Új hozzászólás Aktív témák
-
Poszy
csendes tag
Üdv!
Van egy Inno3D 7300GT DDR3-as kártyám. kérdésem a következő lenne:
Van a kártyán, 2db valami feszültség szabályozó kondi féleség. Na most mind a kettő kondi kidurrant és kilóg belőle valami... ezt ma délután vettem észre, amikor ki akartam takarítani a gépet. Viszont a kártya működik rendesen. Kérdésem pedig az lenne, hogy mi okozhatta ezt és milyen következményei lehetnek a kártyára illetve a gépre nézve, a későbbiekben? Tuningolva soha nem volt, kb. 2 éves a kártya. A tápom márkája és típusa Chieftec 450W DT450A2. Az alaplapom típusa pedig ASUS P4P800 Deluxe. Nagyjából 3 havonta szoktam gépet takarítani és a legutóbbi alkalommal nem tapasztaltam semmi hibát a kártyán. Tehát az utóbbi 3 hónapban történhetett ez a dolog. Viszont anyagilag nem állok a legjobban mostanában, tehát egy kis időre vissza kellett tennem a kártyát. A gép ettől függetlenül szuperül működik. Javítható-e a kártya, és ha igen, akkor kb. mennyiből jönne ki? Nem vagyok szaki a témában, ezért kérek tőletek tanácsot, illetve segítséget, amelyet előre is nagyon köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Honor 400 Pro - gép a képben
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- Autós topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Plazma TV topic
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Gyúrósok ide!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest