Hirdetés
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferike81
senior tag
válasz
cs.bencee17 #34597 üzenetére
Nekem volt, hogy 1 napot ült a DHL vámosztályán, de volt, hogy 3 hetet ami sima királyi postás volt. Változó, de jó esetben max pár nap.
-
cs.bencee17
csendes újonc
Sziasztok! Rendeltem Gearbestről egy drónt , és már megérkezett Magyarországra , de a vámosoknál van két napja. Elvileg nem vámoltatják meg és nem is kell majd áfát fizetnem mert pont abba az ár tartományban van. Az a kérdésem , hogy szerintetek mennyi ideig lesz ott ?
-
bl4ze
veterán
Belga postás cuccom GB :
Ez már tényleg teljesen nonszensz, hogy több mint két hét alatt nem sikerült a reptérről kikerülnie egy nyamvadt 10USD tablet toknak
LVS1376360004742xxx
02.03.2019 17:16
Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days. -
csucsotke
aktív tag
Üdv! Nem érkezett meg egy cuccom októbertől. Végeérhetetlen levelezés után felajánlották az ár felét (3$). Ilyenkor érdemes elfogadni, vagy nyissak paypal case-t? Nyilván a teljes összeget szeretném, így is amennyit leveleztem jönnének még az órabérrel is.
-
KatonaT
aktív tag
Nekwm is 03.06 óta van nemzetközi posta kicserélő központban "egységképző érkeztetése címszóval.
02.12-es rendelés priority line-al... ebből sem lesz telefonom -
ferke72
aktív tag
sziasztok!
Nem olvastam el részletesen a topikot viszont nekem regisztrácó törlésében kellene segítség.
Mivel majd másfél hónapnyi huzavona után paypal !!! közbenjárására voltak hajlandóak utalni csak...
Elegem lett mellébeszéltek hitegettek utána váltig állították ők utaltak...
Persze nem láttam sem a paypal oldalán sem bankomnál..
Múlt héten tört meg a jég mivel közöltem nem vagyok hajlandó addig lezárni a disputot amíg nem utalnak.
Itt már néhány nap után megmozdultak egy ekkora cégnél nem értem miért csinálják ezt mivel a mail megérkezése után egy nappal már számlán is volt a vételár.
Nem szeretnék senkit elijeszteni a vásárlástól innen nekem sikerült csodásan belenyúlnom..
köszi a segítséget! -
petipetya
nagyúr
Köszi az infókat. Habár elvileg nem vagyok érintett, egy jelszóváltást elvégeztem az oldalon.
-
lovi27
addikt
válasz
lovi27 #34576 üzenetére
Gyorsan reagált a Gearbest a problémára: link
Látszik, hogy az Óperenciás tengeren túl másképp kezelik a fogyasztóvédelmet.Csak röviden: Lényegében elismerte, emberi mulasztás történt. Megszüntették a hibás állapotot. "Őszintén bocsánatot kérünk azért, ami történt... ...sürgősen inaktiváljuk az újonnan regisztrált ügyfelek jelszavát, hogy elkerüljék az illegális bejelentkezést fiókjukba, és az összes érintett ügyfélnek emailt küldünk...."
-
Lucho7
tag
Sziasztok, hk4 raktárból a priority line áfa mentes? Vagy csak az eu priority line az
-
lovi27
addikt
Friss hírek a nagyvilágból...
Nem biztonságos ahogy a Gearbest tárolja az ügyfelek adatait.
Nem tesz jót a hírnevüknek, de talán hamar lépnek... -
Knobber
aktív tag
Elveszett (szokásosan..) egy Feucht-os csomag. GB, mint mindig le akar húzni hogy csak az összeg negyedét/felét adja vissza.. A pénz meg nagyon kéne. Olyat lehet, ha GB az összeg felét visszatéríti, akkor a másik felét PayPalon keresztül beérvényesítem? Mert PayPalon mire végigmegy egy dispute, az még egy hónap..
-
pbalazs09
csendes tag
Na az én ügyem is a végére ért, a PayPal visszautalta mind a 163$-t!
Köszönet Silent77-nek!
-
redfox222
csendes tag
Important Reminder about ALL Your GB Points
ALL UNUSED Points earned before Jan 1, 2019 EXPIRE on Apr 1, 2019. Be Fast: Use your Points as FREE MONEY before they're gone forever.
-
BBéci
legenda
válasz
DarkByte #34566 üzenetére
Január 10-én leadott rendelésem majdnem két hónapig pihent, múlt csütörtökön mozdult meg valami. Jelenleg a Gearbest raktárában indításra kész. Még legalább 2-3 hét, mire a kezembe vehetem.
2008-ban USA-ból rendeltem elemlámpát egy csütörtöki napon, következő kedden már világítottam vele. Igaz, szállítással együtt 102 dollárba került, plusz 4000 Ft vám és Áfa. -
DarkByte
addikt
Azért laza hogy egy hete nem tudtak postára adni egy 20k-s rendelést. Mert még hogy az apró vackokra várni kell, az oké.
Kínai újév miatt van így megcsúszva minden, vagy "el DealExtreme-esedett" a Banggood is? -
Imy
veterán
Csökkent a napi termékmegosztás utáni pont 20=>5
-
ztibor
senior tag
válasz
viktorhu #34561 üzenetére
Itt már többször olvastam hogy dokumentum hiányzik.
Mégis milyen dokumentum hiányozhat? Feladsz egy csomagot, vagy van rajta CN22-es matrica vagy nincs, a postás dolga ezt ellenőrizni. Innentől van a csomag szerintem és kész. Minden más már a posták közötti dolog.
Ha vámolni kell, azt elsősorban a rendelőnek kell intézni, ha hiányzik valami igazolás, azt is neki kell beszereznie.
Vagy valamit rosszul gondolok?Ha esetleg egy hivatalos küldemény keresésre gondolsz, akkor az a magyar királyi postának kb 2 hónapjába telt legutóbb, amikor egy általam küldött amerikai csomagom eltűnt. Gyanítom a kínai postának se 1-2 nap.
-
viktorhu
veterán
válasz
sambenez #34557 üzenetére
Nem foglaltam állást a kérdésben, ismered az álláspontomat az egész témáról, mert elégszer kifejtettem, és tudod, hogy közel van a tiédhez. De ez tényleg nehéz, hogy amikor csak egy papír hiányozna esetleg, és nem hajlandók a kisujjukat sem megmozdítani az ügyfél érdekében, csak érdeklődj a postán, várj még egy hónapig stb.
Szerk.: én is szoktam biztosítást kötni nagyobb érték esetén, és tudom, hogy vissza is kapnám a pénzem, de ilyenkor erre nem is lenne szükség, ha a Gearbest is meg a posta is normálisan állnának hozzá. Szépen a posta megmondhatná, hogy mije fáj, a gearbest meg elküldhetné a dokumentumot, és mindenki jól járna. Most ha a Gearbest nem akarja fizetni a drága visszapostázást, akkor majd a postások megsemmisítik / elárverezik / lenyúlják a dolgot, a Gearbest meg bárhogy is dönt, futhat a pénze után. Nem jó se a Gearbestnek, se az ügyfélnek, aki már rég megkaphatta volna a csomagot.
-
z123456z
őstag
válasz
sambenez #34559 üzenetére
Láthatóan nem jön át. Leragadtál a fákjúzáson, mintha azon múlna a döntés. Neked nem akar átmenni, hogy mindenen túl vagyok már, amit írtál, csak a könyörgésig nem mentem el. Ha pedig a pp szimpátia alapján döntene, az tiszta szégyen lenne, egy színház. Egyébként pedig tuti, hogy robottal levelezgetsz, azért jönnek a sablonválaszok.
-
-
sambenez
addikt
válasz
viktorhu #34556 üzenetére
Egyáltalán nem azt mondom hogy a GB ilyen esetben szimpatikusan jár el, csak azt azzal semmivel nem vagy előrébb ha fuckolsz. Érdekes módon nekem eddig minden kínainál sikerült vagy visszatérítést elérnem vagy újraküldést.
Az meg nem kifogás hogy valaki nem olvassa el a feltételeket. Ez a topik is tele van ezzel, ha nem kötsz biztosítást szarakodnak. Ezt valaki vagy bevállalja a következményekkel együtt vagy nem, de akkor nem kell háborogni. -
viktorhu
veterán
válasz
sambenez #34554 üzenetére
Az egyébként tényleg baj, hogy ilyenkor nem hajlandók ügyet intézni. Kis alis kereskedők ha hiányos a fuvardokumentáció azonnal küldik amit kell. Itt persze a posta is hunyó, mert ragaszkodik a szolgálati úthoz, ahelyett, hogy megmondanák, hogy mi hiányzik, így a kereskedő is tudna intézkedni. De a postának mindegy, hogy kézbesíti-e, legfeljebb megsemmisítik a csomagot, a DHL sokkal jobban igyekszik segíteni ilyenkor.
-
z123456z
őstag
válasz
sambenez #34554 üzenetére
Én nem értek hozzá, nem is akarok erről vitatkozni, de gondolom s postának nem érdeke, hogy hazudjon. Lehet, hogy a postáé, de ha hiányosan küldik, nem veszik át, tehát nem érkezik meg a postához, a posta rendszerébe, a posta kezelésébe. De ami sokkal fontosabb annál, hogy kié az épület, az az, hogy én sem kaptam meg. ( Ellenben visszakaphatom a felét, mert jófejek )
-
z123456z
őstag
válasz
sambenez #34551 üzenetére
Te mit olvasol? Ott a posta válasza, nem érkezett meg a postához. A nemzetközi postakicserélő központban van. Ha a posta válaszából indulok ki, ez az jelenti, hogy az nem a posta. Hogy milyen furmányos módon jut Európába az EU priorityline küldemény, nem érdekel. A magyar postához nem érkezett meg, hozzám nem érkezett meg, ők pedig leszarták, hiába írtam nekik a posta válaszát, nem kerestették. Akkor kinek a sara?
Amúgy meg hidd el, így 50 körül kicsit sem akarok keménykedni, vagy annak látszani, kinőttem már abból. Csak idegesít, ha hülyének néznek. -
-
sambenez
addikt
válasz
z123456z #34550 üzenetére
Ezt írtad:
"Január 25-én bukkant fel a magyar posta nyomkövető oldalán az első, és azóta is utolsó magyar vonatkozású ( ami már nem a német helyeket ecseteli ) bejegyzés, ami szerint a nemzetközi postakicserélő központban van. "Eszerint megérkezett. Nem kell udvarolni. Megírod, hogy nem felel meg az ajánlatuk. Aztán amikor minden határidő letelt szépen írsz a PP-nak. Mindenféle fuckolás nélkül. Attól nem leszel keményebb ha elküldöd őket a picsába, ennyit akartam írni.
-
z123456z
őstag
válasz
sambenez #34549 üzenetére
Ezen már régen túl vagyunk, többször írtam nekik, hogy küldjék újra vagy küldjék vissza a pénzt. Minden esetben ugyanaz a sablonválasz jött, hogy várjak. Ezek után kinek van még kedve udvarolni nekik a pénzemért?
Az egészről Ford Fairlane gondolatai jutnak eszembe, csak nem ausztráliáról. A többi stimmel.Ja, és nem a posta keverte el, gb meg nem kerestette.
". Tájékoztatjuk, hogy a jelzett küldemény a Magyar Posta kezelésébe nem érkezett meg, erről a küldő külföldi postaigazgatást írásban értesítettük. " -
sambenez
addikt
válasz
z123456z #34548 üzenetére
Mindenkinek azt írják első körben aki nem vett biztosítást. Nekem is ez a válasz érkezett amikor nem jött meg egy csomagom. Aztán írtam nekik, normális stílusban hogy eddig nagyon elégedett voltam velük mindenhol csak jót írtam róluk. Szeretném ha ez a jövőben sem változna, és kértem a teljes visszatérítést vagy az újraküldést. Következő levélben már írták hogy újra küldik ha ez nekem megfelel.
Azt gondolom ha igazuk van ha nem, többet lehet elérni normális stílusban. -
z123456z
őstag
válasz
sambenez #34542 üzenetére
Ami történt, megtörtént, nem tudom visszacsinálni. Nagyon felidegesített a féláras visszatérítés, amivel ráadásul csak együttérzésből adnak, mert nem vettem biztit, de fontos ügyfél vagyok. Tehát még szívességet tesznek nekem ezzel, holott február 5. óta írogatok nekik, hogy a magyar posta azt mondta, kerestessem velük, mert hiányosan érkezett a kicserélő központba ( gondolom valami papír hiányzik, nem sikerült kideríteni ). És ezek után féljek attól, hogy a Paypal a stílus miatt ellenem fog dönteni? Hát nehogy már a a szimpátia alapján döntsenek a vitás ügyekben, mert akkor megette a fene az egészet, és csak a csúszómászóknak áll ez a világ. Én már keresztet vetettem erre a 75 dodóra, olyan régen fizettem és nem kaptam érte semmit, hogy már nem is érdekel, elmúlt. Csak az ember igazságérzetét kapirgálja a sztori.
Mondjuk arról, hogy nem fuckolunk ilyen vita során
Miért, fülünket-farkunkat behúzva könyörgünk, hogy könyörüljenek rajtam? Az jobb? Azt meg te sem gondolod komolyan, hogy a ( magyar ) vásárlók akár 1%-a is elolvassa, mit ír az apróbetűs rész, pláne, ha eddig nem volt ilyen gond?
-
-
1stVikman
senior tag
válasz
z123456z #34539 üzenetére
Hasonlóan jártam kisebb értékő rendeléssel.
Nekem is először fele visszatérítést ajánlottak, mert nem volt biztosítás. Tracking alapján bejött az országba (SK), onnan sehova tovább. Vám kb. lexarja, posta dettó, mondván, csak a feladó kerestetheti a csomagot.
Így írtam a GB-nek, hogy kerestessék, és adják vissza a teljes összeget, mivel nincs nálam a cucc, tracking-gel bizonyíthatóan. Továbbá írtam, hogy ha visszadják a pénzt, de a csomag mégis megérkezne, akkor újra kifizetem.
Aztán GB walletra visszaadták a teljes összeget. Nekem így megfelelt, így nem vittem tovább a dolgot.
Még lehetett volna alkudozni, hogy PayPal-ra küldjék vissza, de nem volt kedvem tovább szórakozni.Szóval először bepróbálkoznak a fele összeggel, aztán udvariasan, de határozottan kérni kell a teljes összeget. Jelezve, hogy kézbesítés esetén visszaadod. Ha itt is makacskodnak, meg lehet említeni a PayPal-t, ha ekkor is húzzák, akkor érdemes felterjeszteni.
Ez az én véleményem.
(#34538) kBruce
Akkor csak a 12 dodós posta tréfamentes. Így viszont inkább BG-ről rendelem, ott kedvezőbb az ár. -
z123456z
őstag
Beírom ide is a tapasztalataimat, nem láttam, hogy van külön topik ennek a gané cégnek. Hátha valaki megspórolható a tanulópénzt.
Na , gearbest is kimutatta a foga fehérjét. December 26-án rendeltem egy tabletet eu priority line szállítással 75 dollárért. Január 25-én bukkant fel a magyar posta nyomkövető oldalán az első, és azóta is utolsó magyar vonatkozású ( ami már nem a német helyeket ecseteli ) bejegyzés, ami szerint a nemzetközi postakicserélő központban van. Február 5-én írtam a Magyar Postának, hogy mi történik. Állítólag a kísérő dokumentumok hiányosak voltak, ezért akadt el, ők semmit nem tudnak tenni az ügyben. Magyarul nincs náluk, keressem meg az eladót, nekik kell kerestetni. Ezen infók birtokában, saját tört angolsággal és Google fordító segítségével írtam gb-nek. A válasz az volt, hogy vegyem fel a Magyar Postával a kapcsolatot, amúgy pedig várjak türelemmel március 10-ig. Erre válaszoltam, hogy ez már megtörtént, ezért írtam nekik. Erre azt írták, hogy felveszik a kapcsolatot a szállítási céggel, várjak 10-14 napot. Persze nem történt semmi, a leveleimre ugyan azok a válaszok érkeztek, szerintem valami robot válaszolgat. Elérkezett a várva várt nap, a mai. Csomag még mindig ugyan ott. Erre gearbest válaszában az orrom alá dörgöli az apró betűs részt a szállításról, mi szerint nem tartozik felelősséggel a csomagért, mert nem vettem biztosítást. De, mivel fontos ügyfél vagyok, a felét visszaadják. Ezt lezártam egy fuck you-val, és mentem paypalhoz panaszkodni. Hogy mi lesz belőle, nem tudom, de nem korrekt így hárítani a felelősséget. Gondolom akármi lesz, nem marad a postán a csomag, hanem visszamegy nekik, így őket kár nem éri. Amúgy meg ha ez tényleg így működik, a világ legegyszerűbb dolga extra bevételt szerezni, csak néha hiányos dokumentumokkal kel postázni, és akkor elakad a dolog. Visszaadja a felét, a fele meg az övé és még az áru is megmarad.
Szóval, óvatosan a gearbesttel. Úgy néz ki, 21 ezrembe került a rendelgetés elvonókúra. -
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Szintén szállítási kérdésem lenne, de még rendelés előtt.
Szóval adott egy lámpa, képen az elérhető szállítási módok:
A kiválasztott EU registered vagy bármelyik (holland, belga, svéd regisztrált) másik " tréfamentes"?
Vagy csak a jóval drágább Eu express?Illetve a "shipping guarantee"-t kell/ érdemes rá kössek?
Eddig egyetlen csomagom tűnt csak el GB-ről, a karácsonyi forgatagban, de pár levél után Wallet-ra refundoltak szerencsére. (Felhívva a figyelmem, hogy egyszeri alkalom, legközelebb vegyek biztosítást.) -
arfer
senior tag
HK-4 store-ból rendelnék, és szállításra a fizetésnél csak annyit ír: Priority Line $0.00 10-20 business days (Expedited Shipping van még 8 dolcsiért). Ez vajon ÁFAmentes? Nincs semmi PDM, vagy EU express, vagy egyéb, csak ez a kettő...
-
blakey
titán
válasz
Silent77 #34527 üzenetére
Köszönöm
Igen, ezeket töltőttem ki.
Összegnél vagyok elakadva, mert olvastam, hogy a teljes fizetett összeget kell beírni és nem a box árát, tehát a box ára+postai díj+biztosítás (11132+974+663). A teljes összeg: 12769 HUF volt.
Most ennyit írtam:#34528) kBruce
Köszönöm, már kitöltőttem és ahogy ott van.
Az összeget nem értem, mert nem logikus, hogy a biztosítást és a szállítási költséget is beleszámolják a vámkezelésnél. -
válasz
blakey #34522 üzenetére
Feladó: Gearbest
Feladási hely: Kína
A többit értelemszerűen.
Bejelölöd a postai vámkezelést.
Paypal képernyőmentés a vásárlásról, és még csatolod az GB oldalról a vásárlást.
Én ennyit szoktam mindig.
Amennyiben érték alatt vagy, nincs semmilyen költséged.
Ha 42.06$ érték alatt vagy, akkor ezt is beleírhatod:2017 évi CLII. törvény az uniós vámjog végrehajtásáról szóló törvény alapján számított vámteher mentességi határnak, mely 2019 márciusában jelenleg: 42,06$
A hivatkozott jogszabály 162.§. (5) bekezdése kimondja:
“(5) A vámhatóság által kiszabott, illetve visszautalandó, jogcímenként kis összegű, 10 EUR-nál vagy az ezzel megegyező, a 138. § (1) bekezdése szerinti árfolyamon átszámított forintösszegnél kevesebb egyéb terhek összegét – kivéve a jövedéki termék után kiszabott egyéb terheket – nem kell megfizetni, illetve visszafizetni. Az így meg nem fizetett összeget a vámigazgatási eljárás lezárásával egyidejűleg törölni kell, a vissza nem térítendő összeget pedig bevételként köteles elszámolni a vámhatóság.”
A fentiek alapján kérem, hogy a …………………… postai azonosítószámú csomag vámkezelését, vámteher felszámítását mellőzni szíveskedjenek.
-
blakey
titán
Nem azt kérdeztem, hogy mivel adták fel, el tudom olvasni az adatokat, az oldalon EU Registered szerepel, a kiküldött értesítőben meg EUEXPTH. Nem ez volt a kérdésem és írtam, hogy ellenőrízni nem lehet, hogy mit takar, mert megváltoztatták a postázást az akció lejárata után és már nem volt elérhető amit választottam.
-
blakey
titán
2 hete rendeltem egy boxot, 11132 HUF volt, EUEXPTH-el küldték, de sajnos utólag nem tudom megnézni, hogy pontosan mi volt, mert hamar lejárt az akció és már nem azok a szállítási módok voltak elérhetőek. Lehet, hogy EU Priority Line volt. A lényeg az, hogy a vámon akadt. Kérdésem az, hogy feladónak és feladási helynek mit kell írnom? Pontosan hogyan kéne kitöltenem a doksit és mit mellékeljek, hogy jó legyen? Ha már vámon akadt akkor mindenképp fizetnem kell postai kezelési díjat is? Még soha nem volt ilyenben részem. Köszi
-
prsq
aktív tag
válasz
Silent77 #34518 üzenetére
"Mindegyik színnél Armyt ír."
Hát pont ez az, army greent ír mindnél. A típuskód meg narancsssárga. Mindnél.(Szerintem is feketét küldenének, de ez akkor is káosz, nincs mit szépíteni rajta.)
Kép az egyik reviewból. Fekete. És BK a dobozon.
Jó, befejeztem. :-)
-
prsq
aktív tag
Erre ne fogadj:
https://ganzoknife.com/knife-firebird-f753m1-black-green-orange/Kattints a színnél, és nézd az SKU-t.
BK, GR, OR, CF, az utolsó két betű azonosít. (Van vagy 5 Ganzo-m, tudom.) -
prsq
aktív tag
Ha már bicska:
A típusjelzés alapján (OR) narancssárga.
De a címben az áll Black.
Meg alatta is, a színnél.
Legörgetve a Specification-höz: "Color: Army green"Vajon milyen kapnék, ha rendelnék? (Nem rendelek, már van.)
(Aki nem ismeri, három markolatszínben létezik - plusz a CF, de az külön fut -, lehet(ett) választani. De ez akor is röhejesen kaotikus.)
-
BBéci
legenda
Csoda történt, január 10-én megrendelt bicskámat becsomagolták és elindították a gyűjtő raktárba.
-
lkristóf
senior tag
-
BBéci
legenda
válasz
vegyszer #34505 üzenetére
Nem hibás, mert nem a banki árfolyamokról írtam, hanem az adott kés áráról, ami a bolt szerint a dollár árfolyamának áru-beszerzéskori változásai miatt emelkedett 41990-ről 49990-ra, majd 68900-ra. Azért nem csökkent az árfolyammal együtt, mert nem akarták veszteséggel eladni. Vagy csupán nagyobb hasznot akartak bezsebelni.
Tehát az általam említett legolcsóbb ár akár 1999-es beszerzés is lehetett, míg a legmagasabb éppen a dollár 310 feletti csúcsa idején történő szállítás és számlázás miatt lett annyi. -
BBéci
legenda
válasz
Digitalpimp #34503 üzenetére
Nem olcsót szeretnék, hanem olyat, amibe beleszeretek. Ahhoz persze minőségérzet is kell, a silány tucattermékektől irtózom.
A Meyerco Tactical Tanto-kat, amiket elvesztettem (az egyiknek félig fűrészes volt a pengéje) 2000-ben láttam meg a Késmánia magazinban, akkor 49990 Ft volt az ára. Ez hamarosan, a dollár árfolyam emelkedése miatt felment 68900-ra. 2003 őszén hozattam USA-ból, 15000 forintot fizettem érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- bambano: Bambanő háza tája
- Cipő topic
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9360 QHD+ érintőkijelző, 16GB RAM, 1024GB SSD, i7-7560U 2.4GHz - amerikai model
- Ryzen 5 4500 (6/12)
- Újszerű Logitech K360 vezeték nélküli billentyűzet - Magyar QWERTZ kiosztással
- Iphone 13 pro max 512gb független karcmentes eladó
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 2 14" FHD IPS i3-1115G4 , 8 GB DDR4 , 256 GB NVMe
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest