Hirdetés
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
válasz
pn4hvq #35999 üzenetére
Nekem azt mondtàk, hogy az “egységképző érkeztetése” azt jelenti, hogy még külföldön van, “van amikor két nap alatt továbbküldik a külföldi kollégák, van amikor két hét”. Mondjuk nekem ez a “Nemzetközi Posta Kicserélő központ” ez Google szerint Vecsésen van, nem Németországban.
Azért ez picit szánalmas.
-
pn4hvq
senior tag
válasz
Sir Riccio #35997 üzenetére
Posta nagy pirospontot kap: tegnap beszéltem telefonon egy hölggyel, levélváltás is volt, mint fentebb írtam. Ma telefonon visszahívott, hogy mire jutottak.
Helyzetjelentés (mert nekem volt benne új információ): az egységképző egy gyűjtő (ami lehet pl. több zsák, több doboz, több konténer, stb). Amikor bekerül az egységképző felbontása státusz, akkor elkezdik kibontogatni a zsákokat, dobozokat. Ekkor előfordulhat az a helyzet, hogy: nem érkezett meg az egyik doboz, vagy megérkezett minden doboz, de a bennük lévő csomagok tételes ellenőrzésekor kiderült, hogy valamelyik csomag nincs bennük. Ilyenkor jelzik a feladónak, hogy hiány van (pl. doboz, csomag). Ideális esetben a feladó ezt pótolja, és jön a következő szállítmánnyal a hiány.
Esetemben sajnos 10-e óta nem érkezett be fizikailag a csomagom, így azt tanácsolta a hölgy, hogy jelezzem a küldő félnek, indítson nyomozást és kerestesse a csomagot, mert Németországból napi szinten jön szállítmány, mindenképpen meg kellett volna érkeznie már, ha korábban véletlenül kimaradt az egységképzőből.
Így írtam a Gearbestnek... -
pn4hvq
senior tag
válasz
Sir Riccio #35997 üzenetére
Ezen hívtam őket: 06-1-767-8282
-
válasz
szemmelver #35994 üzenetére
Igen, nem kell vele foglalkoznod.
-
szemmelver
aktív tag
válasz
szemmelver #35974 üzenetére
Ma kaptam tőlük levelet is, benne az egyszeri import vamkezelesi megbízással. Nagyjából kitöltve. Én már pénteken elküldtem nekik mindent emailben, akkor ezt figyelmen kívül hagyhatom?
Amúgy az automata uzeneten kívül nem kaptam tőlük semmi választ. A csomagom státusza sem változott. -
pn4hvq
senior tag
válasz
Sir Riccio #35992 üzenetére
Az érdekesség: ha nem lépek be a posta oldalán, akkor a piros keretes két sor nem látszik. Ha belépek, akkor megjelenik az utolsó két állapot is. Ennek "örömére" felhívtam a postát és megkérdeztem a csomagom státuszát. Mondja a hölgy, hogy 2019.09.10. 8:00 időpont alapján még nem ért be Magyarországra, ez az utolsó bejegyzés. Erre mondom én, hogy mit látok, nálam már 11-e óta bontják az egységképzőt. Ennek kivizsgálásra kért egy képmentést, mert csodálkozott, hogy én későbbi dátumot és státuszt látok, mint ő posta általunk is elérhető nyomkövetésében, és a saját belső nyomkövetésükben. Kíváncsian várom, mit derítenek ki, hol a csomagom jelenleg. Korábban ennyi idő alatt már kézben volt az ugyanilyen kiindulású csomag.
Remélem, nem tűnt le a Feuchti-háromszögben... -
Gexxx
tag
válasz
Die HaPpY :) #35989 üzenetére
-
válasz
Die HaPpY :) #35987 üzenetére
Szia!
Nincs semmi teendő, érkezni fog egyszer csak.
TN aznap fog változni amikor kapod. -
Die HaPpY :)
tag
Sziasztok!
Segítsetek legyetek szívesek! GB rendelésem volt, 08.24-én két darab Mi Band 4, összesen 61,98 USD értékben. Szállítás EUEXPDPDP.
1tracking szerint 09.09 óta Port of Destination BUD, Customs clearance processing complete.
Viszont semerre nem mozdul. Elképzelhető, hogy vámeljárás alá vonták? Mi ilyenkor a teendő?Köszi!
-
zanflare F1 USB Rechargeable Flashlight!
Kupon: ZANFLAREF1
Ár: 15.99$
[link]ENCHEN 10W High Power Hair Clipper from Xiaomi youpin!
Kupon: GB-HBZENTFL
Ár: 16.99$
[link]CUBOT X20 Pro 6.3 inch 4G Phablet with 6GB RAM 128GB ROM!
Ár: 149.99$
[link]Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro 45KM Mileage EU Version Ship From EU Warehouse!
EU raktárból
Ár: 499.99$
[link]Alfawise N816 AI Humanoid Detection 1080P WiFi IP Camera!
Ár: 30.99$
[link]Ilife V7s Plus Smart Robotic Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Ár: 159.99$
[link]YEELIGHT YLXD37YL 220V 24W 350 x 60mm LED Ceiling Light!
Kupon: YEE350LIGHT
Ár: 69.99$
[link]Alfawise V8S Robot Vacuum Cleaner Dual SLAM!
EU raktárból!
Kupon: F23IKDIJWA
Ár: 119.99$
[link]Bilikay HBQ - Q67 TWS Binaural Wireless Bluetooth Mini Earbuds!
Ár: 20.99$
[link]Alfawise X1 Foldable Electric Bike Powerful 7.8Ah Battery Moped Bicycle!
EU raktárából!
Ár: 475.99$
[link] -
nyirzoz
aktív tag
válasz
szemmelver #35983 üzenetére
Na jó, de neki már ott van az a bejegyzés.
Nagy eséllyel jön holnap. -
tknof1871
őstag
Üdv!
A címet úgy kell megadni, hogy az Address mellé csak az utcát és házszámot írjuk, ugye? Pl Address: Pitypang ut 20. -
Marteen21
csendes tag
Sziasztok, egy ideje nem rendeltem semmit GearBeströl, régebben egyértelmüen láttam milyen raktárból fog jönni kell e tréfára számítani vagy sem.
Ez most egy https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_009925217144.html?wid=1349303 ilyen terméknél ezt hol látom? -
anadroid
senior tag
válasz
szemmelver #35974 üzenetére
Így is, úgy is ÁFA-mentes. A GB-nél látszania kellene a kuponos kedvezménynek is.
-
szemmelver
aktív tag
Délelőtt elküldtem nekik a vámoláshoz szükséges dokumentumot, csatoltam a PayPal tranzakcióról képernyőképet. Erre most kaptam tőlük egy emailt.
"
Tisztelt Ügyfelünk!620713 hiv. szám
Küldeményéhez kérem, küldje el a rendelés visszaigazolását, ahol látszik a termék pontos megnevezése és értéke."
a kitöltött dokumentumban pontosan megneveztem a termék nevét illetve összegét. Nem hiszik el?
GearBest ről letöltött számla jó lesz?
Amúgy az a baj hogy a számlában 28,99$ van írva én a papírra 19,99$ írtam, mivel kuponnal lejött belőle 9$. Ez a számlán jelölve is van, jó lesz így? -
ace22
tag
válasz
szemmelver #35969 üzenetére
Most hozta a postás... Legközelebb is téged kérdezlek.
-
válasz
norbert400 #35971 üzenetére
Az újjaidat épségében tudhatod...egyelőre.
-
norbert400
tag
és meg is van a telefon. minden rendben vele. nagyot fordult a világ egy nap alatt.
-
válasz
szemmelver #35969 üzenetére
Nyugodtan hivatkozhatsz rá.
-
szemmelver
aktív tag
válasz
Krogoth #35965 üzenetére
Köszi, akkor majd emlekeztetem őket
Bár volt ahol olvastam, hogy volt aki megirta ezt nekik és mégis megvamoltak.
A kitöltött dokumentum melle erdemes ezt megirni szoveges uzenetben a postaimport@posta.hu-ra?(#35968) ace22 semmit. Volt mar nekem is ilyen. Ma vagy hétfőn megkapod szerintem.
-
ace22
tag
Vajon mit jelent az álmoskönyv szerint, ha a Posta "Bejövő küldemény belföldi továbbküldése" üzeneteket ad ki egymás után a nyomkövetőjében pár nap eltéréssel?
-
válasz
norbert400 #35966 üzenetére
Ki gondolta volna....jh én.
-
norbert400
tag
Bejövő küldemény belföldi továbbküldése 2019.09.12
Hah, nem hiszem el.
-
Krogoth
senior tag
válasz
szemmelver #35964 üzenetére
-
szemmelver
aktív tag
Kaptam SMS-t hogy vamolnak a csomagot. Kitoltottem a dokumentumot visszakuldtem, 21.67$ szoval nem tudnak belekotni. Viszont van meg egy csomagom az 30$ tuti azt is vamoljak, mert 09.06 ota az is csak van a nemzetközi kicserelo kozpontban...
Mivel elvileg 40$-ig van kb. a "hatar" de ok 22$ irnak. Fogja ez vajon oket erdekelni ha ezt valamilyen formában megirom? -
Sir Riccio
addikt
Sziasztok! Nekem 28-án rendelt csomag :
2019-09-02 12:49:03
Departure in Location Warehouse Sorting Centre.
2019-09-02 12:31:46
Shipping Label Printed.
2019-09-02 12:31:44
Confirmed & Prepared For Packing.
2019-09-01 00:07:00
The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically
2019-08-31 17:06:11
Order Created. -
Gexxx
tag
Sziasztok,
nekem is ez az utolsó státuszom egy EU express csomagról... És nem akar semmi történni...
2019-09-01 16:00:57Port of Destination BUD, Parcel arrived at the airport.Mikor kezdjek el idegeskedni?
-
válasz
norbert400 #35958 üzenetére
Miért, jött sms a postától?
-
norbert400
tag
akkor ezekszerint én megszívtam. kár.
-
zacci
aktív tag
Na rendben beerkezett PDM-el a cucc. Sajna UK tolto volt a csomiban. Igaz az is EU...meg...
-
peestike
senior tag
válasz
erdey_a #35952 üzenetére
Időbevándorlókat most néztük meg mecool m8s pro l-en. Android alatt play-ből telepítve ment az hbo go, bár csak wifin bejelentkezve. Kábellel azt írta, hogy nincs net... Coreelec alatt hbo go eu megy szépen, hbo go hu hibát írt. Ráadásul az hbo go eu alatt felbontás is választható.
-
azbest
félisten
válasz
erdey_a #35938 üzenetére
Mondjuk, biztosan hivatalos androidtv rendszerű boxból tudtommal csak a mibox S és nvidia shield tv létezik elérhető formában. Van még pár aminél kétes, hogy valóban licenszelték-e a google-től vagy csak felhekkeltek valahonnan certeket. A mecool úgy emlékszem nem rendelkezik netflix certtel, így nem megy rajta a netflix tévés alkalmazás. Mibox S-et pedig itthon is lehet kapni több helyen kedvező áron, akár a hivatalos xiaomi.hu vagy a pesti hivatalos üzletükben, akár 220volt-ban vagy edigitalban.
-
válasz
norbert400 #35947 üzenetére
Nem fáj az annyira, csak hirtelen lesz rossz.
-
viktorhu
veterán
Tartalma: pulóver. 2 forint / kg. Ezt a nav így természetesen nem fogja elhinni, a kilencvenes években megkapta belőle a leckéjét, de a legtöbb európai országban még a csomagra írt adatok alapján vámkezelnek.
Ha Spanyolországba rendelsz, akkor az is elég, ha azt írják rá, hogy telefon, 70 dollár, és akkor a 70 dollár után fizet a címzett ÁFA-t.
-
válasz
norbert400 #35927 üzenetére
Nem hiszem, hogy gond lesz vele.
Nem tudják megfogni, csak akkor ha nem jól lett feladva!
Totál nem így működik, ahogy egyesek leírják. -
ALgore2
tag
Sziasztok!
Mi 9 T pro 128 gb-re vadászok kupont!
Ha valaki tud, legyen szíves tolja fel!
Köszi! -
zacci
aktív tag
válasz
norbert400 #35941 üzenetére
erre bevagtad ide...
Jo mondjuk errol a nav is tud, nem hulyek ok
-
zacci
aktív tag
válasz
sambenez #35939 üzenetére
Inkabb ne eroltessuk ezt, hatha olvassa valamelyik nav-os
Mar igy is tul sok info van errol a temarolPersze van olyan idiota aki hangosan hirdeti, hogy vammentes szallitas kinabol! Ez felhivas egy keringore, de hat istenem, alacsony az a bizonyos kerites nah.
Nincs vammentes szallitas kinabol ! Nincs! nem is lesz! nem is vot!
nah
-
zacci
aktív tag
válasz
norbert400 #35937 üzenetére
oks. Remelem holnap mar kozelebb lesz a postahoz, mint kinahoz 8D
-
erdey_a
addikt
hbo go által hivatalosan is támogatott tv boxra (mondjuk mecool km9 pro) nincs valami "árbarátságosító" kupon?
-
norbert400
tag
köszi az infókat. majd meglátjuk akkor hogy mi lesz.
Zacci: légyszi írd meg egyből a topicba ha a tied már átment el, csak hogy tudjam hogy akkor én megszivtam v sem.
-
zacci
aktív tag
válasz
sambenez #35934 üzenetére
pontosan! De ettol meg nem vammentes a cucc, csak valahogy, valahol vamcsalast kovetnek el. Ez szinte 1000%
Eleg csak megkerdezni errol a GB-t
Egybekent lathatja, mivel van olyan oldal, ahol vegig tudod kovetni kinatol bp-ig a csomagod. Az egy dolog, hogy a posta csak a hollandoktol latja.
-
zacci
aktív tag
válasz
norbert400 #35933 üzenetére
A tracking rajta van a csomagon is !
A NAV valszeg azert nem tudja vamolni ezeket a csomagokat, mert Hollandiabol jon ezert jogilag az EU-bol szarmazik. Hgoy hol fizettek meg ra a vamot es ki, arrol valszeg nincs infoja a NAV-nak, de mint minden semmi sem tart orokke. Ha bezar az Angliai bazar (brexit), kivancsi leszek milyen egyeb utvonalon valositjak meg a vamcsalast -
sambenez
addikt
Ha a csomagon csak holland feladásra utaló felirat pecsét akármi van, az kevés ha az ügyintéző "tudja".
Még szerencse hogy ilyen tudás alapján nem szabhatnak ki rá áfát/vámot.
Valamivel ugyanis alá kell támasztani milyen jogalapja van a határozatának.(#35933) norbert400: Ha a tracking alapján látta akkor az amúgy is kibukott volna.
Majd írd le mi lett a dolog vége. -
zacci
aktív tag
válasz
norbert400 #35929 üzenetére
A dolog tisztazasa veget es hogy ne basszon at senkit egyik lefizetett GB katona sem, NINCS OLYAN, HOGY VAMMENTES SZALLITAS KINABOL!
Barki barmit mond azzal kapcsolatban, hogy van vammnetes szallitas az szimplan hazudik! Meg a GB is letagadja nyilvanvalo okokbol. Az mas kerdes, hogy a ticket rendszerbeen meg van erre utalo bejelentesi lehetoseg, de az sem hivatalos, hanem hazon belul megy.
Olyan van jelenleg, hogy vamcsalassal megoldott szallitas!
Ezt vegye tudomasul mindenki es ennek megfeleloen rendelgessen.
-
sambenez
addikt
válasz
norbert400 #35927 üzenetére
Nekem ugyanez jött ugyanígy és vámmentes volt. A csomagon semmi nem utalt kínai feladásra.
-
zacci
aktív tag
válasz
Silent77 #35926 üzenetére
Egyebkent tenyleg beeteto, kamu szoveg a vammentes szallitas, attol fuggetlenul, hogy tobbnyire tenyleg vammentes a csomag. Ugyanis a GB konstans letagadja, hogy lenne ilyesmi aruszallitasi megoldasa, ergo belehazudik a user szemebe a lefizetett userein keresztul, akik hangosan hirdetik, hogy innen-onnan afa es vammentes a szallitas.
Ezert nem vammentes a csomag es valahol valakiket lefizetnek mikor beesik az EUba a cucc.
Elobb-utobb ra fog szallni az ilyen webshopokra a nav, eu, cia, kgb anyamkinnya.Nyugodtan barki megkerdezheti a GB-t, hogy van e vammenetes csomagkuldesi megoldasa illerve a Priority Line szallata az ugye vammentes ? Na aztan lehet csodalkozni a hivatalos valaszon.
Nyugodtan be lehet ide majd vagni a kerdest es a ra adott valaszt
-
norbert400
tag
válasz
Silent77 #35926 üzenetére
Xiaomi mi 9t és netherlands registered(pdm)
"FONTOS!
Nem létezik tökéletesen 100%-os áfamentes szállítás, mindnél akadnak ritka kivételek, amikor megfognak egy-egy ilyen csomagot, de ez elenyésző. Ilyenkor írni kell a webshop supportjának, hogy áfamentes szállításos csomagot megvámoltak, legtöbbször adnak részleges vagy teljes kompenzációt.
A tapasztalatok szerint a Gearbest és a Geekbuying szállításai működnek a legjobban, ezeket szinte sosem vámolják."jajó. ezt nem tudtam.
-
válasz
norbert400 #35925 üzenetére
beetető szöveg... lol.
Azt se tudja miről van beszél.
Mit vettél, és milyen szállítással? -
norbert400
tag
válasz
Silent77 #35923 üzenetére
igen közben meglett és tudtam beszélni velük a címmódosítás miatt.
És kezdem azt hinni, hogy ezt most csúnyán beszptam mert a callcenteres szerint valószínűleg vámkezelés alá fog kerülni a csomagom.
Mondtam neki, hogy Angliából jött, ő meg hogy nem mert kinából és ez egy webshopos beetető szöveg, hogy vámmentes.
Majd várjam a nav papírját és töltsem ki.sejtettem, hogy én nem úszhatom meg az ilyet.
-
válasz
norbert400 #35922 üzenetére
Lakossági ügyfeleinknek: 06-1-767-8282
Hétfőtől szerdáig és pénteken 08:00-17:00
Csütörtökön 08:00-20:00 óráig.Üzleti ügyfeleinknek: 06-1-767-8272
január 16. – október 31.: Hétfőtől péntekig 08:00-17:00
november 1. – január 15.: Hétfőtől péntekig: 08:00-18:00Hírlapügyintézés: 06-1-767-8262
Hétfőtől péntekig 08:00-15:00MPL (Magyar Posta Logisztika) szolgáltatások: 06-1-333-7777
Hétfőtől szerdáig és pénteken 08:00-17:00
Csütörtökön 08:00-20:00 óráig.MPL Europe Standard szolgáltatások: 06-1-767-8277
Hétfőtől péntekig 08:00-18:00Vámkezeléssel kapcsolatos tájékoztatás: 06-1-421-7235
Hétfőtől csütörtökig 08:00-16:00
Pénteken 08:00-12:00 -
norbert400
tag
Ebben az esetben nekem is kellene a segitség.
Milyen számot kellene hívni mert én csak mail címet találtam eddig.
Amíg meg a ticketing rendszer szerint megkapják a levelem... -
Hauptmann
addikt
Megakadt egy csomagom.
2019-09-05 19:25:00
Nemzetközi Posta Kicserélő Központ, Receive item at office of exchange
2019-09-02 11:18:00
匈牙利, 【匈牙利】安排投递
2019-09-02 11:18:00
Budapest 112 posta, Cannot be delivered (wrong address)
2019-09-01 17:44:00
Nemzetközi Posta Kicserélő Központ, Forwarding to domestic delivery networkElőször szar postára küldték, aztán szeptember 5.óta a kicserélő központban van elvileg, további sorsát nem látom, mert automatikusan 'Delivered' lett a státusz.
Ehhez a kicserélő központhoz nem tudtok valami elérhetőséget adni?
-
-
bl4ze
veterán
válasz
norbert400 #35915 üzenetére
Még nem. Elsőre itt kérdezném, hogy ez mennyire normális....
-
bl4ze
veterán
Nem vagyok elájulva a sebességtől, 4 db redmi airdots TWS :
22-08-2019 10:01 The item is pre-advised to PostnL HUNGARY
3 hete semmi
-
norbert400
tag
10-09-2019 11:05 The consignment has arrived in the country of destination HUNGARY
10-09-2019 11:05 The item has arrived in the country of destinationyuhiiii végre.
-
Aqara ZHWG11LM WiFi Zigbee Smart Gateway HOMEKIT Version!
Ár: 39.99$
[link]Alfawise G70 F1.5 Car DVR Dash Cam!
EU raktárból!
Ár: 40.99$
[link]Alfawise U30 2.8 inch Touch Screen DIY Desktop 3D Printer!
EU raktárból!
Ár: 169.99$
[link]Aqara WSDCGQ11LM Temperature Humidity Sensor!
Ár: 10.99$
[link]Seago SG - 551 USB Rechargeable Sonic Electric Toothbrush!
Ár: 13.99$
[link]Alfawise C30 2500mw Large Area Frame Laser Engraving Machine!
Ár: 159.99$
[link]360 D819 AI Face Recognition WiFi Smart Video Doorbell!
Ár: 89.99$
[link]Utorch Photocatalytic Mosquito Killer Lamp!
Ár: 10.99$
[link] -
scream
veterán
Hali!
Nagyértékű termék (~450 USD) rendelése esetén hogy érdemes eljárni? PayPal + Shipping guarantee?
Illetve HK-ból (Stock in: HK) jönne, EU Priority line(DPD)-t vagy Netherland Registered(PDM) érdemesebb választani (VÁM,ÁFA és eltűnés/nemtűnés kérdéskörökben)?
Visszaolvasva nem egyértelmű számomra.
Köszi előre is!
-
zsamiatt
őstag
Ma már konkrétumot se ír. 1-2 hét van a trackingban
aszem jól kezdődik a kapcsolatunk a gearbesttel.
-
Hauptmann
addikt
Rendeltem egy ilyet.
Nem kaptam meg még, de automatikusan 'delivered' státuszba került, és nyílt egy 'Issue an invoice' fül a telefonos app-ban, amiben kérik a számla címét, illetve az adóazonosítómat.
Ilyenkor mi van?
-
zacci
aktív tag
válasz
norbert400 #35903 üzenetére
Hi,
Nekem is igy all.
2019-09-05 23:35:00 International Office Of Exchange,Consignment departure
2019-09-05 23:35:00 Gbasma,Send item abroad (Export)
2019-09-03 21:02:00 Gbasma,Consolidated for local delivery
2019-09-03 21:02:00 Gbasma,Arrival at international place of exchangeRemelem ma holnap megmozdul 8)
-
válasz
norbert400 #35905 üzenetére
Az a DPD-re vonatkozik.
-
norbert400
tag
akkor jó, köszi szépen.
Csak visszamenőleg sok olyan poszt volt ahol azt írták, hogy a tracking szerint állt a dolog, aztán egyszer csak a postás csöngetett.De örülök, hogy akkor nem ez az általános.
-
sambenez
addikt
válasz
norbert400 #35903 üzenetére
Nekem legutóbb ezután a bejegyzés után 6 nappal érkezett Mo-ra, és ezután a 2. napon kaptam meg.
Végig volt bejegyzés. Gondolom ha ideér neked is lesz. -
norbert400
tag
Üdv.
Jelenleg így áll az aug 20.án leadott rendelésem a holland postával:
2019.09.03. | 20:29GBASMA
SzállításKüldemény előkészítése nemzetközi szállításra
2019.09.03. | 20:29GBASMA
SzállításKüldemény előkészítése szállításhoz
2019.09.05. | 22:35GBASMA
SzállításKüldemény átadása nemzetközi szállításra
2019.09.05. | 22:35Külföldi postai kicserélő üzemAzóta nem igazán frissült bár igaz, ez a 3. munkanap. Mennyire valószínű, hogy nem fog frissülni és egyszer csak a címnél lesz a postás? Csak mert amíg én dolgozom nincs otthon senki és elszomorítana ha visszaküldenék a feladónak a csomagom.
-
Anet ET4 Touch Control 3D Printer Quick Assembly 220 x 220 x 250mm Print Area!
Ár: 199.99$
[link]Alfawise RTB200 LJ - ST206 Sonic Electric Toothbrush!
Kupon: GBETBCP1
Ár: 23.99$
[link]Intelligent Bicycle Direction Indicator Light!
Ár: 9.99$
[link]Cycling Computer GPS Bike Meter Waterproof!
Ár: 19.99$
[link]Creality3D Ender - 3 DIY 3D Printer Kit!
🇪🇺E️U raktárból!
Ár: 169.99$
[link]JMGO N7 DLP 1300 ANSI Lumens Home Theater Projector!
Ár: 799.99$
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- bambano: Bambanő háza tája
- Cipő topic
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9360 QHD+ érintőkijelző, 16GB RAM, 1024GB SSD, i7-7560U 2.4GHz - amerikai model
- Ryzen 5 4500 (6/12)
- Újszerű Logitech K360 vezeték nélküli billentyűzet - Magyar QWERTZ kiosztással
- Iphone 13 pro max 512gb független karcmentes eladó
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 2 14" FHD IPS i3-1115G4 , 8 GB DDR4 , 256 GB NVMe
- Samsung A04S 32GB / Újszerű állapotban / 12 hónap állapotban
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- 106 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest