Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Heatpipe / hőcső házilag
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jardasierik
újonc
Sziasztok .
Dec 14. Óta áll a rendelesem csomag követesnel csak annyi van hogy elküldtek megrendelési adatokat a dpd nek.Az lenne a kérdésem hogy lehet reklamaciot beadni ? Van ra kulon menüpont ?
-
vicces
addikt
-
vicces
addikt
sziasztok!
12-én rendeltem egy robotporszivót europai raktárból paypallel fizetve. de még ma is csak annyit mutat a státusza a megrendelésnek, hogy fizetve. már 4 nap eltelt. ez igy normális? kezdek aggódni.
vagy az europai raktár csak kamu volt és még valahol kínában várakozik a hajóra a motyó? -
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Igazad van, kiment a fejemből.
Akkor volt mikor kilopták a csomagból a telefont, ugye?
Én össze vissza váltogatom, mikor milyen kedvem van. Most is jön mindkettővel. -
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Az még a régebbi szállítási mód idejében volt.
-
KamuMazsola
őstag
Az a baj, hogy áfát nem akartok fizetni, de pontos nyomkövetést akartok. Nos ez a kettő együtt nem megy. Ezt kellene már végre felfogni!
Silent77! Azért volt már, hogy tűnt el belőle pár darab. A Késmárk utcai telephelyen, a rendőrségi nyomozás még azóta sincs lezárva, jelenleg a XV-kerületi kapitányságon az ügy. -
válasz
shift+ő
üzenetére
Tudom, köszi!
Viszont nem DPD szállítja végig.
Ez most így működik, de nincs vele gond. Eddig még nem hallottam, hogy elveszett volna akár 1db is.
Én magam is sok sok rendelésen vagyok túl ezzel a szállítással. Jelenleg is úton van több. Legrégebbi Dec 14, akkor adták fel. -
shift+ő
senior tag
válasz
Silent77
üzenetére
A DPD egy nemzetközi cég, ennél a mezei postai küldemény nyomonkövetése is jobb. Csak a szívinfarktus kerülget, mert bő 100 Ft-om utazik már lassan egy hónapja valahol, és a csak annyi információ van, hogy megrendelte a GB a szállítást, de még ő sem hajlandó azt igazolni, hogy valóban átadta. Vélhetően neki sincs minden comagról külön papíros dokumentuma, mert bele fulladnának.
Az előző posztok kicsit megnyugtattak.
-
koala69
tag
sziasztok,
jol ertem ugye, ha a dpd nyomkovetoben ezt latom:
A megrendelési adatok továbbitva a DPD felé.
akkor csak megrendeltek a szallitast, de meg nem adtak oda a DPD-nek a kuldemenyt.Mi a tapasztalat, az normalis, hogy 10 nap utan is ezt mutatja a koveto oldal?
koszonom! -
shift+ő
senior tag
válasz
Silent77
üzenetére
Köszönöm, visszaolvasva néhány hozzászólást, már látom, hogy elméletileg a GB igazat mond, de eről csak kkor fogok megbizonyosodni, amikor változik a státusz a DPD oldalán.
Telefonon beszéltem a DPD-vel is, és azt mondták, hogy az van amit látok az oldalon, ezek szerint vagy a helpdesk sem tudja, hogy szar a rendszerük, vagy hasba akasztottak. -
remi67
tag
válasz
shift+ő
üzenetére
Hát nemtom, én most először rendeltem a GB-ről és eddig így áll:
(a konkrét rendelés 12.27-én volt.)2020-01-14 15:47
Obertshausen, Germany, The international shipment has been processed in the parcel center of origin
2020-01-06 18:41
The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically
Ez alapján a tied már kis valószínűséggel fog megérkezni, de éppen még nem lehetetlen.
-
shift+ő
senior tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Honnan nem mozdult? Már tőlük sem jött el?
Van egy rendelésem, amiről az utolsó, dec.16-i infó, hogy a GB megrendelte a szállitást a DPD-nél. Hiába könyörgök, hogy adjanak valami bizonyitékot, hogy átadták, azt mondják várja, mert az ünnepek miatt belassulhatott a kézbesites.
-
MrDerekas
addikt
Sziasztok! Ma kaptam vissza a BG-tól az eltűnt Redmi note 8 rendelésem árát. (Volt kis huzavona, de nov 28 óta nem mozdul a csomagom) Aziránt érdeklődnék, hogy van valami nagyon akció erre a készülékre? Igaz hogy Lv4 vagyok ott, de vagy két éve nem rendeltem tőlük és a kuponozást sosem értettem. Ha valaki tudna segíteni ilyen készülékben, kék színben,160$ alatti árig akcióval, azt megköszönném

-
viktorhu
veterán
válasz
axlfsi
üzenetére
Most is dönthet így. A lényeg, hogy ha az eladó már ajánlott valamit, akkor annál kevesebbet nem fog megítélni a pp. Ők a két fél között arbitrálnak, és mivel a gb-nél a fuvarbiztosítás nincs alapból benne az árban, ezt is figyelembe vehetik, ha akarják (ÁSZF), de megítélhetik a teljes összeget is.
-
axlfsi
veterán
-
JohnnyBoy
tag
-
KISDUCK
addikt
Most szerettem volna telefonhoz tokot és fóliát rendelni Gearbestről "registered airmail" beállítással, de semmit nem jegyez meg az oldal a kiválasztott árún kívül. A kosárban mindig 1600 forint látszik attól függetlenül is hogy kíváncsiságból beállítottam az 5k huf-os szállítást, de úgyse változott az ár, plusz az egyik termékből 2db-t állítottam be kosárba rakás előtt, de az se ment át a kosárba. Amikor tovább mentem paypalra ott is 1600 forintot írt. Valami baj van az oldallal vagy micsoda?
-
A6S Wireless Earphone!
Kupon: Y4060DBB23627001
Ár: 6.99$
[link]Monclique AB3101 Handheld 200ml Oral Irrigator Dental Water Flosser Cordless Teeth Cleaning Tool !
Ár: 31.99$
[link]Oclean Air Intelligent APP Control Sonic Electrical Toothbrush!
EU raktárból!
Ár: 34.99$
[link]Alfawise V10 Max Laser Navigation Robot Wet and Dry Vacuum Cleaner!
Ár: 219.99$
[link] -
esemes1
újonc
-
jardasierik
újonc
Sziasztok.
rendeltem egy telefont meg Dec 14 .en azóta is így all .Az lenne a kérdésem hogy ha meg 1-2 hetig nem jön meg hol tudok reklamaciot indítani ? Vagy csak simán üzenetben kell jelezni ?
-
zalika83
újonc
Sziasztok. A Csoma követési számom mind a mai napig nem élt, hajnalra activated aktivizálódott a DPD- honlapján. Budapestről Debrecenbe pár óra alatt már lent is volt, a rendszer ezt is jelezte. Azonban a futár érkezési idő pontjáról semmi infó, nem is voltam otthon, a telefon a kezemben volt, egyszercsak hívott, hogy ott van az ajtóm előtt. Utána kellett mennem kocsival a város másik végéről. Végül találkoztunk, egy szakadt mikro busz ból szállt ki, semmi DPD- felirat, mint egy rossz ukrán mikro busz. Semmit se kellett aláírnom, örültek hogy megszabadultak a csomagtól, gyorsan megvolt.
-
Beni2360
félisten
válasz
Noragami
üzenetére
Ha azonnal jelezted az átvétel után a hibás árut és erre válaszolták a vissza postát írd meg nekik, hogy drága a posta és vállalják-e ennek a fizetését? Gondolom ott is van egy idő amikor a rossz termékgarancia fuvarköltsége a feladót terheli. Nézz utána és az Aliexpres topikban kellene írnod.
-
Noragami
csendes tag
sziasztok.
nekem egy olyan problémám lenne hogy jött egy hibás cucc aliexpressről, egy playstation2 hdd adapterről lenne szó ami nemzetközi ajánlottként jött, és nem pörgeti fel egyik idés vinyómat sem.már volt egy ilyenem egy samsung j3 16 kijelzővel hogy törötten jött, és az aliexpress eldöntötte hogy már pedig én küldjem vissza a cuccot és akkor kapom meg a teljes visszatérítést, és nem tudtam sem cancelelni a dispute ot sem pedig elérni őket postára meg nem akartam 13ezret kifizetni hogy visszakapjak 4000et és be is buktam 4000ft ot.

sajnos mutatja a követésnél hogy eger postapartner successful delivery, tehát nem hiszem hogy betudnám kamuzni hogy nem jött meg.
hogyan tudnám visszafizettetni az utolsó fillérig visszaküldés nélkül? -
-
esemes1
újonc
Sziasztok, szerintetek megjöhet még ez a csomag? Elég régen nem mozdul. Dec. 11-i rendelés, GB.
-
maroni
aktív tag
válasz
takacsbalint
üzenetére
Nekem most jött meg nyugodtan várd!
[link] -
agroman
aktív tag
válasz
takacsbalint
üzenetére
valoszinuleg majd ha becsempesztek hollandiaba onnan fog mozdulni..
-
takacsbalint
újonc
Sziasztok!
GB-ről rendeltem a nagy Xiaomi kiárustásban egy telefont, de valamiért a tracking nem mozdul már több mint egy hete. Írtam nekik, azt írták hogy ez normális és hogy a csomagot feladták. Netherlands Registered (PDM) szállítással kértem, biztosítással.
Az az aggasztó, hogy postai infó nem jött, ez a tracking elvlileg a GB logisztikájából van.
Van ezzel valakinek valami tapasztala, ötlete, hogy mi okozhatja?
Köszi a válaszokat!

-
johnmay
csendes tag
Sziasztok!
A Netherlands Registered (PDM) szállítási móddal nagyobb biztonsággal érkeznek meg a csomagok, mint a sima EU Priority-vel?
Köszi! -
remi67
tag
Velem is megesett már, hogy megfogtak a vámon nem vámolandó cuccot.
Az egyik "szomszéd" topicban (az alisban) van egy letölthető kérelem minta az ilyen esetekre, plusz a vámoláshoz szükséges screenshotok és banki bizonylatok kellenek mellé, ilyenkor nem számolják fel a 3500 Ftkirablástközvetítői díjat sem. -
remi67
tag
A december 27-i rendelésem ma "shipped out" lett. A csomagszámot (CQXXXXXDE) a 17track "DHL"-ként azonosította be. (Egyelőre még csak "elektronikus kérés"-ként).
Mennyi ennek a szokott átfutása? Januárban még megjöhet? -
MTB Bicycle Front Light LED Flashlight!
Kupon: GBHW464282
Ár: 8.99$
[link]USB Charging Cycling Mountain Bike Headlight!
Kupon: GBHW46428
[link]KEELEAD S5 3-Axis Handheld Gimbal!
Kupon: Q3F2FC371921D000
Ár: 52.98$
[link]OUKITEL WP5 4G Smartphone 8000mAh Battery 5.5 Inch!
Ár: 99.99$
[link]Ortur Laser Master 15W Desktop Laser Engraver Cutter!
Áfamentes szállítás: EU priority Line
Ár: 165.99$
[link]Teclast F6 Plus 13.3 inch Convertible Laptop 8GB 256GB!
Ár: 319.99$
[link]Two Trees Sapphire Plus Metal 3D Printer!
EU raktárból!
Ár: 449.99$
[link]KOSPET Prime SE Face ID Dual Cameras 4G Smartwatch!
Ár: 99.99$
[link]Amazfit GTR Lite 47mm Smartwatch!
Ingyenes áfamentes szállítás: EU Priority Line DPD
Ár: 109.99$
[link]Yeelight YILAI YlXD05Yl 480 Simple Round LED Smart Ceiling Light for Home!
EU raktárból!
Kupon: YILAI480YEE
Ár: 59.99$
[link] -
bump3r111
tag
Üdv!
Most kaptam egy levelet, hogy vámkezelési eljárás indult egy csomagomat illetően, amelynek azonban az össz-értéke nem éri el a 22 eurót.
Elküldöm nekik a paypal és webshop bizonylatokat amin ez látszódik, és írok pár sort, hogy tekintsenek el mindenféle díjtól, de így is ki kell töltenem az "Egyszeri import vámkezelési megbízás" dokumentumot, amit küldtek?
Mert ezen az szerepel, hogy 3500 Ft-ba kerül a postai vámkezelés díja...
Köszi a választ! -
szabi__memo
nagyúr
válasz
HornedReaper
üzenetére
Egy rendelésem volt, azt se küldték ki
-
joy_k
tag
Sziasztok! BUEK! VAlaki hasznal nap ellenzore szerelheto ejjel/nappali feny tompito lencset vezeteshez? Ha igen akkor milyet erdemes venni es milyen tipust. Ha link is van azt meg koszonom!
-
HornedReaper
senior tag
-
zalika83
újonc
Sziasztok! Dec 9.-én postázva a csomag, jan 10.-ig kéne megjönnie elvileg (EUEXDPDP), de csomagkövetési szám sehol sem működik. Tapasztalatok? Remélem megjön a cucc.😠 Értesítenek egyáltalán???
-
Én be fogom szüntetni a gearbestet. Ennyi negatív commenet... Arra a sorsra jut mint a dx.com.
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Még dec. 10.-én rendeltem egy convoy s2+ -t, ami akkori infó szerint volt raktáron.
Ezt sajnos azóta sem sikerült feladniuk.
Chaten rákérdeztem úgy 2 hete, hogy mi a szitu, de készlethiány miatt türelmet kértek.
A lámpa nagyon kéne a 10 dolcsis áron.
Várjak még türelemmel, nem fognak megfeletkezni rólam? -
huberpe
aktív tag
válasz
Silent77
üzenetére
köszi az infókat mindkettőtöknek!
ez a leírás szerint kell eljárnom akkor? [link]asszem át kell gondolnom ezt a "nem adom meg a mobilszámom kínai rendeléseknél" parámat, mert ha csak sms-ben értesítenek erről és nem nézek rá a nyomkövető oldalra, akkor várhatom a cuccot.
(bár a fenti leírásban említenek levelet is) -
huberpe
aktív tag
sziasztok!
rendeltem egy 25usd értékű médiaboxot gearbest-től. ma kíváncsiságból megnéztem a magyar posta nyomkövetőjét, ahol ez áll tegnapi dátummal:
A címzett értesítése a vámkezelési folyamat megkezdésérőlez vajon egy standard szöveg csak, vagy tényleg felkészülhetek a vámeljárásra?

ha a második, és igazolom, hogy tényleg ennyi volt, akkor is van valami kezelési költség? -
Easythreed X1 Mini Portable 3D Printer!
Kupon: GBETDX1A
Ár: 89.99$
[link]208 LED Outdoor Human Motion Sensing Lamp 1400lm Solar-powered Wall Light 3 Modes!
Kupon: GBSQ208LED
Ár: 9.99$
[link]100 LED Solar Powered 1000lm PIR Motion Sensor Wall Light Outdoor Garden Lamp 3 Modes!
Ár: 7.99$
[link]Alfawise S70 ablaktisztító robot!
Kupon: YNLQ4367C
Ár: 124.99$
[link]Xiaomi VIOMI V2 Pro vacuum cleaner!
EU raktárból!
Kupon: C3F828B5B31EB000
Ár: 359.99$
[link]Alfawise PME1606 EU Standard WiFi Smart Plug!
Kupon: 11PME1606EU11
[link]Gocomma R9 WiFi Smart Voice Control Universal IR Remote Controller!
Ár: 10.49$
[link]Alfawise SG - 949 Sonic Electric Toothbrush!
Kupon: GBCZHUSK25
Ár: 12.59$
[link] -
Alfawise V9S BL517 Laser Navigation Robot Vacuum Cleaner!
🇪🇺EU raktárból!
Kupon: ALFAV9SFPL
Ár: 254.99$
[link]Alfawise S60 Pro Vacuum Window Cleaner Robot!
Ár: 145.99$
[link]Alfawise RIG - JR00002 Handheld Oral Cleaning Irrigator Dental Punching Devices!
Kupon: 1H54WK6W2H
Ár: 27.99$
[link]60W Remote Control Bluetooth Music APP Colorful LED Ceiling!
Kupon: GB60WSQ12
Ár: 39.99$
[link]AKKU AK332 Non-contact Infrared Laser Thermometer Temperature Measuring Tool!
Ár: 27.99$
[link]AD-SC0119 Electric Sticky Shoe Cover Dispenser Mini Auto Covering Machine!
Ár: 49.99$
[link]SOOCAS H3S Massive Negative Ions Hair Dryer!
Ár: 67.99$
[link] -
modflow
veterán
Szeretnék venni egy ilyen kamerát.
Hol látom, hogy mi a feladás helye?
A vám miatt kérdezem. -
csibor
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
hozászolás. Csak a mondat vége lemaradt.
Elméletileg így rendeltem Nov 12-én EU priority line, de jobban megnézve a számlán már EU Registered van. És még mindig nincs nállam. Ami bosszant EU priority line szerepelt a termék mellet. Lehet az zavart be, rendeltem mellé még pár aproságot. -
Ismétlés a tudás anyja.
A priority line az összefoglaló a neve az áfamentes szállításnak.
Ezen belül ami található, mind áfamentes!
EU priority line
EU priority line DPD
Priority line
NL PDM -
remi67
tag
válasz
Digitalis
üzenetére
Nekem úgy volt, hogy a terméklapon csak "priority line" szerepelt, rendelés közben lehetett kiválasztani, hogy "EU priority line", "holland nememlékszemmi" vagy egyéb szállítási mód legyen.
A holland a leírások és az itteniek szerint szintén áfamentes és csekély összeget (~40 cent) kérnek érte. -
remi67
tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Leginkább nem látok egyik emailben se semmi ilyesmit, a terméklapon 15-25 nap volt, van.
A terméklapon MA ez van:FREE SHIPPING to Hungary Via Priority Line Ship between: Jan 13 - Jan 18, Estimated Shipping Time: 15-25 business days
Ami igazából nem párzik, a 15 "business day" sehogy se jön ki a mai naptól még 18-ra se, nemhogy 13-ra.
Most vásárlok itt először, szal nemtom, hogy esetleg a "shipped out" nem-e csak akkor éled amikor már júrópában van..........
Egyelőre "természetesen" se TN se semmi egyéb, pl. az sincs az eddig kijött 2 emailben, hogy konkrétan meddig tart az ún. "szállítási védelem". -
Beni2360
félisten
-
remi67
tag
12.27-i rendelés státusa "order paid" e pillanatban.
A GB-nél ez így szok lenni?
Csak mert az aliról 29.-én rendelt 3,5 dolláros kacat már tegnap "shipped" lett.Az "EUEXPHQDP" milyen szállítás? DPD talán?
-
xtend
senior tag
Sziasztok!
Régebben rendeltem többször is GB-ről EU priority line-al amit ugye Angliába szellőztettek vagy 2 hétig és utána onnan adták fel vám+áfa mentes lett így. Most csak sima priority line-t látok mindenhol. Nincs EU jelzés. Kérdésem az lenne hogy még mindig ez a jó opció ha kínából rendelek? EU raktár tiszta sor. -
Boldog Új Évet Mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Akkor volt mikor kilopták a csomagból a telefont, ugye?
Viszont nem DPD szállítja végig.

... én még emlékszem az időkre, amikor (igaz, nem GB, csak eBay volt), hogy amikor eltűn a csomag, nem érkezett meg és ennek ellenkezőjét nem tudta bizonyítani az eladó, 100%-ot a vásárlónak ítélt a PP...
Értékelésekért ad pontot ami levásárolható, jó árúak a termékek stb.