Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
AL-KO BC4125-ös gépet 10 évig használtam, gyertyát kellett benne cserélni, semmi más baja nem volt neki. Nem tekintek úgy rá 10 év távlatából hogy szívtam volna vele. Pedig vágtam vele krumpliszártól kezdve, 1 méter magas gazt is.
Írta hogy 50-ig mehet el árba, nem fogok Husqvarna 545RX-et ajánlani, mert az 4-5x annyiba kerül.JohnyBlue
Olajcsere nem kell a fűkaszába, keversz be 1:50-es benzint vagy ami a használatijába van aztán kész. Persze te döntésed, de egy benzines sokkal erősebb mint az általad kinézett elektromos, szóval haladósabb is lenne. Mindenesetre merésznek kell lenned hozzá egy ilyen elektromossal nekiállj.
De persze te döntésed, én a helyedbe nagyon átgondolnám ezt az elektromos dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Androidos fejegységek
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest