- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
axlfsi #37401 üzenetére
Most nem azért
De ha csináltál volna egy vásárlást pontokat felhasználva csak nem fizeted ki hanem törlöd, akkor a pontokat is visszaírják és meg is marad a következő törlési periódusig, és ha addig se használod el akkor megint lehet egy ilyet törlős rendelés
Bár most már mindegyNekem nem sok pontom van, de csak megcsinálom mindig hátha jó lesz később alapon
-
viktorhu
veterán
válasz
axlfsi #36981 üzenetére
Most is dönthet így. A lényeg, hogy ha az eladó már ajánlott valamit, akkor annál kevesebbet nem fog megítélni a pp. Ők a két fél között arbitrálnak, és mivel a gb-nél a fuvarbiztosítás nincs alapból benne az árban, ezt is figyelembe vehetik, ha akarják (ÁSZF), de megítélhetik a teljes összeget is.
-
totgab02
junior tag
válasz
axlfsi #31821 üzenetére
Köszönöm szépe, én is valami ilyenre gondoltam, szóval meg is rendeltem a telót már. Az Os kapcsán meg én is úgy tervezetem hogy első dolgom lesz rárakni az Oxygent, ebben a Oneplus elég kezes, fent van az oldalán csak le kell letölteni, nem úgy mint a xiaomi, szóval ha már gearbest, akkor ha valaki kínai xiaomit akar venni, ne tegye mert arról már letiltották, hogy a globált rá lehessen rakni.
-
szmyky
aktív tag
válasz
axlfsi #31775 üzenetére
Nekem már adták vissza a teljes összeget Paypal és biztosítás nélkül.
Akkor unták meg velem a huzavonát, amikor kértem a nyomozásról a hivatalos dokumentumot.
Ekkor a ügyfélszolgálatos átirányított a feletteséhez és az azt mondta, hogy ez egy kivételes alkalom és most utoljára visszaadják a teljes összeget.
Igaz ezt megelőzte egy hónap beszélgetés a Ticket felületén.
🙂
Meg én felvettem a DPD-vel is a kapcsolatot.(persze én tisztában voltam vele, hogy nem velem állnak jogviszonyban, így nekem adatot kiadni nem fognak)
Ott kaptam egy elutasító levelet, hogy csakis a feladó kezdeményezhet nyomozást a csomag után... na, én ezt is be másoltam nekik. -
mdav88
aktív tag
válasz
axlfsi #31775 üzenetére
Most nekem is beragadt, írtam nekik, elviekben nekiálltak keresni... okt 4-én elvileg elindult a magyar posta felé feuchtból, de gyakorlatilag nem érkezett be...
Egy kicsit azért még reménykedek hogy problémamentesen megérkezik, de van egy rossz sejtésem, miszerint nem...
-
vandor01
senior tag
válasz
axlfsi #16502 üzenetére
Ez az ATOM tipusu procik lassuak....
de annyira hogy kattintasz azt gondolkozik egy kicsit....idegesito!
egy elso generacios i3 is 100x jobb! de 60eft ert kapcsz mar 3th
genes hasznalt uzletit! meg akar 6honap garival is! 1000x jobb vetel!
ezt gagyit meg felejtsd el! persze ha ingyeeee van akkor kerd! -
-
cidalain
veterán
válasz
axlfsi #16237 üzenetére
Minden orszagban van afa. Ha ausztriaban veszel egy csokit annak az araban is van afa, csak az osztrakoknak fizeted. Ha EU raktarrol veszel akarmit abban is van afa, amit az adott orszagban marad. Ez persze be van epitve az arba, nem kulon koltseg.
Te az Afamentes szot hasznaltad, ami nem allja meg a helyet.
Itthon nem rakodik ra semmi kulon penz EU vadarlas eseten, es azt gondolom neked ez a lenyeg. Annyit kell fizetni amennyi ki van irva (+esetleges szallitasi koltseg), ezen felul itthon mas nem lesz. -
sepsi0
őstag
válasz
axlfsi #16231 üzenetére
Szia!
Sajnos már elfogyott, tegnap rakták fel, jó áron volt...
EUn belül az első beérkezett országban kell fizetni az áfát és vámot, onnan kezdve az Unión belül már nincs egyéb költség, ez az EU lényege. Angliában gondolom kisebb az áfa azért ott hozzák be.
Magyarán, ha EU raktárból rendelsz csak szállítási költséggel kell számolnod. Ha kifogsz valami jó akciót, sokszor olcsóbb, mint kinából. Most is ez volt, ezért is linkeltem.
Nekem már úton van a teló, igaz még Angliában van. Tegnap két dolgot rendeltem a GB-ről, mindkettőt fel is adták, ezért is szeretek itt vásárolni. -
-
206 cc
senior tag
válasz
axlfsi #16191 üzenetére
Ajánlok egy jó kompromisszumot a 139c egy jó multi az tény,de nemrégen rendeltem egy Bside ADM08-at és meg kell mondjam 21-22 dodóért egy igen kiválló döntés volt. Erős robosztus gumirozott ház,jól látható kijelző,alaplapja meggyőző korrekt minőségű alkatrészeket tartalmaz,rendes ősszerakás,jól vannak az alkatreszek beforrasztva. Korrekt mérési szintek -hasonlítottam egy Fluke 18B-hez- jó a központi választó tárcsa,szóval nagyon megéri azt a 22 usd javés ugye átjön vámon főleg ha pontozod is!! Hobby szinten igen jó választás! A Uni-T 139c is ajánlott BG-n azt hiszem van most -15%kupon de az ugye dupla ár még úgy is!!!...hobby szintre bőven jó a Bside ,Gearbesten van ugyan Peakmeter 18c amiben pont ugyan ez az alaplap van de az sárga dobozolás és drágább 5-6 usd-vel !! Szerintem a 20.-usd kategória pont kiszolgál minden igényt......
Persze ez csak egy vélemény -
cidalain
veterán
válasz
axlfsi #16191 üzenetére
Egy egy elektronikai cegnel dolgozom. A muszereszek nalunk emberemlekezet ota unit-ot hasznalnak mereshez. Tobb tipus is van hasznalatban, a 139 az egyik. Viszonylag kicsi, de sokmindent tud, hazi hasznalatra boven-boven elegendo lesz.
En egyebkent ugy gondolom, hacsak nem vagy hobbimuszeresz, akkor a 139 is olyan amit nem fogsz tudni otthon kihasznalni. En otthonra egy total olcsot 136B-t vettem. Ultrakicsi, konnyen befer a szerszamosladaba. Sajna lcd vilagitas nincs rajta. Munkahelyen teszteltem, teljesen pontosan mer. Ara 20 dollar alatt van, igy nincs ra semmi extra koltseg.
-
206 cc
senior tag
válasz
axlfsi #16189 üzenetére
Uni-T a 61E ami befutó modell sokan használják találsz jópár tesztet Youtube-on is róla! Nem tudom mennyire vagy szaki de hobby célra bőven megfelel a Bangood-os Mustool is bőven jó,de hasonló mávrka a lodestar, best,bside,mastech,owon stb.stb.....ami különbség az az alaplap és annak felépítése. Kb 30.-usd az egyik határ majd kb 50 a következő ettől felfelé már igazi minőségi márkákat érdemes nézni Fluke,Brymen,Agilent,
Persze lehet jót venni Voltcraft,Mastech vagy Uni-T ből is csak a felsőbb kategóriát kell nézni.... -
válasz
axlfsi #15899 üzenetére
Nekem is bejön.
Magyar idő szerint délelőtt 10 órakor lesz a következő akció.
Coppervape 528 GN 22mm RDA with BF Pin 4.99
Original Wotofo Conqueror RTA Atomizer - SILVER 7.99
Original CloudCig Moradin 25 5.3ml RTA Atomizer 9.99
Original OBS Crius RTA Rebuildable Tank Atomizer 7.99
Original STEAM CRAVE Aromamizer Plus RDTA 10m 15.99
Original Joyetech CUBIS Pro 22mm Clearomizer 8.99
Original Airistech Digital Viva Vaporizer 11.99
Original Airistech Digital Viva Vaporizer 10.99
5PCS Coil Head for Aspire Triton Mini Tank E-cig Atomizer 4.99
Original Aspire Nautilus 2 Coils(5pcs) 4.99
Original Wotofo Serpent Mini RTA Atomizer 8.99 -
szabi__memo
nagyúr
válasz
axlfsi #14394 üzenetére
Nem arra gondoltam, hogy nem tudják mi merre mennyi, hanem azért idióták, mert az hiszik ezt van aki beveszik. Eleve úgy kezdődik a termék árusítása, hogy látod, hogy az infóikkal át akarnak verni. Ilyet csak idióták csinának. Kapásból gyanakodsz, hogy vajon miféle oldalon vagy érdemes-e egyáltalán rendelned.
-
powerwade
senior tag
válasz
axlfsi #14332 üzenetére
Nem rossz ár ez sem, de én a gyártótól vettem 4.85 dodóért (iTead) - ahol, bár van egy "húzos" szállítási költség, több darab esetén már olcsóbbra jössz ki ennél. Az alternatív fw pedig itt található. S, hogy miért jobb mint az eredeti? Mert pikkpakk betudtam illeszteni a meglevő okosház vezérlőmbe ami jelenleg OpenHAB alapokon nyugszik, és MQTT-n kommunikáló eszközök vannak benne, mint pl. ez a Sonoff az alternativ FW-vel.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
axlfsi #14318 üzenetére
Ez engem is érdekelne, ill. az, hogyan értelmezhető a következő két feature:
● As long as you have a cell phone, you can easily control the power switch of your home anytime and anywhere"
● Remote control distance: about 10m"
Ha valami direkt Wi-Fi technológia, akkor érthető a 10 m. Ekkor gondolom a telefon és az eszköz közti távolságról van szó. Ám akkor miért írják, hogy anywhere?
Ha Wi-Fi hálózatra kapcsolódik az eszköz, ami elérhető külső hálózatból is, akkor érthető az anywhere, és a 10 m talán az eszköz és Wi-Fi Router közti távolságot jelentheti? Ez utóbbi esetben engem is érdekelne egy ilyen cucc. Nekem a leírásból nem egyértelmű. -
0021666
tag
En eddig kettőt rendeltem, egyik sem működött. Az egyikben egy forrasztast engedett el, de mivel nincs másik pakam így nem tudtam megjavítani. A másik meg egyszerűen nem mukodott. Probaltam minden lehetséges kombinációt adapter-feszultsegmero-powerbank, egyik sem keltette életre
Sajnos nekem nagyot kellett csalódnom, mindkettőnek refund lett a vége.
-
Beni2360
félisten
Szerintem az olcsóbbiknál nincs audió kimenet. Sajnos nem engedi megnyitni a linket a böngészőm de rákerestem az alin és igen nincs benne kimenet mint a link címében is látható.
Ebbe már van. -
bul07
nagyúr
Nekem a telefon tok mögé van rakva a fémlap, már több mint fél éve használjuk(ismeretségi köröm) és szemiféle probléma nem volt eddig a mágnesesség miatt (S2, több A3)
Nagyon kényelmes a használata
A szellőző lefittyenés kocsi "hiba", meg kell támasztani kis papírral vagy műanyag lappal
De van olyan is ami ragasztós mármint a kocsi része, bár én azt nem használnám csak ha kemény műanyag a műszerfala kocsinak(nyom nélkül eltüntethető)De van ebből tapadókorongos is
-
Nagyon sokat rendelek másoknak is.
A környékünkön én vagyok a beszerző.PiEm-14B:
Nincs túl lihegve, ha tényleg változott elfogadom.
Ha viszont nem, akkor jogosan kérem az elmaradt 660 pontom.
Annyit kértem, hogy jelezze aki esetleg megkapná a 80 pontot.
Videók... Én soha nem onnan tájékozódok, életemben nem néztem még ott se videót, se képet.
Egyértelmű, hogy mindenki a pontok miatt csinálja.
Nem szennyezem a környezetem, én mindent elajándékozok.
Most épp 20 lufit, és kb 20 ékszert osztottam szét. -
Beni2360
félisten
(viszont mindenki panaszkodik, hogy visszhangosan hallja magát - nem is szeretem használni. Nem tudom, hogy más kihangosítok vajon jobbak lennének-e, de annyira nem izgultam meg rá témára).
Hát természetes, hogy hallja saját magát mivel a hangszóróból jön a saját beszéde és a mikrofon ezt érzékeli. Na most egy olcsó cuccnál ez természetes de vannak állítólag ahol írják, hogy visszhang szűrő van benne. Na de egy nem átlagos (drága) cucban már beszédfelismeréssel egybe fűzött hardver van ami ugye nem itt kezdődig az árat viszonyítva. -
PiEm-14B
csendes tag
Én is vettem egy 10 dodóért egyet az asszony autójába. Nem mértem ki, de szerintem sztereo és pontosan ugyanolyan minőségű, mintha FM rádiót hallgatnál. Tehát nem a készülék, hanem az FM limitálja be a minőséget. Bedugod a cuccot a szivargyújtóba, kb. 10 mp, míg bebootol és csatlakozik, utána automatikusan elkezdi játszani a zenét. Nagyon pöpec a cucc, asszony is meg van vele elégedve, pedig amikor mutattam neki, hogy mivel leptem meg, csak azt kérdezte hogy ez mi meg minek az?
Az FM frekvencia a saját appjával könnyedén beállítható. Én mondjuk átállítottam 101.5-re, ami viszonylag üresnek tűnt, mert a gyári 96.4-gyel lehetne viccelgetni gondolom a piros lámpánál melletted állókkal.
A LED színe is beállítható.
A töltő részét még mondjuk nem próbáltuk, mert csak 2 hete van meg, de mindenesetre én mindenképpen ilyet vennék az egyszerű sima töltő helyett. Az én autómba mondjuk van aux port és oda dugok be másféle BT-os receivert, de azt néha tölteni kell, néha kh-zik, sokkal körülményesebb. Arra figyelj, hogy csak akkor kompatibilis az autóddal, ha a szivargyújtó adapterben belül van ilyen rugóféle/kiálló izé, mert ugye a ROIDMI-n nincs. Ezért pl. a Fabia-hoz tényleg nem jó.
-
cidalain
veterán
Muotkor vettem ilyen roidmit, pontokkal 7 valamennyiert azaz kb 2000 ft-ert.
Nekem ennyit megert, igy nem feltetlen kell azt hallgatnom ami cd-n a kocsiban van. Illetve ceges kocsiba is jo, mert az meg nem tud mp3-at lejatszani.
Nem vagyok egy audiofil, de arahoz kepest teljesen rendben van a minosege.Esetleg meg erdemes megfontolni a roidmi uj verziojat, az mar kihangositani is tudja a telefonhivasokat. Igaz az ara kozelebb van a 20 dollarhoz.
Robotporszivo: pont most akarok venni. Tudunk porszivozni, de falahogy nalunk extra mennyisegben keletkezik a por. 2 naponta kellene takaritani hogy semmi ne legyen. Rohadt szar mindig benyulkalni a franciaagy ala, szekreny ala, stb. A porszivozas fele negykezlabas mutatvany.
Szoval a porcicat osszeszedni laminaltrol, az mar boven jo. Nyilvan a szonyegbe taposott teveszart nem ezzel kell kiszedni.
Hogy sziv vizen at a tied? -
cidalain
veterán
volt már itt, aki szopott memókártyával, mert nem tudta azt a sebességet, amivel az oldalon hirdették. igaz, az nem samsung volt. de ott elég sokáig hadakozott a GB-tel.
8,99 a sinceritytranding-nél az ebay-en szintén free shippinggel.
9,39-ért már evo+ is van nála.
ők biztosan eredetit nyomatnak. a memókártya topicban is mindenki azokat ajánlja, hogy ott nincs szar, és jók az áraik. -
axlfsi
veterán
Aki nyitott mar ticketet Banggood-on: errol nem kapok semmilyen visszajelzest e-mailben vagy akar a profilomon belul? Mindent kitoltottem, ahogy azt kell, majd SUBMIT, aztan annyi... (varjak ket napot, aztan ha nincs reakcio, irjak ujra vagy esetleg mindjart PP dispute?).
Koszi!
-
-
vasi89
őstag
10400as akksi ugyan igy működik nálam LED lámpával. Ha nyomva tartom a gombot nem világít de amúgy folyamatosan. Ugyan ez az akku és ugyan innen. Viszont ha neked jo a LED nálam meg nem akkor szerintem neked is a venti a hibás. Én gyanitottam h a LED fényszóró a rossz. Valamihez ajándékba járt de nagyon gagyi xiaomi copy
-
-
Michele
tag
Ezt:Hubsan H501S X4
-
Outlander
addikt
Már a kérdést sem értem....
Angliából jön... most ahogy a kolléga is mondja, vagy vagy alapon van a tárolás, ez nem te/mi dolgunk, engem nem is érdekel...
Van aki már belefutott abba h elvileg volt készlet közben meg nem... nekem személyszerint 4 telefonnal még nem volt ilyen.
-
Beni2360
félisten
1 Variáció:Az úgynevezett EU raktárak egy vámszabad területen levő polcmennyiséget takar amit a vámszabad területen bérelnek.Amikor megrendelés jön akkor kérik ki az árut és akkor fizetik meg az ő fizetni valójukat. Gondolod, hogy előre fizetnek és várják a sült galambot? Megy a levél ebből és abból ennyit meg annyit aztán fizetés után kihozhatják.
2. variáció: Amikor egy teljes konténert áthoznak hamis papírokkal kevesebb értékkel stb. Úgy mint itthon a Kőbányai viszonteladói piacon van. -
Castell
aktív tag
A YunTrack-es TN szerintem kamu. Íme a másik topic összefoglalójából egy rész:
"Léteznek különféle nyomkövetésnek látszó pótlékok (nem valós követési történetet generálnak, így akarnak valósnak látszani)"
És mi igazolja ezt az állítást?
Sokan megkapják ezt az infót:
"it will take 2-8 days to complete delivery"
Elér Belgiumig és gyakorlatilag van olyan, aki sokkal később lesz ennek az infónak a birtokában, mégis hamarabb megkapja a csomagot.
-
L4mie
veterán
2 videót csináltam, itt inkább nem égetném magam az angolságommal, kínai megértette
1. Azt, hogy rádugom a töltőre és semmit nem reagál,
2. Utána kérték, hogy csekkoljam le a töltőt jó-e, erre csináltam nekik egyet amin mikrométerrel kimérem,
hogy PC USBl-be dugva a MIband töltőfeje 5.2V-t kap, aztán látványosan rádugtam a Mibandot és se led se villogás.*ha nagyon nagyon szeretnéd privátban megadom a linkeket, de csak ha nem röhögsz ki
-
cidalain
veterán
mondjuk ráteszi töltőre, és nem világít, aminek kellene.
nekem azt kellett videóznom egy billentyűzeten hogy nem működnek a gombok
írta a tablet hogy párosítsam, és videóztam, ahogy irtam be a számokat, majd entert nyomva nem történt semmi. meg ha nyomogattam gombokat akkor némelyiknél felvillant egy led, némelyiknél meg nem. ez volt a bizonyítékvideóm -
cidalain
veterán
Hiaba rendeled kulon, egyenkent is afaertek felett vannak
(22 euro, azaz kb 23 dollar, de ev eleji arfolyamnal nezve)
Afa egy darabnal kb 8 dollar, vamolasi koltseg 2000 ft (azaz kb ujabb 8 dollar) igy kb 43 dollar/ darabra szamithatsz. Ennel olcsobb az EU raktar.
Persze lehet rizikozni, hatha atcsusszan vamolas nelkul. -
krisztianAMG
senior tag
Ne rendelj innen, mert hevizms, vandor01 és tahepa fórumtagoknak (remélem nem maradt ki senki) negatív tapasztalatai vannak a bolttal.
Részemről már nincs is kedvem már szakmailag hozzászólni a topichoz. Egy csipetnyit vicces, hogy olyanok "uralják" a topicot, akik elvileg nem is rendelnek a webshoppól, mert úgysejönmeg meg úgyishibás. Tahepa for topikgazda!
nadragulya: Két hónap után eleve PayPallel kellet volna folytatni, nem alkudozni, ott pedig eszkalálod és várod a PP döntését. A Belga postás nyomkövetés abszolút jogos, ha fizetnék pluszba, és így adják fel, ugyan úgy indítottam volna már egy PP ügyet, és visszakértem volna a 2$-t. De ennyi. Ezt páran még eljátsszák, felhagynak a hülyeségeikkel, és elkezdik normálisan intézni az ügyeiket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest