és most megy ugyanúgy ahogy eddig
-
MasterMark
titán
válasz
VegyesTamás #7011 üzenetére
A paszta az a hővezető paszta, a borda alá kell.
-
VegyesTamás
senior tag
Most kaptam szét, rézhűtős gigabyte-os és nincs megolvadva a mag, csak egy nagyon kicsit ragadt de az valami fehér pasztától...segítsetek létszi!!!
-
VegyesTamás
senior tag
Sziasztok! Lehet ez így most kicsit off, de mit tudok tenni ha, ntuneal felraktam 467 mhz re a 7300 gt videókarit, alkalmaz, és képernyőcsíkozódás feketeség!! GPU vga kimenetébe monitort dugok a monitorom már csak fekete semmit sem csinál. :/ Hogy tudnám ezt visszaállítani??
-
naksi88
csendes tag
hello all lenne egy geforce 7300 gt az van vele hogy 2 napja elkezdett olyat produkálni hogy játék közben lefagy és halvány csíkozás látszik szeritetek kuka vagy lehet még kezdeni valamit vele?
-
SystemRoot
őstag
Hahó,
előfordulhat az hogy valaki itt meg tudja mondani hogy melyik driver a legideálisabb ehhez a csodás kártyához manapság? Főleg jó kis Cod4, de általános játék teljesítmény szempontjából is érdekelne.
Valahogy szkeptikus vagyok azzal szemben, hogy a legújabb a legjobb, talán régi-régi emlékek miatt.
Valaki?
-
krizoli
tag
Üdv!
Volna egy kérdésem: Van már jó pár éve egy Nvidia Geforce 7300GT típusú kártyám de egy pár hónapja van egy olyan problémám hogy a játékoknál (még az ősrégieknél is) olyat képes produkálni hogy amit aktuálisan látni kéne azt képtelen mert "kinyúlnak" (ha szabad így fogalmazzak) a dolgok.
Remélem érthető a kérdésem és előre is köszi a választ.
UI: Bocsi ha már volt ezzel kapcsolatos kérdés ,de 7000 hsz-t nincs se kedvem se időm végigolvasni.
-
nemtom85
csendes tag
Sziasztok!Nekem az a problémám,hogy ha böngészek vagy akármit csinálok időnként villan a monitor és elmegy a kép és amikor visszajön akkor pixeles részek lesznek a monitoron!Azóta van ez,hogy a Bios-ban állítottam valamit!Mitől lehet?
-
FoLey-v
addikt
Nekem van PNY Geforce 7300GT AGP DDR2-es VGA-m és Rivatuner 224c változatom van és aztakarom megutdni,h ez most engedélyezte a 12/5 pipet vagy csak dísznek van ott?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
kkittike24 #7001 üzenetére
Nézd meg a hőfokokat. Esetleg egy újrapasztázás vagy hűtő kitakarítás segíthet a dolgon.
-
kkittike24
csendes tag
Sziasztok!
Van egy GeForce 7300 GT-m, teljesen jól működik, de az utóbbi időben rettenetesen hangos, néha olyan hangja lesz tőle a gépemnek, mint egy traktornak...
Semmi gond nem volt még vele, de féle, hogy meghal vagy vmi...
Lehet ezzel csinálni valamit vagy kezdjek el gyűjteni egy újra? -
WRoli
tag
Müxik egy ilyen kari egy gépembe!
mondjuk elönye hogy halk! -
T_boy
tag
Sziasztok!
Tudtok adni egy linket a driverhez? (ami a legjobb hozzá, legfrissebbet én is megtaláltam)
-
zka67
őstag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Asszony gépébe (Asus P5B-MX, 1.5GB ram, 3.3 GHz Celeron) van egy 7200GS kártya. Feltettem neki a Windows 7-et és azóta a Zuma Deluxe játék szaggat neki 3D-ben. Ennek a játéknak pedig nincs nagy gépigénye, elmegy egy 300MHz-es gépen is, 640x480-as felbontásban fut. Próbáltam az nVidia driverrel és a Windows 7 driverével is, de tökmindegy melyik van fent, ugyanúgy szaggat. Nekem úgy tűnik, mintha szoftveresen próbálná kezelni a 3D-s dolgokat. XP alatt természetesen simán ment neki, meg az előző 8 éves gépén is futott, de a Win7 alatt nem megy. Természetesen próbáltam kompatibilitási módokban is, de az eredmény ugyanaz. Lenne valakinek még ötlete, hogyan bírhatnám rá a kártyát, hogy használja a 3D-s gyorsítást? De egyéb programokkal nincs gond, ott meg megy a 3D, igaz azok nagyobb felbontásban futnak. Ne kelljen már ezért visszatennem neki az XP-t, mert nagyon ragaszkodik ehhez a játékhoz. Előre is köszi!
-
rii
nagyúr
hello
a 7300 GT-n találhtó SVIDEO az csak kimenetre jó?
pontosabban az egy speckó SVIDEO csatlakozó?
mert az svideo-in, és out így néz ki:
azon meg egy ilyen van:
-
Poszy
csendes tag
Üdv!
Van egy Inno3D 7300GT DDR3-as kártyám. kérdésem a következő lenne:
Van a kártyán, 2db valami feszültség szabályozó kondi féleség. Na most mind a kettő kondi kidurrant és kilóg belőle valami... ezt ma délután vettem észre, amikor ki akartam takarítani a gépet. Viszont a kártya működik rendesen. Kérdésem pedig az lenne, hogy mi okozhatta ezt és milyen következményei lehetnek a kártyára illetve a gépre nézve, a későbbiekben? Tuningolva soha nem volt, kb. 2 éves a kártya. A tápom márkája és típusa Chieftec 450W DT450A2. Az alaplapom típusa pedig ASUS P4P800 Deluxe. Nagyjából 3 havonta szoktam gépet takarítani és a legutóbbi alkalommal nem tapasztaltam semmi hibát a kártyán. Tehát az utóbbi 3 hónapban történhetett ez a dolog. Viszont anyagilag nem állok a legjobban mostanában, tehát egy kis időre vissza kellett tennem a kártyát. A gép ettől függetlenül szuperül működik. Javítható-e a kártya, és ha igen, akkor kb. mennyiből jönne ki? Nem vagyok szaki a témában, ezért kérek tőletek tanácsot, illetve segítséget, amelyet előre is nagyon köszönök! -
yolan
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdést szegeznék nektek, 7300SE voltmod-ot nem tud-e valaki, leírást, képet. Illetve, a 7300SE-re milyen bios-t érdemes húzni? Gondltam 7100GS-re, vagy 7200GS-re.
Kaptam szponzortól egy Asus 7300SE 64megás kártyát, gyakorlatilag el lehet égetni, és én mindent megszeretnék tenni, hogy ez sikerüljön is, de előtte legalább egy valid-ot szeretnék róla, esetleg 3dmarkot futtatni rajta. -
Goatman
aktív tag
Hello!
Köszi a tippet! Hogy rámegy-e jó kérdés, réges-rég egy messzi-messzi topikban ajánlották a nevezett hűtést. Tulajdonképpen nincs bajom a gyári hűtéssel, csak némileg ki van kopva szegény, és ezáltal a hangja olyan, mintha egy kereplőt pörgetnék háromezres fordulaton.
-
Goatman
aktív tag
Üdv!
Egy AC Accelero S2-t szeretnék tenni az AGP-s Inno3D 7300GT-mre a gyári aktív hűtés helyett.
A gyári nem csavaros megoldás, hanem 3+2 rugós műanyag patenttal van "átlőve" a borda a nyákon. A patentok végén horgony van, amely masszívan tartja az egész hűtést. A kérdésem az volna, hogy rombolás nélkül hogy a fenébe lehet ezt a rögzítésű hűtést levenni? Mert én képtelen vagyok a mutatványra..Előre is köszi!
-
Tompie
őstag
Köszönöm a kielégítő válaszokat!
-
barnam_
nagyúr
Ja tényleg, hiszen írtad korábban
A tápos topicban azt írják hogy nem ajánlott, de ha eddig bírta a 9800Pro-val, akkor a 7600GT-vel is bírni fogja. Bár ez nem garancia arra, hogy nem adja meg magát a tápegység. -
Tompie
őstag
Egyébként egy gyárilag Zalman hűtős kártya fogyasztása több mint egy ugyanolyan kártya sima gyári hűtővel? Vagy ugyan annyi a fogyasztása mind a kettőnek, és ez nem befolyásolja?
Bocs ha hülye a kérdés -
-
barnam_
nagyúr
Nem aukciós oldal, éppen ezért annak adja el akinek akarja, az más kérdés tisztességes-e vagy sem.
Egyébként létezik ilyen hogy bő fél év alatt nem kel el?
Előfordulhat, általában akkor, ha valaki túl sokat kér érte. Itt általában picit ár alatt lehet eladni a cuccokat.nincs valami gond ezzel a kártyával?
Nem tudok típushibáról. -
Tompie
őstag
válasz
barnam_ #6963 üzenetére
A hozzászólások közt még csak most látom hogy mit ír:
"a kari eladó, bár annyit hozzátennék, hogy mivel elég sok az érdeklődő, aki a legtöbbet kínálja, annak fogom eladni!"Tudtommal ez nem aukciós oldal
Egyébként szeptember 18-án írta, ha olyan sok érdeklődő lenne szerintem már elkelt volna, főleg hogy már február óta hirdeti
Egyébként létezik ilyen hogy bő fél év alatt nem kel el? nincs valami gond ezzel a kártyával?
vagy ez már csak üldözési mánia ? -
-
Tompie
őstag
Jelen pillanatban erre szavazok:
Galaxy 7300GT, DDR3 128 MB RAM, 500/700, AGP, Bő másfél éves, gari már nincs, Giannitól volt! Gyári állapotban, doboz, tartozékok!
Elmondása szerint: a gyári hűtés van rajta, nem bántottam. hangja nincs, egészen jól hűt, bár a memóriákon nincs semmi.
7.500FtGondolom van DVI kimenete
-
barnam_
nagyúr
7600GT 256MB DDR3 AGP 11.500Ft
alkuképes, meddig lehetne levinni?
Ez csak ez eladótól függÉn kb. 8k-ról kezdeném.
Bár ennyiért már 2600 Pro/XT-t lehet kapni, ami jóval gyorsabb a 7600GT-nél.
-
Tompie
őstag
7600GT 256MB DDR3 AGP 11.500Ft
alkuképes, meddig lehetne levinni?
Galaxy 7300GT, ddr3 128 Mb ram, 500/700, AGP 7.500Ft
Galaxy Geforce 7300GT 128MB DDR3 AGP Overlocked Zalman hűtéssel, 9.000Ft szállítással együtt.Szívem szerint személyesen venném át itt Bp-en.
-
barnam_
nagyúr
7600-ból GS-t vagy GT-t nézz. A Galaxy csinált DDR3-s GS-t, az szinte ugyanazt tudja, mint egy GT.
A Zalman hűtés nem garancia a csendre, sőt, mivel max. fordulaton megy rajta, elég hangos. Ha külön veszed a hűtést, adnak hozzá adaptert amivel lehet 5v-ról hajtani, de így nem jár hozzá.
elfelejtette: értem. hát a régi szép idők
-
Tompie
őstag
válasz
elfelejtette #6954 üzenetére
És a gyári hűtőd mennyire hangos ?
-
Tompie
őstag
válasz
elfelejtette #6956 üzenetére
És akkor 7600 közül melyik az amit érdemes megvenni ami sebességben min egy 7300GT, aztán persze DDR3 legyen rajta. A hűtés az meg szerintem zsákba macska vagy "kreppeg" vagy nem? Egyébként a Zalman hűtés az garancia úgymond a csendességre, az idővel is megtartja ezt a tulajdonságát?
-
elfelejtette
veterán
válasz
barnam_ #6955 üzenetére
A Galaxy eleve a GDDR3 miatt lett prémium, amivel kitűnt a többi gyártó 7300GT karijai közül. A GDDR3 volt az a különlegesség, amivel elég jól megközelítette a nagytesót, a 7600GT-t. A Zalman hűtő már extra plusz volt, amolyan hab-a-tortán.
Én legalábbis így emlékszem.
(Régi szép idők emlékei...) -
barnam_
nagyúr
Ez igaz, mindössze 3db agp-s 7300GT-t (+2 db ddr2-es) találtam a hardveraprón.
Szerintem nézz szét a 7600-ak közt, az is hasonló árban van, és sokkal nagyobb a választák, ergo alkura is nagyobb az esély.elfelejtette: nem úgy volt hogy a premium-ságnak több szintje volt?
-
Tompie
őstag
Egyébként egy Galaxy 7300GT és egy Galaxy Premium 7300GT közt csak annyi a különbség, hogy a Premium-on Zalman hűtés van gyárilag? semmi más ?
Illetve a sima (nem zalman) gyári hűtés mennyi jó és tartós?
Mert most egy simát vagy premiumot vegyek ? -
Tompie
őstag
válasz
elfelejtette #6949 üzenetére
A mostani ATI 9800 Pro-mnál mindenesetre már ez (7300GT) is jobb ?! nemde ?
-
elfelejtette
veterán
Hy!
A 7300GT mindenképpen gyorsabb, mint a 6600GT. A hűtése is jobb. Eleve magasabb az órajele, ráadásul még tuningolható is. Viszont ha gondolod, keress 256MB-os 7300GT-t, mert sajna az AGP miatt van egy olyan gond, hogy ha az extra grafikai beállítások miatt elfogyik a karin a 128MB ram, akkor ugyanúgy belassul, mint a 6600GT... (Nagyon.)
Üdv. -
Tompie
őstag
Hali!
Olvastam már annyi oldalt, tesztet de nem tudok dönteni.
Leadtek 6600GT 128Mb DDR3 AGP Zalman nélkül (5000Ft) vagy
Galaxy 7300GT 128Mb DDR3 AGP Gyári Zalmannal (8000-9000Ft)???
köszi -
fagy53
nagyúr
válasz
sarkadifeca #6945 üzenetére
Gratulálok, nekem ugyanezen kártyámon a gyári hűtő egy hónapig bírta, aztán finom csapágyhangot adott. Használtam meg monitorhűtésre, de akármennyire lecsökkentettem a fordulatot, mindig morgolódott, végül a kukában kötött ki. A VF 700AlCu remekül bevált 5-7V-on zajszegény és nagyon jól hűt az ehhez tartozó fordulatokon is.
Egyebekben Aggregátor elmondott mindent. -
barnam_
nagyúr
válasz
sarkadifeca #6945 üzenetére
Arctic Cooling Accelero S1 - passzívan is simán elboldogulna vele, viszont csak akkor éri meg, ha megtartod a következő vga-ra, mert a 7300gt-vel nem fogod tudni normális áron eladni a hűtőt.
Zalman VF700-Cu - teljes fordulaton hangos lehet, de leszabályozva (5V-ra) már halk, és úgy is lehűti a gpu-t. Viszont újonnan nem éri meg, drága.
Zalman VF700-AlCu - ugyanaz mint az előző, csak egy kicsit gyengébb nála, ami a hűtést illeti.
NorthQ NQ-3851A Copper GFX Cooler - ez is egy Zalman VF700 másolat, és ahogy nézem ez is drága.
Én az Accelero S1-t venném, vagy használtan (2-3k körül) Zalman VF700-t.
-
sarkadifeca
tag
Sziasztok!
A topic elején olvastam az ajánlott hűtőket a 7300 GT-re.
Nekem egy inno3d 7300 GT 256MB ddr2-es van.Tökéletesen működik, semmi baja nincs, csak a hűtője már elég hangos és le akarom cserélni valamelyikre.
Ezeket találtam a netes boltokban:
Arctic Cooling Accelero S1
NorthQ NQ-3851A Copper GFX Cooler
Zalman VF700-Cu
Zalman VF700-AlCuKérdésem az lenne a tőlem jobban hozzáértőkhöz h ezek közül melyiket vegyem meg?
Tuningolva nem nagyon lenne a kari, csak a zajcsillapítás lenne a cél.A válaszokat előre is köszönöm.
-
NDee2
csendes tag
A kártya PCI-Express-es, és DDR2. (Úgy tudom a DDR 3 az sokkal jobb). A kártya nincs húzva. Eredetileg passzív hűtő volt rajta, de a boltban ahol vettem 2 éve ott szerkeszettek rá egy ventillátort. Két csavar "fogja", ami a ventillátor bordák közé szorul be egy kicsit. Néha egy kicsit lötyög is, de eddig nem volt vele gond. A játék szerintem jó, a demóját is letöltöttem és az is ezt csinálja. (A játék egy korábbi része a Rome total war szépen megy rajta. Persze lehet, hogy ez nem jelent semmit.)
-
mulika2
csendes tag
Látom közben, hogy VIA-s a lapod, próbáld ki a karidat egy másik lappal lehetőleg intelessel és ha ott jó akkor megvan a hiba!
-
fagy53
nagyúr
válasz
Kis zöld izé #6939 üzenetére
Az az egy játék a problémás, nem ott kéne keresni a hibát? A driver cserebere szokott segíteni, de itt nem jött be, így vagy a játék megy a fiókba, vagy egy új kártyát kell beletenni. Lehet, hogy valamiért az nV kariknak nem fekszik ez a game!
Mintha az 5200-al sem ment volna...
-
-
fagy53
nagyúr
Ezt próbáld ki! Töröld le a jelenlegit és tedd fel ezt.
-
NDee2
csendes tag
Szasztok!
Lenne egy nagy gondom egy játékkal (Medieval 2 - Total War). A kép szép lenne a gépemen, ha nem csinálna ilyeneket állandóan:http://anonym.to/?http://kepfeltoltes.hu/view/090720/total_war_kep_hiba_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://anonym.to/?http://kepfeltoltes.hu/view/090720/total_war_kep_hiba2_www.kepfeltoltes.hu_.jpgA kártya egy GeForce 7300 Gt 256 MB DDR2. (3 Ghz proci, 2 GB ram, ASRock 4Core Dual-VSTA alaplap)
Semmilyen más játékban nem volt még hasonló gondom (Még az előző kártyámmal GF FX5500 volt a FIFA 2006-nál hasonló gond, de akkor is csak ennél az egy játéknál!! )!!
Tudna valaki segíten, hogy mi lehet??? VGA hiba, kompatibilitás, egyéb hardver, vagy valamit be kellene állítani stb?
Probáltam egy másik WinXpn a játék demoját és az is ezt csinálja. Driver directX a legujabb a tudtommal!S.O.S. - - Segítsetek
(A vga egy GF 7300 GT DDR2 )NDee2
-
fekeandras
őstag
válasz
parandroid #1 üzenetére
Ez korrekt első hsz.Nekem is szükségem lenne valami kisebb teljesítményű agp-s kártyára.A 7300GT eléggé esélyes.
-
Utao
csendes tag
válasz
FireKeeper #6931 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a tanácsot, nekem sajnos nem működött. Letöröltem én is mindent, ami a driverhez kapcsolódik, még csökkentett módból is. De a driverek most sem szeretik a kártyámat. Pedig egy éve még működött. Nem értem
-
FireKeeper
nagyúr
Szia
nekem volt hasonló problémám ugyanezzel a kártyával. a megoldás menete nálam a következő volt: letöröltem az nvidia drivert, plusz az ntune-t. ezután a driver sweeper nevű progival töröltem a megmaradt fájlokat. észrevettem, hogy volt pár fájl, amik valahogyan mindig "visszacsinálják" magukat az eredeti helyre, ezért azokat csökkentett módban kivégeztem. ezután felraktam a 178.24-es whql drivert és azóta minden pöpec.
-
Utao
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, jó helyre írom-e ezt a hozzászólást, de őszintén szólva nem nagyon van kapacitásom hatezernél is több topiccímet végigolvasni. NVidia GeForce 7300 GT kártyám van, és az utóbbi időben sok problémát okozott. Villogni kezdett a képernyő, ami idővel kezelhetetlenné tette a Windowst, mert csak villanásnyi időszakokra tűnt fel a munkafelület. Csökkentett módban le tudtam törölni az NVidia drivert, és azóta minden a réginek tűnik. Viszont minden indításkor új hardverként mutatja be a videókártyát, ami ismeretlen VGA eszközként szerepel a listában. Ha neten kerestetek vele illesztőprogramot, akkor visszatér a villogó képernyő probléma (a monitor időnként egy pillanatra kikapcsol, majd vissza). A kártyához adott gyári CD driver programja is használhatatlan. Nem annyira zavarna ez, mert sok minden működik, még filmet is tudok nézni. Csak a scrollozás közben nagyon szaggat, vagy ha például ablakot akarok mozgatni. És természetesen még a legegyszerűbb játékok (pl diablo 2) sem futnak. Tudtok segíteni, mit tehetnék? Van-e esetleg valami általános driver, ami működne? Vagy nem is a driverem a hibás, hanem valami más program okozza a problémát (korábban ilyen nem volt).
-
Goatman
aktív tag
Üdv! Ismerősömnek szereztem egy AGP-s Inno3D 7300GT-t. Minden ok vele, hozza az elvárhatót, de a venti hangja borzalmas terhelés alatt. Tudna esetleg valaki ajánlani (vagy akár felajánlani) egy erre a karira való, nem túl drága passzív megoldást? Előre is köszi..
-
mulika2
csendes tag
válasz
Kis zöld izé #6925 üzenetére
Igen arról sajnos, winxp SP3 alatt produkál ilyesmit. Azóta annyit változott a helyzet, hogy egy moddolt úgynevezett omega driverrel sikerült beüzemelni most úgy néz ki, hogy jó. A gyári sapphire driverekkel nem működik, tiszta röhej.
-
fagy53
nagyúr
válasz
Kis zöld izé #6925 üzenetére
A DX10-esek mások, nehezebben mennek fel, a driveren kívül kell egy AGP-s hotfix. Az nV nem véletlenül nem csinált AGP-s DX10-es karit!
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
mulika2 #6924 üzenetére
A Saphire 2600 Pro kártyáról beszélsz, amit most vettél? Milyen oprendszer alatt jelentkezik nálad ez a hiba? 2 darab ATI kártyám volt eddig, de egyikkel sem volt különösebb gondom.
XP alatt legalábbis... Volt egy 9200SE az ratyi volt... Meg volt egy X-1550-es kártyám is, aminek a teljesítménye szintén nem volt a toppon, viszont akkoriban még korszerűnek számított, de egyikkel sem volt problémám.
-
mulika2
csendes tag
válasz
Kis zöld izé #6923 üzenetére
Szerintem hagyd ki az ATI-t! Töményen szivok vele, még normális drivert sem találtam hozzá. Vagy fel sem lehet telepiteni a driverét vagy ha települ állandóan ujrainditja a gépet!
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
mulika2 #6922 üzenetére
Az én tapasztalatom az, hogy a jelenlegi GT karim jobban leterheli a gépemet, mint ami előzőleg volt benne ATI kártya. Nem tudom,hogy ez miért lehet?
A konfigom kategóriájában jó teljesítményt nyújt játékok alatt, de az S-video kimenetével nem vagyok megelégedve...
Valamint ha beteszek a gépbe mondjuk egy X-1550-es ATI kártyát, akkor észlelhetően, gyorsabbak lesznek a felhasználói programok és az S-video kimenet már a gép újraindításánál működik!
Viszont ha a GT-t visszarakom akkor kín szenvedés belőni a az S-video-t és érezhetőbben lassabb lesz a gép.... viszont játékok alatt jobb lesz a teljesítmény. Ezen okokból kifolyólag vissza fogok térni az ATI valamelyik üdvöskéjéhez természetesen AGP-s kategóriában, mert én sem szándékozom egyenlőre PCI-Ex-es konfigba fektetni a pénzt. Egyenlőre nem! Arról nem is beszélve, hogy elég keveset játszom, inkább film, zene és interenet a gépem fő profilja.
-
mulika2
csendes tag
válasz
Kis zöld izé #6921 üzenetére
Köszi! Közben vettem egy Sapphire 2600Pro videókártyát, csak mert juszt sem fogok PCI-e alaplapot venni!
-
mulika2
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem egy hozzáértő szakihoz, hogy inno 7300gt (256 MB AGP) kártyához hol lehet venni hűtőt? Semmi extra igény nincs a vásárolandó hütővel szemben csak a régi egyszerűen besz@rt! Köszi! -
Szlovi
senior tag
Helló!
Van egy AGP-s Galaxy kártyám VF-600 AL hűtéssel. A hűtése olyan-amilyen...
Kérdésem: Fel megy-e rá problémamentesen a VF-900-as hűtő? -
mcs
veterán
Megemeltem a proci fsbjét alap 166 mhzről 200ra (1667 -> 2000), és rendesen meglátszott a többlet NFS Underground 2, és Most Wanted alatt.
A 2,5szeres gyorsulás olyan játékokban fordult elő, amik jobban függenek a vgatól, mint pl. Flatout 2ben.
Unreal Tournamentben nem volt ekkora különbség, hiszen az inkább prociorientált, és ilyen játékok esetén segít sokat a procituning. Az Underground 2 és Most Wanted is csak a karcsú proci miatt lassulgattak be néha. -
joi29
őstag
-Elméletileg a hűtő oldalán, tetején fel van tüntetve a gyártó neve és a típusjelzés
sorozatszám ami alapján a gyártó honlapján belehet azonosítani.
-De ha nincs meg az sem baj legfeljebb tesztelgetsz egy kicsit hogy mit
bír a cucc.
-Apropó cucc a biosban a cpu hő korlátját vagyis azt az értéket ami azt jelzi
hogy a proci milyen hőmérséklet elérése mellet kapcsoljon ki állítsd be 65C-ra.-Időközben észrevettem hogy komolyan eltértünk a topic témájától úgyhogy
talán jobb volna a tuningos részt a cpu topic-jában folytatni ha érdekel. -
nvapa
csendes tag
válasz
Cootermain #6910 üzenetére
Kösz!
Majd nekifogok és megpiszkálom. -
Cootermain
tag
Ez szerint járj el(írás végére gondolok nem a modra).Rivatunerrel tudod emelni az órajeleket és monitorozni a kártyát.Néztem aprón a Bartonokat.Vannak egész jó áron is,de én mindenképpen megpróbálnám húzni előtte azt a Sempront.Persze előtte nem árt utána nézni a dolgoknak.
-
joi29
őstag
-Igen olcsók de ha kiderül hogy a proci hűtőd megfelelő ahhoz, hogy a tuning
segítségével közel ugyanazt a teljesítményt kihozd a cpu-ból...
-Na szóval nem ártana megnézni hogy a proci hűtőd mekkora cpu-ig van
kalibrálva, ha eléri a 3000+-os szintet akkor bátran tuningolhatsz.
-Ami abból áll hogy megpróbálsz minél nagyobb FSB értéket elérni az alap
11x-es szorzó mellett. -
nvapa
csendes tag
-
nvapa
csendes tag
válasz
Cootermain #6898 üzenetére
Cootermain!
Köszi a választ de tudnál a tuningban segíteni?
-
nvapa
csendes tag
Köszi mindenkinek a hozzászólást!
Ugy gondolom megveszem a karit a munkatársamtól, de persze alkuszom(válság,csökkenő fizetés stb..) valamennyit csak enged neki se álljon otthon.
Annyit kérdeznék még, hogy esetleg ha procit(csak) tudnék cserélni ebbe a konfigba melyik volna szerintetek a legjobb választás, nem tudom milyet lehet még kapni ami jó nekem.
Olyan, ami a kártyát is kihasználná.
Tipp? -
joi29
őstag
-Hát igen is meg nem is, mert mondjuk a kései 775-ös Prescott magos
D cerkáknál nem voltak jobbak viszont olykor még a Northwood P4-et is
csúnyán megszorongatták.
-Spec az én 2800+-os Tbred B-s Sempron-om 2.3GHz-re húzva az Everest
mérései alapján volt hogy befogta a 2.8GHz-es P4-et és olykor még a 3200+-os
Athlon-t is. -
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Posta, csomagküldés
- Lexus, Toyota topik
- Mobil flották
- Netfone
- EAFC 25
- További aktív témák...
- ASUS GeForce RTX 4070 12GB Dual White OC Edition
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest