- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompie
őstag
válasz
barnam_ #6963 üzenetére
A hozzászólások közt még csak most látom hogy mit ír:
"a kari eladó, bár annyit hozzátennék, hogy mivel elég sok az érdeklődő, aki a legtöbbet kínálja, annak fogom eladni!"Tudtommal ez nem aukciós oldal
Egyébként szeptember 18-án írta, ha olyan sok érdeklődő lenne szerintem már elkelt volna, főleg hogy már február óta hirdeti
Egyébként létezik ilyen hogy bő fél év alatt nem kel el? nincs valami gond ezzel a kártyával?
vagy ez már csak üldözési mánia ? -
-
elfelejtette
veterán
válasz
barnam_ #6955 üzenetére
A Galaxy eleve a GDDR3 miatt lett prémium, amivel kitűnt a többi gyártó 7300GT karijai közül. A GDDR3 volt az a különlegesség, amivel elég jól megközelítette a nagytesót, a 7600GT-t. A Zalman hűtő már extra plusz volt, amolyan hab-a-tortán.
Én legalábbis így emlékszem.
(Régi szép idők emlékei...) -
tzsolesz
nagyúr
válasz
barnam_ #6877 üzenetére
AGP-és karikról van szó. Nem nagy durranás, csak szemet szúrtak az NV-és árak az apón. Kicst túlvannak árazva.
Na meg olyan is an, hogy 7600Gt-re megy a licit rendesen 15K-ért (mindenki el akarja vinni). Alatta van egy hirdetés AGP-és 2600XT 12K-ért, és egy tag szólt hozzá, hogy drága.
Valami gond lehet az emberek fejében itt a PH!-n. Ez csak észrevétel, nem szóltam amúgy. -
fagy53
nagyúr
válasz
barnam_ #6770 üzenetére
Játéktól függ, a kistesó egy-két kivétellel mindig lassabb volt, mint a GDDR3-as Galaxy ugyanazon GPU órajelnnél. Persze sokat számít a feleakkora memóriaméret, de a sebességben valamivel több mint kétszeres volt a különbség.
Azért vettem akkor a 76GS Galaxy-t, mert tele volt már a hócipőm ezzel a problémával.Jól is döntöttem, bár az igazi jó döntés az lett volna, ha a konfigot cserélem le PCI-E-re.
Kiváncsi vagyok az új procidra, figyelem a VGA-d topic-ját! -
fagy53
nagyúr
válasz
barnam_ #6626 üzenetére
A 2600-nál az élsimítás az nehéz dió valóban, de legalább korrekt!
Itt az nV-nél könnyebb, de a hatása alig látszik, legalábbis kevésbé, mint a másik oldalon.
Nekem bizony nem ment maxon, NFSMW, NFS Carbon, F.E.A.R, FAR CRY, még a PREY sem teljesen. Ezek 2007 előttiek és csak ezután jött a hidegzuhany!
Ui: nálam a max. a 1280x1024 felbontáshoz tartozó "minden full" beállítás. -
fagy53
nagyúr
válasz
barnam_ #6614 üzenetére
Naaaa, éppen Te mondod ezt, aki a legnagyobb órajelet érted el az XT-nél!
És csak a procid miatt nem vezeted a listát!
Az, hogy én a 73GT GDDR2 256MB-ot 92%-kal túlhúztam, egyedi és nem általános.
A G73-as mag valóban százalékosan jobban húzható az RV 630-nál, de az erdményessége az RV-nek jobb. Ez azt jelenti, hogy a 73GT 40%-os emelése átlagosan 24% FPS emelést jelentett, míg a 2600-as 22%-os emelése 16-18%-ot jelentett a sebesség növekedésben. -
-
Gucunja
aktív tag
válasz
barnam_ #5951 üzenetére
de a 7300gtre felmegy a silencer 6 REV 2?
mindenképp egy darabig megtartom ezt a kártyát sőt ha kapnék egy másik ugyan ilyen galaxyt használtan olcsón megvenném mert SLI be láttam tesztet ahol két 600/800ra húzott 7300GT SLI be megvert egy 7900GT-tés a 7900gt használtan 35-40k, egy galaxya 7300GT meg 12-13 k használtan.
-
greatchaos
addikt
válasz
barnam_ #5676 üzenetére
sajnálom, hogy azt írtam, hogy hülyeségeket beszélsz, de saját tapasztalatból mondtam, hogy nagyságrendileg az a 20-30 db, amit eladtam, azok egyise sem volt alulórajelezett darab, pedig a cél, hogy a legolcsóbbat vegyem, az ált az inno volt, és egytől egyig 500/1400-n mentek... (pcie)
3dmark 05-ben 46xx pontot csinált a legjobb alapon 3800x2 társaságában
-
ricsy888
senior tag
válasz
barnam_ #5612 üzenetére
Nincsen rajta a gyártó neve. Csak az a nagy M betü.(ami gondolom a "jele")A kód meg az amit leírtam.(de szerintem az csak a sorszáma lehet, vagy valami ilyesmi.)
Szoftveresen nem lehet valahogy megnézni?FIGYELEM!! akinek Inno3D karia van az gyorsan szedje le a gyári pasztát, mert valami ragadós kemény sz@r
Én is most szedtem le. allig jött le a GPU-ról.
-
ricsy888
senior tag
válasz
barnam_ #5591 üzenetére
A ram borda megvan, meg a venti is..
Akkor már csak a CPU-val van a gond,, mert nem tudok rajta feszt emelni..sajna a lap ilyen gagyi. Alapfeszen meg csak 150Mhz-et tudok vele. tehát így 2150Mhz-en menneami nem túl fényes eredmény..
Mod: meg a PCi frekit sem tudom fixálni mert az FSB-vel megy az is, és ez is gátolja a tuningot
-
ricsy888
senior tag
válasz
barnam_ #5586 üzenetére
Igen, sajnos én sem találtam a neten ilyen ceruzás Vmod-ot a DDR2-esekhez
Ezért is reméltem tőled segítséget.
A kollégával meg majd felveszem a kapcsolatot
Még egy kérdés: Szerinted az elég ha a gyári hütőt meghagyom, és a ramokra veszek még bordákat, és teszek a karira közvetlenül egy 8cmes tütőt.. Természetesen ezt Vmod-ra értem. Sok feszt amúgysem szeretnék adni a GPU-nak.(valahogy majd rászerkesztem a ventit, ilyenekbe mindigis ötletes voltam)
-
ricsy888
senior tag
válasz
barnam_ #5584 üzenetére
Mostmár mind1, holnap jön a kari.
Majd ha rászánom magam a Vmod-ra akkor kicsit segíthetnél benne. mint látom te értesz ez ilyen dolgokhoz, és már pár cikket is írtál evvel kapcsoltaban.
nagyon megköszönném. Amúgy csak a ramokat szeretném Vmod-holni, nem tudom ez mennyire megoldható. A GPU-t meg csak alapfeszen húzom.
Üdv. -
Reac^
őstag
válasz
barnam_ #5534 üzenetére
Egy újabb áldozattal bővül a statisztika
Galaxy 7300GT DDR3 Zalman 128MB
GPU Rev = ? Nem szedtem le a gyári zalmant
MEM Típus = ? Zalman süni miatt nem láccikAlapfeszen (1,23-1,25 / 1,91 ) = 620/880
1,51 vgpu = ~780
1,65 vgpu = ~785 (ennek nem volt értelme pedig 1,51-nél még bíztam a 800-ban, de 790-en fagyott.Végleges ( 1,51 / 2,11 ) = ~780/~935
-
válasz
barnam_ #5495 üzenetére
A Crysis megy xp alatt is ugyi?
Csak azért kérdezem, mert Vista nem lesz a gépemen, mert nemrég hozzájutottam munkahely révén jogtiszta 64bites XP-hez, és eddig is jogtiszta volt a 32bites XP SP2-m, úgyhogy ezek után nem rakok fel Vistát, mert pénzt nem adok windózra, letölteni meg nem akarom, mert azt meg néz(het)ik a vállalkozásom miatt. -
detroitrw
addikt
válasz
barnam_ #5461 üzenetére
mármint ha minden medium-ra bevan kapcsolva?
1024 - low - [link]
Frames: 4784 - Time: 121676ms - Avg: 39.318 - Min: 24 - Max: 57képek: [link], [link], [link], [link], [link], [link]
itt már mintha nem megfelelő lenne az irányítás /késik a reagálás
/
így hogy minden low-on van így még nyúnyább ispersze a játék is eléggé beta szagú ...
-
Reac^
őstag
válasz
barnam_ #5387 üzenetére
Akkor lesz:
-FEAR - beépített teszt
-Crysis Demo - beépített teszt
-COD4 jó lenne, de nem fogom bejárni az utvonalat 100x, külsös progi nincs hozzá?
-COH Demo - beépített tesztKéne vmi ótós: Colinban van teszt?
--- Crysis témában: Most 1 év multán jön ki a 256mb-osok előnye...
-
detroitrw
addikt
válasz
barnam_ #5374 üzenetére
1280*1024 /low/
cpu 3150
vga 620/850
Frames: 33021 - Time: 1106891ms - Avg: 29.832 - Min: 0 - Max: 64simán játszható
a két driver között nem nagyon látni teljesítménybeli külömbségetgondolom nem ehez a karihoz csinálták
jaja jókor jöttem haza amikor már szabad a pálya .. .
-
Reac^
őstag
válasz
barnam_ #5353 üzenetére
Már alig emléxem arra is, hogy mennyit ment az innó, de azt tudom, hogy alapon jobb volt mint a régi galaxy alapon. Valami 640/1940 körül mehetett. Viszont 1,2nanós samu-s csakhát a ramok gyárilag 2,01-et kapnak
Hát igen a 800as core még mindig itt lebeg a szemem előtt
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Filmgyűjtés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Revolut
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest