- Projektor topic
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen házat vegyek?
- Amazon Kindle
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Állvány topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Diák66 #70256 üzenetére
Az én gépem eredményei az alábbi tesztkörnyezetben: Csak külső monitor (FHD 144Hz HDMI), gyári SSD cserélve 1 TB A2000-re, Dell előtelepített W10 Home Upgradelve W11 Home-ra, Lapos az asztalon nyitott fedéllel:
Superposition Medium
Superposition High
Superposition Extreme
-
törölt tag
válasz
Diák66 #69600 üzenetére
Tisztában vagyok vele, ezért írtam, hogy ->
. Jól mondod. Én is egyrészt emiatt próbálok mindig OS nélkül laptopot vásárolni, másrészt meg azt az összeget simán el tudom költeni + RAM-ra vagy SSD-re, vagy bármi másra, ráadásul minek használjak egy gyári OS-t, ami ígyis tele van szemetelve mindenféle bloatware szenny szoftverrel. És igen, a több 100k-s laptopok esetében is számít az a +50-60k. Bakker, ebből még egy brutál jó Hanwag cipő is kijön.
-
törölt tag
-
FőDudu
veterán
válasz
Diák66 #69594 üzenetére
Nem neked szolt a beszolas, altalanpssagban a gyarto fele ertettem.
Hp legalabb arul 'no os' verziot. Az szerintem korrektebb.
En is 10 euros w10 licenszt hasznalok a virtualis gepen, sot bevallom a w11 aktivalalasat a virtualis gepen a szokasos msguides aktivacios szerverrel csinaltam.
Azota se volt bekapcsolva.Amit hasznalok azert hajlando vagyok fizetni ( Netflix, Slotify, stb - a proba verziokert azonban nem).
Nem ordogtol valo a sporolas, de gyartonal (akinek valoban mem kerul tul sokba az OEM verzio) valoban a szarragas kategoriaja a linux egy jatek gepen.
En vagyok kb. az egyetlen Razer felhasznalo aki nem jatekra vette a gepet. Neztek is hulyenek amikor eloadtam mire kell nekem es mik a szamomra fontos dolgok. Nemasag, jo kijelzo, usb toltes, thunderbolt dokkolhatosag ( 1 kabelen minden periferia es toltes), vekonysag, Macbook pro epitesi minoseg, hosszu akkus uzemido.
Ma is kibirt egy munkanapot akkurol. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged