- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
mulika2 #6924 üzenetére
A Saphire 2600 Pro kártyáról beszélsz, amit most vettél? Milyen oprendszer alatt jelentkezik nálad ez a hiba? 2 darab ATI kártyám volt eddig, de egyikkel sem volt különösebb gondom.
XP alatt legalábbis... Volt egy 9200SE az ratyi volt... Meg volt egy X-1550-es kártyám is, aminek a teljesítménye szintén nem volt a toppon, viszont akkoriban még korszerűnek számított, de egyikkel sem volt problémám.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
mulika2 #6922 üzenetére
Az én tapasztalatom az, hogy a jelenlegi GT karim jobban leterheli a gépemet, mint ami előzőleg volt benne ATI kártya. Nem tudom,hogy ez miért lehet?
A konfigom kategóriájában jó teljesítményt nyújt játékok alatt, de az S-video kimenetével nem vagyok megelégedve...
Valamint ha beteszek a gépbe mondjuk egy X-1550-es ATI kártyát, akkor észlelhetően, gyorsabbak lesznek a felhasználói programok és az S-video kimenet már a gép újraindításánál működik!
Viszont ha a GT-t visszarakom akkor kín szenvedés belőni a az S-video-t és érezhetőbben lassabb lesz a gép.... viszont játékok alatt jobb lesz a teljesítmény. Ezen okokból kifolyólag vissza fogok térni az ATI valamelyik üdvöskéjéhez természetesen AGP-s kategóriában, mert én sem szándékozom egyenlőre PCI-Ex-es konfigba fektetni a pénzt. Egyenlőre nem! Arról nem is beszélve, hogy elég keveset játszom, inkább film, zene és interenet a gépem fő profilja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest