Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex devil
senior tag
Sziasztok! Ha az ígért 15-28 business napon belül nem érkezett meg amit rendeltem hogyan tudom visszakérni a pénzem és mikor? Paypallal fizettem. Néztem a ticketet de nem tudtam eldönteni melyik sablont válasszam.
-
Jakuu
őstag
Megtudjatok mondani, hogy hany nap utan lehet reklamalni, ha egy termek nem erkezik meg ?
Csak azert kerdezem, mert tracking szerint svedorszagba a majus 5.-ei rendelesem, majus 17. en erkezett, viszont azota semmi valtozas, az utolso bejegyzes :14 May 2019 13:41 Item departed from sorting hub Malmö
17 May 2019 08:59 Item received into final destination country Budapest -
Toto00
tag
Sziasztok!
Ha egy terméknél csak "Priority line" van megadva szállítási módnak "EU" nélkül, akkor az nem vámmentes szállítás?
-
Michele
tag
válasz
tometalian #35081 üzenetére
Ne izgulj.
Magyar posta elosztó Budaörsön hegyekben áll a kínai csomag, nincs aki fel dolgozza, egy postás ismerős mondta. Elvileg most állítottak rá egy egész gép sort, hogy szét válogassa.
Úgy hogy mindenki meg kell kapjon mindent. -
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Régen rendeltem már a Gearbest-ről, ám úgy rémlik, akkoriban a rendeléseknél megtekinthető volt a számla.
Most viszont sehol se találom. Ez már megszűnt, vagy csak jól eldugták?
A detail-re kattintva sem jelenik meg részletes infó, a termék leírásánál meg csak annyi szerepel, mint a termék oldalán a címben is, amiből hiányoznak fontos paraméterek, melyek a termék pontos típusát írná le. -
Matko0891
újonc
válasz
Én is hasonló cipőben jártam. Ne izgulj odaér! https://t.17track.net/hu#nums=RU301423525NL&fc=08051
-
Ferike81
senior tag
Nekem most kellemes meglepi volt a hozzáállásuk. Volt egy kis gondom egy termékükkel. Tegnapelőtt megreklamáltam, és most pittyegett a telefonom, hogy full refund. Semmi civakodás, időhúzás.
-
bul07
nagyúr
Ezt az olcsóbb kést rendeltem meg(postásnak szánom ajándékba)
Akkor 5-7 szerepelt a feladás napjának, persze ez már most 17-19
Csak még olyan is lett hogy mikkor én rendeltem ingyen posta is volt
Most meg már $2.58 csak a postaSzerintetek létezhet olyan hogy kifárasztásra játszanak és direkt nem adják fel mert elszúrták és nem tettek posta díjat?
Ha ezt se fogják rendesen teljesíteni akkor végleg itt hagyom ezt a ....
November elején volt az utolsó rendelésem, azóta nem rendeltem innen mert nem éri meg, máshol olcsóbban jövök ki
Most rendeltem két dolgot de ha ez se fog zökkenőmentesen menni -
sambenez
addikt
válasz
Egész véletlen nem LVS-sel kezdődik az a szám? Mert ha igen akkor ez a csomag belgiumba érkezett 10 napja, és még kb 1-2 hét mire megkapod. Ráadásul a magyar posta nem is követi.
-
tometalian
csendes tag
10. munkanapja: 2019-05-24 10:10:00 The item has arrived in the country of destination. Posta követője szerint viszont belföldön sincs még: 2019.05.23. | 22:35Külföldi postai kicserélő üzem. Postánál rákérdeztem a követési számra, a saját gépükben nem is látják a csomagot, ami érdekes, mert ugye én a posta.hu-n is rá tudok keresni. rendeltem már aliról, ebayről, banggoodról, wishről. egyszer sem fordult elő ennyi várakozás miután elvileg belföldre, de legalábbis a nemzetközi központba ért. kezdjek el izgulni?
-
EXIEZ
aktív tag
Üdv. Van egy ilyen kuponom, viszont amikre akartam volna használni nem engedi. Mitől függ, hogy mire is jó?
-
válasz
szemmelver #35072 üzenetére
Valószínű igen, bár ha nem kérted, lehet nem fogják. Nem vesztesz vele semmit.
-
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem egy telefont egy hete. Tegnap írtam nekik, hogy mikor adják fel. Az eu-s adapter amit adnának hozzá nincs raktáron, ezért csúszik. Jeleztem hogy nem kérem az adaptert, csak a telefont küldjék.
Ma fel is adták "Partly Shipped" a kérdésem az hogy az adaptert külön csomagban fogják küldeni?Köszönöm
-
antal750
aktív tag
Sziasztok
Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days Ezt írja máj 09-i napon. Azóta semmi
Április 27-n rendeltem a cuccot meddig kell várni szerintetek? -
Matko0891
újonc
válasz
Bravotangot #35064 üzenetére
Én is írtam nekik. Sablonszöveg: Várjak. Kiváncsian várom a fejleményeket.
-
válasz
alex devil #35065 üzenetére
Elhagyta Hollandiát, akár 30 nap is lehet még.
Nem Magyarországot jelenti a bejegyzés. -
alex devil
senior tag
Sziasztok, az app azt írja a 10.-én feladott 5 dolláros autós mobiltartóra 17.-e óta hogy megérkezett az országba és s postal operatornál van és delivered in coming days. Megkapom szerintetek még valaha vagy lenyúlták a postán?
-
Bravotangot
újonc
válasz
Matko0891 #35063 üzenetére
Napi szintű levelezésben vagyok az ügyfélszolgálatukkal. Állítólag vizsgálják az esetet és az eredményről értesítenek, addig legyek türelemmel, ezt írták legutóbb. Mindenesetre érdekes, hogy több egyidejű esetről van szó. Azt nem tartom valószínűnek, hogy egy komplett szállítmánynak lába kelt, itt valami más turpisság lehet. Kíváncsi vagyok hogy hogyan zárul ez az ügy, tényleges újraküldést vagy pénzvisszatérítést csak 60 nap eltelte után lehet kezdeményezni. Ez nekem június harmadik hete.
-
Matko0891
újonc
válasz
Bravotangot #35061 üzenetére
Nekem is ez a problémám, hogy 2,5 hete semmi infó, ami kissé nyugtalanító. A dologban az a "legszebb", hogy egy kollégám ugyanakkor rendelt tőlük ugyanúgy telefont és az Ő csomagja is ugyanott megállt.
-
HornedReaper
senior tag
HK raktárból a "sima" Priority Line ÁFA-mentes lehet?
-
Bravotangot
újonc
válasz
Matko0891 #35047 üzenetére
Nem akarlak nyugtalanítani, de szerintem a hozzádszólók figyelmét elkerülte, hogy az általad bemásolt tracking szövegéből hiányzik a lényeges "International Office of Exchange, Consignment departure, (dátum)", ami konkrétan az jelentené, hogy az árut a Magyarországra fuvarozó cég átvette és a szállítmány a feltüntetett időben elindult. Ennek hiánya azt jelenti, hogy a termék vagy még mindig a GBASMA elosztóban hever átadásra és szállításra várva, vagy eltűnt. Ha elindult volna, akkor legrosszabb esetben 8 nap alatt a magyarországi elosztóban lenne. Persze, lehet hogy itt valóban ülnének rajta két hetet, de a MP nyomkövetőjében szerepelne, hogy mikor érkezett be. Esetemben azt írja, hogy a külföldi (GBASMA) elosztóban szállítâsra előkészítés alatt áll. Már 16 napja. Ez a gyakorlatban azt jelentheti, hogy ott lenyúlták. Egy másik küldeményem ugyanonnan 2 és fél nap alatt ért múlt pénteken Mo-ra és ma hozta ki a postás.
-
Beni2360
félisten
válasz
bertokl #35053 üzenetére
Csakhogy ott nem szerepel EU Priority Line és a Priority Direct Mail a szállítási lehetőségek közt.
-
Ixion77
addikt
Ez a Beelink GT - King rendelhető "$0.85 to Hungary Via Priority Line" szállítással. Ez az áfamentes szállítási mód, vagy az egy másik Proprity Line?
-
Matko0891
újonc
válasz
Bravotangot #35046 üzenetére
Most rendeltem először GB-ről, de utoljára is. Ha 25 munkanap akkor sem jön ki a matek, hiszen az NPKK-ban is űlnek rajta még kb 2 hetet. 50000 Ft pá-pá!
-
Bravotangot
újonc
válasz
Matko0891 #35032 üzenetére
Szia, ugyanez a helyzet, csak én 04.26-ától várok. Vagy a holland posta ül rajta, vagy már lenyúlták, de a továbbszállító cég biztos, hogy még nem kapta meg. BG-től is rendeltem, 05.21-én kapta meg a kínai szállító a holland postától és ma délben már a magyar elosztóban volt. 2 és fél nap alatt. Mindkét esetben Hong Kongból ugyanaz a GBASMA.
Reklamáltam, állítólag felvették a kapcsolatot a holland postával. Szerintem ezt a küldeményt már valahol hirdetik. -
Beni2360
félisten
Gyerekek hova tűnt a napi bejelentkezési lehetőség a droidból?
Nem találom sehol. -
leskopeter3
csendes tag
válasz
leskopeter3 #35038 üzenetére
Ok, köszi!
-
válasz
leskopeter3 #35036 üzenetére
Ez nem sima holland posta. PDM ami áfamentes.
Nem vertek át.
Banggoodon az eu priority line, több szállítási módot tartalmaz. -
leskopeter3
csendes tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni a hozzáértőktől.
Bár nem GB rendelés, hanem Banggood.Rendeltem egy Xiaomi Fimi X8 SE drónt, két nap alatt fel is adták,
létezik hogy az EU Priority Line szállításnak ilyen követési száma van?
LXxxxxxxxxxNL vagy csak sima holland postával küldik és fizethetem a vámot?Köszi
-
Az uniós vámjog végrehajtásáról szóló 2017. évi CLII. törvény 138. §. és 162 §., valamint az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény előírásai alapján kiszámolt alábbi értékhatárokig áfamentes a küldemény:
2019. június: 41,33 USD-ig, 60,03 AUD-ig, 55,37 CAD-ig, 41,78 CHF-ig, 32,64 £-ig és 285,39 CNY-ig. -
Matko0891
újonc
Sziasztok!
Valaki gyakorlottabb tudna erről valamit mondani? Kissé idegesít.
RU301423525NL
In transit
Netherlands Hungary
2019-05-13 23:35:00Gbasma,Send item abroad (Export)Last vessel
To: Hungary Query takes : 755 MS
2019-05-13 23:35:00
Gbasma,Send item abroad (Export)
2019-05-10 15:50:00
Gbasma,Consolidated for local delivery
From: Netherlands Query takes : 748 MS
2019-05-10 16:24:00
The item is on transport to the country of destination
2019-05-10 14:51:00
The item is processed at the PostNL sorting center
2019-05-10 14:50:00
The item is at the PostNL sorting center
2019-05-10 01:23:00
The item is pre-advised
First vesselQuery takes : 792 MS
2019-05-09 20:00:00
Customs clearance processing complete.
2019-05-09 18:00:00
Parcel is in clearance.
2019-05-09 15:25:44
Parcel arrived at the airport.
2019-05-08 11:40:30
Departed Hongkong Sorting Centre.
2019-05-07 17:00:25
Arrived at Hongkong Sorting Centre.
2019-05-07 14:00:00
Sent to HongKong Sorting Centre.
2019-05-02 15:03:03
Departure in Location Warehouse Sorting Centre.
2019-05-02 12:06:10
Shipping Label Printed.
2019-05-02 12:05:30
Confirmed & Prepared For Packing.
2019-04-30 16:54:07
Order Created.Már több, mint egy hete semmi infó.
-
pn4hvq
senior tag
válasz
Silent77 #35030 üzenetére
Nem létfontosságú a rendelés, így idő szempontjából nincs jelentősége. De az a baj, hogy a holland posta szerint már a szállítmány ideért a célországba több, mint 30 órája, a Posta szerint még csak úton van ide. Értem én, hogy pont nem az "én" konténeremet nyitották ki és regisztrálták, hogy megérkezett az országba, de ahogy fentebb is írtad te is, ha ülnek rajta 1-2 hetet már most, akkor mi lesz dömpingidőszakban? Azt is "értem", hogy mivel nem érkeztették még be, így hihetem azt, hogy még úton van, nyernek x napot. De akkor is: rohadt egy hely ez az intézmény (is).
-
Gijon
senior tag
Sziasztok kérdésem csak annyi lenne, hogy hány napig ülnek egy RU.....NL "levélen" a kicserélő központban? Eddig egy, max. 2. napra a postán volt, de ez már kezd gyanús lenni.2019.05.16. | 22:35GBASMA SzállításKüldemény átadása nemzetközi szállításra 2019.05.16. | 22:35Külföldi postai kicserélő üzem
SzállításBejövő küldemény átvétele a kicserélőben
2019.05.17. | 19:38Nemzetközi Posta Kicserélő Központ -
-
Csak úgy kíváncsiságból, van vmi értelmes alternatíva a GB, bg helyett?
-
amadeus11
senior tag
válasz
rozsi71 #35020 üzenetére
Sajnos az idén elkezdték ezt a "nincs raktáron de áruljuk" üzletpolitikát. Én is mondtam vissza árut ez miatt! Egy napon belül visszautalták. Az igazsághoz hozzá tartozik ,az utóbbi két évben KB 20 rendelésem volt tőlük és mind meg is jött! Általában a feladástól számított 20. napra. Sok apróság tracking nélkül jött. Két csomagom két hónapot utazott. Jah, és Best Buy akciók sincsenek már.
-
rozsi71
tag
Megosztanám veletek a kalandomat: 04.27-én rendeltem egy terméket, amit 05.06-ra ígértek postázni. Persze nem adták fel, tolódott a dátum napról napra. 7-én nyitottam egy tikettet, amiben kértem az azonnali postázást. Válaszul közölték, hogy nincs készleten, de ennek a terméknek amúgy is 7-15 munkanap a postázási ideje. Rendben, gondoltam akkor várok. 05.17-én újra írtam nekik, hogy még mindig nincs úton a csomag. A feladási dátum ekkor már 05.23 volt. Azt válaszolták, hogy nincs készleten, és itt jöttek a lehetőségek a cserére, vagy a lemondásra. A lemondást választottam és a full refundot. A refundot másnap hagyták jóvá. Mivel nem paypalon, hanem bankkártyával fizettem, kicsit izgultam. De láss csodát a mai napon visszaérkezett a pénz a bankszámlára.
Ez volt az első rendelésem a GB-n, de nagyot csalódtam bennük. Ezt egy kicsit enyhíti a pénz maradéktalan és gyors visszaküldése, de azért meggondolom a jövőben, hogy rendeljek-e tőlük. -
-
lovi27
addikt
Ismerős jelenség. Mióta az ismételt kézbesítés fizetős rövidet csenget a postás és gyorsan távozik.
Én már megbeszéltem a mienkkel, hogy inkább már az első kézbesítéskor fizetem az ismételt kézbesítési díjat, csak ne vigyék vissza. Nekem az csak bosszúság. Ha kocsival meggyek érte az sem olcsóbb, sőt, ha tömegközlekedéssel az meg rengeteg idő. Inkább fizetek és akkor már az ajtóhoz sem kell rohannom, mert a pénzért már kétszer is csenget a postás. -
bl4ze
veterán
Beérkezett a csomag csütörtökön, de azóta sem hozták ki :
FeldolgozásBeérkezés feldolgozásra
2019.05.17. 20:05Bp. 3. sz. csomagkézbesítő bázisSzállítás Nem kézbesíthető (címzett és feladó nem található)
2019.05.20. 11:08Bp. 3. sz. csomagkézbesítő bázisPosta ügyfélszolgálat szerint a GB lehagyta a házszámot, telefonszám + név minden rajta, de házszám nincsen
Kaptam egy telefonszámot 06-1-211-3032 : természetesen SENKI nem veszi fel !Fel nem hívnának telefonon, inkább sikertelen kézbesítés.... ÁÁÁÁáááá 270 USD pakk
-
Vertigo18
addikt
Rosszul nézed...
-
-
Sziasztok,
A Priority Line: Netherlands Registered(PDM) 0.00€ 10-25 business days
mennyire áfa és vám mentes? egy 11k huf dologot rendelnék. -
mrzed
senior tag
válasz
nadragulya #35010 üzenetére
Csak ez itt a GB topik... a BG-on azért még nem ennyire rossz a helyzet.
-
nadragulya
csendes tag
válasz
szabi__memo #35005 üzenetére
Persze, hogy egyenlő. Csak éppen azt is készleten/raktáron lévőnek jelzik és szemrebbenés nélkül árulják azt ami nincs is. Mi lesz, ha nem is lesz? 60 napig semmi, utána szintén semmi míg a vásárló fel nem eszmél, utána jön a rendelj mást, majd szépen komótosan visszaadják a lóvét és ennyi. Ha meg marha vagy és BG bukszába teteted és kezdődik a végtelen folyamat elölről! Daisy meg látja is a szomorú igazságot (nem a honlapról nézi meg, mert tudja, hogy az csak egy átb@szás) és nem hiteget. BG1G
-
alex89
senior tag
válasz
szabi__memo #34991 üzenetére
Nem várt fordulatot vettek az események. Megkaptam a full refund-ot rendesen, nem GB wallet-re, továbbá megkaptam a felhasznált pontjaimat is
-
prsq
aktív tag
válasz
nadragulya #35003 üzenetére
Valahogy azóta k@rvult el a GB, hogy a sok kereskedőt beengedték.
Amíg mindent a GB-től vettünk (amolyan fasttech-szerű bolt volt), addig jóval kevesebb gond volt.
Amióta ilyen piactér jellegű (pl. ebay, aliexpress, vatera), azóta képtelenek rendet tartani. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
nadragulya #35004 üzenetére
Készlet nem egyenlő raktár??
-
nadragulya
csendes tag
válasz
amadeus11 #34996 üzenetére
Nagyon legyengült ez a csapat mostanság! A februári 4 rendelésemből 2-őt fel sem adtak röpke 60 nap alatt, egyet állítólag feladtak, de a Magyar Postánál eltűnt (én már abban is kételkedem, hogy egyáltalán feladták!), egy érkezett meg rendben. Az újabb rendelésemet - bár készleten volt és van - szintén nem postázzák. Az eltűntnél a féláras, kegyes visszatérítés lett, mivel a biztosítást követelték, kakáltak a paypal-es fenyegetésre. Az árak is kezdenek elszabadulni (és akkor még a követős fuvar és a kötelezőnek tűnő biztosítás rájön). Kacaj az egész, olyan mintha átverős céggé alakult volna. Egyetlen hátrányuk, hogy nincs semmi előnyük. Ennél már kis értékű dolgoknál (is) sokkal jobb az e-bay.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 13 9360 QHD+ érintőkijelző, 16GB RAM, 1024GB SSD, i7-7560U 2.4GHz - amerikai model
- Ryzen 5 4500 (6/12)
- Újszerű Logitech K360 vezeték nélküli billentyűzet - Magyar QWERTZ kiosztással
- Iphone 13 pro max 512gb független karcmentes eladó
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 2 14" FHD IPS i3-1115G4 , 8 GB DDR4 , 256 GB NVMe
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest