- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz gtamate2 #9016 üzenetére
Tegnap megvettem az AKG K315-öt (azért írom le mindig, hogy kereskető legyen).
Hát... mit mondjak... nem igazán felel meg a várakozásaimnak. Szép tisztán szól, közép tartományt szépen kiemeli, a magassal sincs gond, de a basszus az majdnem teljesen hiányzik. Tudom, hogy olyat kerestem, amin nincs eltúlozva a mély tartomány, de itt olyan a hangja, mint ha a dobot bevonták volna valami filc réteggel. Annak ellenére, hogy úgy hirdeti az AKG oldala, hogy ez aztán extra basszus. Szerintem nem az. Referenciaként meghallgattam egy Creative Zen Stone gyári fülessel, ott sokkal jobban megfogott a zene, tényleg a zene "közepén" éreztem magam, bár nem volt annyira tiszta hangzású, mint az AKG. A mély tartománya viszont jobb volt a fülesnek, és ez a hangulathoz sokat adott. Az AKG valahogy olyan élettelen.
A következő zenékkel teszteltem:
Cascada - Everytime we touch
Queen - Don't stop me now (itt az ének, és a zongora egy csoda, mély itt sincs sehol)
Himmel - Terézanya
Kane - Rain down on me
Lady Gaga - TelephoneNincsenek HI-FI igényeim, tudom, hogy mi elvárható egy 5k-s fülestől, de szerintem ez akkor is várakozáson aluli. Lehet tenni valamit az ügy érdekében? Az előre beállított EQ-k sem segítettek (van basszus EQ is). Be kellene talán járatni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest