- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Quadgame94
üzenetére
Elsősorban azért szereztem be, mert sok játék nem kezelte a PS5 kontit, ezért kellett egy multifunkcionális. Most már mennek azok is, amiket eddig bill+egérrel kellett, pl. Titan Quest 2. Viszont ami továbbra sem megy vele, azok az FPS-ek, ott továbbra is azt vallom, hogy csak és kizárólag egér+bill-el tudok tökéletes és gyors eredményt elérni, egy kontrollernél egészen egyszerűen számomra nem kivitelezhető az, ahogy egy egérrel fordítom a kamerát pl., és aszerint hogy minél gyorsabban húzom az egeret, annál gyorsabban fordul a kamera.
FPS-en kívül viszont mindenhez jó.Magát az elhelyezést még szoknom kell, sosem kedveltem az asszimetrikus elrendezést, olyan érzésem van tőle mintha ki akarna fordulni a kezemből, de sajnos nincs más, szóval rám van kényszerítve hogy ezt használjam, amivel szintén nem értek egyet, de ez van.
A joyconokon nem állítottam semmit, alapból ez az érzékenység nekem tökéletes, de mint mondtam, szoknom kell ezt a fura elrendezést. Használatra viszont nagyon profi, a mérete is megfelelő, nekem is akinek lapát tenyere van, a súlya is okés.
A jelet még egyszer sem dobta el és nem kezdett el lagolni sem, ami a PS5-nél rendszeresen előfordult, azazhogy néha nem reagált arra amit csinálok, majd hirtelen felgyorsítva az összes mozdulatot és gombnyomást lejátszotta pillanatok alatt.A világító karácsonyfaizzó kinézetét minimalizáltam, a konti alsó részén lévő fénycsík kapott egy matt sötétsárga kinézetet, kikapcsolni nem akartam mert azért elég jól néz ki, a középső kis kijelzőre meg feltöltöttem egy darab ikont, nem kell hogy ott is megállás nélkül animációk menjenek. A bal oldali kis kijelző szintén ezzel a mattsárga színnel írja ki a konti nevét.
Ha valami még érdekel, akkor kérdezz és megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest