- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Asszony gépébe (Asus P5B-MX, 1.5GB ram, 3.3 GHz Celeron) van egy 7200GS kártya. Feltettem neki a Windows 7-et és azóta a Zuma Deluxe játék szaggat neki 3D-ben. Ennek a játéknak pedig nincs nagy gépigénye, elmegy egy 300MHz-es gépen is, 640x480-as felbontásban fut. Próbáltam az nVidia driverrel és a Windows 7 driverével is, de tökmindegy melyik van fent, ugyanúgy szaggat. Nekem úgy tűnik, mintha szoftveresen próbálná kezelni a 3D-s dolgokat. XP alatt természetesen simán ment neki, meg az előző 8 éves gépén is futott, de a Win7 alatt nem megy. Természetesen próbáltam kompatibilitási módokban is, de az eredmény ugyanaz. Lenne valakinek még ötlete, hogyan bírhatnám rá a kártyát, hogy használja a 3D-s gyorsítást? De egyéb programokkal nincs gond, ott meg megy a 3D, igaz azok nagyobb felbontásban futnak. Ne kelljen már ezért visszatennem neki az XP-t, mert nagyon ragaszkodik ehhez a játékhoz. Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- HP szerverek áron alul
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest